GÜNCEL

Kurtuluş Tayiz : Seçim sonrasına hazırlık yapıyorlar

Tarih
12 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Kurtuluş Tayiz

Kadıköy’de provokatör grupların polisle karşı karşıya geldiği olaylar muhalefetin şimdiden sokakları seçim sonrası için ısıtmaya başladığını gösteriyor. Gezici takımını yeniden yüklemeye başladılar.

Sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun CHP sokakları kışkırtmayı sürdürecek. Bundan sonra CHP, Türkiye’yi toplumsal-siyasal bir kaosun içine sürüklemek için elinden gelen her şeyi yapacak. ABD’nin verdiği bu göreve Muharrem İnce’nin de gönüllü yazıldığı anlaşılıyor.

CHP’de zaten uzun süredir bu yönde ciddi bir hazırlık var. “Partiyi yenileme” adı altında CHP’nin teşkilat yapısı, sokak çatışmalarına göre dizayn edildi. İstanbul İl Yönetimi’nin, marjinal sol örgütlerle bağlantılı isimlerden oluşturulması tesadüf değil. Kadıköy’de çıkan son olayların arkasında da CHP’li il teşkilatı, bazı vekiller ve sol örgütleri yönlendiren güçler bulunmakta.

İstanbul dışında büyük olaylar çıkarma kapasiteleri de aslında yok. Bu nedenle İstanbul’a yükleniyorlar. İstanbul’da da olayların çıktığı merkezler ise CHP’nin yoğun olduğu Kadıköy, Beşiktaş vb. yerler.

İkinci bir Gezi kalkışmasını ortaya çıkarmaları ise mümkün değil. Sürekli bunun için tırmalayacaklar. Ancak “İkinci Gezi” bir hayal olarak kalacak. Gezi, devlet içindeki bir grubun desteği sonucu gelişmişti. Bu kalkışmayı organize eden ise Batılı istihbarat güçleriydi.

Devlet içindeki kripto FETÖ’cülerin varlığı tümden sıfırlanmış olmasa da bugün artık ne darbe yapacak güçleri, ne büyük kalkışmalar örgütleyecek kabiliyetleri kaldı. Bazı provokasyonlar yapabilirler en çok. Bu yüzden sokakları tahrik etme görevini doğrudan CHP üstlenmiş durumda. CHP yöneticileri de kendilerine verilen bu görevi yerine getirmeye istekli görünüyor. Sokak çetelerinin Kadıköy’de çıkardığı olayları desteklemek için Muharrem İnce’nin gece yarısı olay yerine gitmesi de bunu açıkça gösteriyor.

Şuna hazır olalım: 24 Haziran sonrası sokaklar üzerinden kamuoyu sürekli huzursuz edilecek, tansiyon yükseltilecek ve Erdoğan’ın diken üzerinde olması sağlanacak. ABD, bu taktiği 2013’ten beri Erdoğan’a karşı kullanıyor. Milleti yormak, bıktırmak, yıldırmak istiyorlar. Bu sinsi işi açıkça üstlenen parti de CHP’dir.

Batı sistemi terör örgütleriyle, ekonomik saldırılarla, sokakları hareketlendirerek Türkiye’yi yormaya devam edecek. Ancak Türkiye her zamankinden çok daha güçlü durumda. Seçim sandığından Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın kesin zaferi çıkarsa, Batı’nın içerideki hâkimiyeti büyük darbe alacak. Yeni yönetim kesin bir temizlik, tasfiye ve yeniden yapılanma sürecine gidecek. Batı’nın içerideki uzantıları temizlenecek. Ve emin olun kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak. Sokakları kışkırtan her kim olursa olsun bunun cezasını çekecek. Artık eskisi gibi terör örgütleriyle iç içe siyaset yapma, sokakları kışkırtma, provokatörlük mümkün değil. Bunu en iyi sokakları kışkırtan CHP’nin provokatör yöneticileri anlayacak. Tabii, 24 Haziran’dan sonra!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • enver

    19 Haziran 2018 09:30
    0 0
    Bu seçim sonrası provakasyon ihtimali Doğu ve Güneydoğu kent ve ilçeleri icin de var. Buralarda da bölücü örgüt diğer muhaliflerle birlikte kalkışma hesapları yapabilir. Vaktinde önlem alınmasında yarar var.
  • hursit dilaver

    14 Haziran 2018 10:51
    0 0
    bizim AKPnin gevşekliği,her şeyi reise baglamaları ve 0nun k0ruyucu kanatları altına sıgınmaları s0nucu İYİ BİR T0KAT YİYEBİLİRİZ Kİ ALLAH K0RUSUN. ERTESİ DEĞİL,DA HA AKŞAM 18.00 dEN S0NRA SİZ NELERE BAŞLIYACAKLARINI GÖRUN. bizimkilerin pısırıklığı k0rkaklığı,uyuzluğu, bunlara öyle guç VERECEK Kİ,YANİ BUNLARIN ÇIKMADIĞI HER SANDIĞA GURUP 0LARAK İTİRAZ EDİLİP MİKR0PLUKLAR YAPILACAK.
  • hursit dilaver

    12 Haziran 2018 14:49
    0 0
    ÖNEMLİDİR : fransada bir oy dümeni olmuş. mühür basılı verilmiş falan. CEVABIM ŞU..elbette oy verme yerine girİP. AKPye evet bas. sonra da AAA BU PUSULA MÜHÜRLÜ DİYE YAYGARA YAP. müthiş bir FETÖ tekniği. aynısının türkiyede de bol bol yapılacağını bilin emi..bu dümene dikkat edin. seçim böyle sabote edilir..
  • Nazan

    12 Haziran 2018 09:52
    1 0
    şu chp palyaçoları ve zibidileri yürekleri varsaaaaaa buyursunlar 15 Temmuz günü "15. TEMMUZ ŞEHİTLER " köprüsünde Vatandaşı karşısına çıkmaya ama "gel bakalım muharemmmm" bu davete icabet edemez , yusuf yusuf ...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;