SİYASET

Hilal Kaplan : Saadet Partisi’ni korkutan hakikat

Tarih
14 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Hilal Kaplan

Esma Yılmaz, 15 Temmuz gecesi, kucağında altı aylık bebeğiyle, 25 yaşında dul kalmıştı. Eşi Kurra hafızı İbrahim Yılmaz, şerefsiz FETÖ'cülere direnirken şehit düşmüştü. Erzurum'da Kur'an kursu hocalığı yaparken, ailelerini görmek için İstanbul'a gelen çiftin hayatı, bir gecede dönüşmüştü.
28 Şubat'tan ötürü bir 'kader yakınlığımız'ın olduğunu sandığım Saadet Partisi, tüm hüsnü zan çabalarımızı tüketti. CHP ile yan yana durmaları, 28 Şubat zihniyetiyle kol kolagirmeleri, başörtülü avına çıkmış gazetecileri taltif etmeleri yetmedi; utanmadan bu şehit eşinin iffetine bile dil uzatmaya kalktılar.
Yani iş, izzet sahibi hiçbir insanın susamayacağı noktaya geldi. Geçtiğimiz hafta SP lideri Temel Karamollaoğlu'na yönelik kırgın bir üslupla, "Darbeye tiyatro diyenlerle ittifak ettiniz. Rahmetli Hocamın yolundan çıktınız" diyen 15 Temmuz şehidi, İbrahim Yılmaz'ın eşi Esma Hanım'a, Karamollaoğlu'nun bağırması ve yanındakilerin "Kimin ajanısın sen?" diye üzerine yürümeleri zaten yeterince inciticiydi.
Ancak gelin görün ki, Saadet kadroları "az bile yapıldığı" ortak kanaatini taşıdıklarını, Esma Hanım'a yönelttikleri rezil üslupla kanıtladılar. Birkaç örnek vereyim de rezaletin boyutunu görün:
Açıklama: https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg "Temel Başkan, Fatih Camii'ndeki, 'yeni nesil Fadime Şahin tiyatrosu'na cevap verdi."
Açıklama: https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg "#TemelBaşkanMilletSeninle Bugün sana o provokasyonu yapan Sözde Şehit eşinin, Türk Ceza Kanunu 114 gereğince işlem yapılması için suç duyurusunda bulunacağız."
Açıklama: https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg "Şeytan çarşafa bürünmüş, ümmetin liderine hakaret etmeye kalkışıyor. Özel eğitimli bir militan bu." Fadime Şahin'i öne sürüp, o heyula içinde dindarlara zulmedenlerle ittifak yapan sizsiniz. "Sözde şehit" diyerek, 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle aynı zihniyette olduğunuzu ilan eden sizsiniz. Hafız ve Kur'an hocası bir şehit eşine "şeytan" diyen sizsiniz. Yani Esma Hanım'ın tek cümlesindeki hakikatin etkisinden korkunuzu, ona hakaret ederek örtmeye kalkan sizsiniz. "Biliyoruz ki sesinizin bu kadar yüksek çıkmasıbir suçluluk psikolojisiyledir."
Siz de şu kadarını bilseniz yeter: Esma Hanım yalnız değildir.

Sabah
14 Mayıs 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • KML

    16 Mayıs 2018 12:59
    1 0
    PKK ya güzellemeler düzen, FETÖ ye güzellemeler düzen de zaten Temel di, sen sadece Temel in düşüncelerinin yazdın hilaalll
  • hursit dilaver

    14 Mayıs 2018 14:57
    28 0
    her oy verdiğimde küfre mi düşeceğim diye korkarım. öyle yetiştim. HAYATI DİNE İMANA, ALLAH,PEYGAMBERE SÖVENLERLE, İSLAMA KİN VE NEFRET DUYANLARLA, ONLARA YALAKALIK YAPANLARA VE BU ÜLKENİN DEVŞİRMELERİNE OY VERİRSEM,KABİRE İMANSIZ GİRECEĞİM.ben de,herkes de öyle girecektir unutmayın emi.isteyen istediğine elbet verir. umurumda da olmaz.AMA ELDEN ÇIKARILACAK BİR MÜSLÜMAN TÜRK VE TÜRKİYE VARSA,buna karşı çıkmak da her müslimin İMANİ GÖREVİDİR.
  • As1

    14 Mayıs 2018 09:23
    6 2
    Alcak temel Hain temel
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;