GÜNCEL

Hilal Kaplan : ODTÜ Rektörü ne yapıyor?

Tarih
27 Aralık 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Hilal Kaplan

Geçtiğimiz günlerde, ODTÜ hazırlık bölümü mescidinde yer olmaması sebebiyle mescid dışında öğle namazını kılmaya çalışan öğrencilere bir grup solcu genç tarafından engelleme yapıldı. Engellemelere rağmen namazın kılınmasını hazmedemeyen radikal sol grup saldırılarına ODTÜ Kütüphane Mescidi'nde de devam etti.
Başlangıçta beş kişi olarak ODTÜ Kütüphane mescidinin önünde beklemeye başlayan sol grup bir saat sonrasında 40 kişiye ulaşmıştı. Olay yerinde bulunan özel güvenlik görevlilerine rağmen mescidden çıkanlara sopalarla saldıran grup, ondan fazla öğrenciyi darp etti.
Olayların büyümesi sonrası olay yerine gelen ODTÜ Rektörü olayları yatıştırmaya çalışsa da grup nerdeyse dört saat boyunca mescid önündeki saldırılarına devam etti.
Ertesi gün YÖK Başkanı, ODTÜ Rektörü'nü çağırıp izahat istedi. Sonrasında ise ne olduğunu bilmiyoruz. Saldırganların kim olduğunu tesbit etmek de cezalandırmak da çok kolay. O halde soruyorum ve cevap bekliyorum: ODTÜ Rektörü ne yapıyor?
ODTÜ'lü öğrencilerin faillerin cezalandırılmasını talep eden www.change.org sitesindeki imza kampanyasına siz de destek verin.

Sabah
26 Aralık 2015

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • nizam

    27 Aralık 2015 10:33
    0 0
    https://www.change.org/ zannedersem bu site GEZİZEKALILARINDIR,çünkü söz konusu ODTÜ ile ilgili kampanya siteden kaldırılmış!
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;