GÜNCEL

Hikmet Genç : Şakulü kaymış şerefsizler!..

Tarih
02 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Hikmet Genç

Her türlü hıyaneti deneyecek kadar şirazeden çıktılar…

Artık onlar için tek bir gerçek var;

“Mesele Erdoğan’dan kurtulmaksa, vatan teferruattır!..”

Yok.., Hiçbir ironi, kinaye, mübalağa, tecahülü arifane..vs, yok… Gerçekten bu durumdalar!

Ve maalesef durumları günbegün kötüye gidiyor…

“Ekonomi bozulsun, millet aç kalsın, yeter ki Erdoğan gitsin” ile başladılar.., “İsterse ülke parçalansın, yanıp kül olsun, yeter ki Erdoğan gitsin’e kadar geldiler… (Halbuki işin kolayı var, sen gitsen bu çile biter, herkes kurtulur!..)

Daha önce de yazmıştım. Muhalefet boyutunu aştılar…

Türkiye balistik füze falan yapsa, tüm dünyadan önce “Erdoğan dünya barışını tehdit ediyor” diyen bir Babıali puştuna rastlarsın…

Hatta, ülkeyi uzaylılar işgal etse, “Erdoğan’ın yüzünden oldu. Marslıları ‘ötekileştirmeyecekti’!.., Uzaylılar haklı canım...” diyecek manyak da bulunur bunların arasında…

Demirtaş’ın tahliye edilmesini talep ediyorlar mesela…

Kökten laik, ultra ulusalcı, Hiper Kemalist, mega çağdaş biri yazmış; ‘Demirtaş’ın suçu ne?..’ diyor…

Ve şöyle devam ediyor; “Bildiğim kadarıyla bölücülük falan değil. Suçu Cumhurbaşkanı’na hakaret!..”

Her zamanki gibi palavra atarken hiç sıkılmıyor!.. ( 50 kişinin öldüğü Kobani yani ‘Aynel Arab’daki Olaylar’ öncesi ve sonrasında, ardından çukur eylemleri ile ilgili yaptığı açıklamalar, teröre verdiği destek.. vesaire yüzünden içeride)

Velhasıl ulusalcı Kemalist diye bilinen bir Babıali dingili, Erdoğan gitsin ya da en azından Meclis çoğunluğunu elde edemesin diye HDP için oy istiyor. Artık bir Kemalist, bir ulusalcı için PKK’yı desteklemek, ‘vakayı adiye’ sayılıyor.

İktidarı sıkıştıracaksa eğer, terör ve kana razı, gözü dönmüş gaddar bir güruhtan söz ediyoruz…

Mesela “Bizim başaramadığımızı onlar başardı!..” deyip FETÖ’yü takdir ettiler…

FETÖ’nun Amerikan oğlanları ve dahi hain olduklarından Emin olunca da; “Şimdi cemaati savunma zamanı” deyip FETÖ’cülük yaptılar.

Başta söyledim;

“Mesele Erdoğan’dan kurtulmaksa, vatan teferruattır” diyecek kadar alçaldılar…

15 Temmuz işgal girişimine ‘tiyatro’ diyen soysuzun zihniyetidir bu!..

Muhalefetin de kılavuzu olan zihniyet…

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Otekilestirme yok

    02 Haziran 2018 18:06
    0 0
    Otekilestirme tamamiyle bir algi operasyonudur. Otekiler her zaman her yerde vardi. Otekilesmisler her zaman oldu. Hirsizi, haini, masum insanlari katleden, namussuz, haysiyetsiz, serefsiz, dine dindara, kulturune dusman ahlaksizlarin oteki tasnif olmasi neden yanlis olsun.
  • hursit dilaver

    02 Haziran 2018 15:48
    0 0
    afbuyrun da şu EREN ERDEM namlı aslan parçası nerde, sesi çıkmaz oldu. acep bir sefarete mi sığındı, ya da yurt dışına alışverişe mi gitti.TARKİM KAPANDI MI. bizim ergun diler çok sevmişti tarkimi..valla gittigider yani.. bile bile hele sen git de başımıza iş açma mı dediler.KİMSE DE SORMUYOR YAHU. NERDE BİZİM MALUM PISIRIK MEDYAMIZ.ulan bir sorun be..siz de mi ortaksınız dümene..
  • hursit dilaver

    02 Haziran 2018 15:24
    0 0
    demem şu. 15 temmuzda başarılamayan 25 haziranda başarılabilir.15 temmuzda denize açılan gemiler esirleri toplayıp ABD gibi uluslararası alanda işkence merkezleri kuracaktı.gemiler niye açılsın di mi. ayrıca doğuya İŞiD saldıracak ve VELİNİMETİMİZ ABD BİZİ KORUMAK İÇİN URFA, G.ANTEP, D.BAKIR, SİİRT,HAKKARI, OSMANİYE GİBİ YERLERİ HALI BOMBARDIMANLA ŞEHİRLERİ VE MEDENİYETLERİ YOK EDECEKTİ. korkum bunu 25inden sonra yapmaları.BU CHPNİN UMURUNDA MI..
  • hursit dilaver

    02 Haziran 2018 15:20
    0 0
    bediuzzamanın sözünü hatırlayn. tamam CHP BUNDAN SONRA KENDİ İHTİYARIYLA ASLA İKTİDARA GELEMEYECEK ammaa. ya gelirse diyor ve devm ediyor bediüzzaman. işte o zaman bu ülkenin her tarafı anarşist komunist ve bölücülrelle terör devleti olacak ve parçalanacaktır diyor. YAZIYI BULUN OKUYUN.ben hep MYANMAR DİYORUM DA TINMIYORSUNUZ.bunlara kalırsa iktidar ülke MYANMAR OLACAKTIR.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;