SİYASET

Hasan Öztürk : Feto’yu bir gün koliye koyup gönderirlerse…

Tarih
13 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Hasan Öztürk
Bülent Ecevit, 1999'un Şubat ayında paketlenip Türkiye'ye gönderilen terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın gönderilmesiyle ilgili olarak şu cümleyi kurmuştu: “Neden Türkiye'ye verildi, anlamadım.”

Aynı Ecevit, azınlık hükümeti (seçim hükümeti) başbakanı olarak 45 gün sonra Fetullah Gülen'e (Feto) haber uçurmuş: “Acilen Amerika'ya git” demiştir.


Şimdi daha serinkanlıca tartışalım.


Öcalan bir mizansen ile paketlenip Türkiye'ye gönderildiği tarihte Bülent Ecevit'in seçim hükümeti iş başındaydı. Ve Nisan ayında yapılan seçimde Ecevit'in partisi Öcalan'ın getirilmesi rüzgarı ile birinci parti olmuştu. 57'nci hükümet bir koalisyon olarak kuruldu.


Aynı tarihlerde Mart 1999'da yani Öcalan'ın paketlenmesinden sadece 45 gün sonra bu kez Feto apar topar Amerika'ya gönderildi.


Azınlık hükümetinin Başbakanı Bülent Ecevit, “Acele Amerika'ya gitmeniz gerekiyor” dedi ve Feto Amerika'ya uçtu. Uçuş o uçuş!


Bir “üst akıl”dan söz ediyoruz ve bu “üst akıl”ın bugüne kadar Türkiye'ye yönelik birçok simetrik ya da asimetrik hamlelerini izledik. 1999'da Ecevit'in neden teslim edildiğini anlamadığı bir operasyonla Öcalan Türkiye'ye teslim edildi. Fakat ilginç olan aynı Ecevit “acele edin” diyerek Feto'yu aynı günlerde Amerika'ya uçurdu.


Not olarak şunu da hatırlayalım, Feto “Ahirette şefaatçi olacağım ilk kişi Ecevit'tir” demişti.


Üst akıl, o gün birini aldı diğerini verdi…


Peki bugün?


***

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'deki son nöbette, Amerika'ya seslendi ve “Ya Türkiye ya Feto” dedi.


Bundan sonra Feto'un Pensilvanya'da uzun süre bu haliyle kalma şansı yoktur.


Bu Feto Amerika'da yaşatılıyor. Dikkat edin gerçekten yaşatılıyor!


Onunla ilgili 85 koli evrak Amerika'ya gönderildi.


“Feto'yu da bir gün koliye koyup gönderecekler.”


***

Peki soru şimdi şu:


Feto'yu bir gün koliye koyup gönderecek olanlar, onun yerine neyi ikame edecekler?


Dünyada egemen güçler arasında satranç çok acımasızca oynanıyor.


“Üst akıl” da bu satrancı çok kararlı oynuyor.


FETÖ terör örgütü üzerinden Türkiye'ye yönelik 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve işgal girişimi Cumhurbaşkanımızın liderliği ve milletin büyük direnci ile püskürtüldü.


O günlerde PKK terör örgütü neredeyse hiçbir eylem yapmamıştı.


Erdoğan'ın Rusya gezisi ve sonrasında birden doğu ve güneydoğudan terör saldırıları haberleri aldık. Dahası Kandil'den “şehirlere ineriz” yönünde tehditler duyar olduk.


Anlaşılan o ki “üst akıl” FETÖ'nün başarısız darbe teşebbüsünden sonra tekrar PKK terör örgütünü sahaya sürmeye hazırlanıyor.


Buna cevap olarak “topunuz gelin” demek düşüyor. Zira “kendi göbeğimizi kendimiz kesmek zorunda kaldığımız”ın farkındayız ve burada hangi tür terör değil topyekun terör ile mücadele ettiğimizin bilincindeyiz.


O yüzden, meydan nöbeti bitmiş olabilir ama bulunduğumuz her yerde “Vatan nöbeti” devam etmektedir.


Anlaşılan o ki Apo gelir, Feto gider, PKK durur FETÖ vurur… Belki yakında başka örgütler başka satılmış piyonlar bulunur.


Lakin bu memleket bütün bunlara topyekun direnir.


Direniş hattı vatanın tamamıdır. Vatan savunması imandandır!


Bu milletin imanı kavidir.


G 20 FETÖ'yü anlatmak için iyi bir zemin

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Rusya lideri Putin arasındaki en yakın birebir görüşme Eylül ayı başında Çin'de yapılacak G 20 Zirvesi olarak planlanmıştı. 15 Temmuz'daki darbe teşebbüsü ve işgal girişimi yüz yüze görüşmeyi öne çekti.


Ama G 20 Zirvesi'nin Türkiye için önemi azalmadı bilakis bir kat daha arttı.


Zira batı dünyasının neredeyse hepsi Türkiye'deki darbe teşebbüsüne sağır, kör kaldı.


Darbe başarılı olsa neredeyse “zil çalıp oynayacaklardı.”


Bu nedenle G 20 Zirvesi'nde dünya liderleriyle bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanımızın orada “FETÖ terör örgütü” ve 15 Temmuz darbe girişimini önceleyen temaslarda bulunacağını söylemek kehanet olmasa gerek.


Çünkü, dünya liderlerinin bu alçak darbe teşebbüsünden sonra Türkiye'ye gelmemelerinin altında yatan nedenin ne olduğunu biliyoruz.


Yine darbecilerin uzantılarının Avrupa başkentlerinde, dünya başkentlerinde nasıl bir lobi faaliyeti yürüttüklerini biliyoruz.


Bütün bu bilgiler eşliğinde Cumhurbaşkanımızın iyi bir hazırlıktan sonra FETÖ terör örgütünü ve 15 Temmuz darbe girişimini G 20 Zirvesi'nde dünya liderlerine anlatacağını düşünüyorum.

Yenişafak
13 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HAKAN

    13 Ağustos 2016 16:33
    0 0
    😠Abd, gülen soysuzunu bize vermez. Verirlersede ölüsünü verirler. Çünkü, sadece Türkiye'de değil, Afrika ve Asya'da bu örgüt üzerinden istihbarat operasyonları yapıyorlar. Abd nin Tüm kirli çamaşırları ortaya çıkar.~~~~~~C☆💜R.T.E. ~~~~~~~~~~~~ RUS, ALMAN, ABD,Fransa hepsi aynı BOOK. 😠😡 ~~~~~~~~~~~~C☆💜R.T.E.~~~~~~~~~~~~ Batan AB ye girmek İSTEMİYORUM.😠😠 İDAM CEZASI nın GERİ GELMESİNİ İSTİYORUM.😠 😠😡 Ayrıca, Domuzdan post, GAVURDAN dost olmaz. 😠😠😡 Biz kendi birliğimizi kurmalıyız. Türk Devletler Birliği, İslam Ordusu bize yeter. Gerisi boş. BM, AB ve NATO dan çıkmalıyız. Bizi kendi amaçları için kullanıyorlar.Bize faydaları YOK.😡😡😡
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;