SİYASET

Hacı Yakışıklı : Kraliçe bitik,Papa şok!

Tarih
17 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı
 Ama bu şok uzun sürmez.

Seçim sonuçları hepimize hayırlı ve mübarek olsun. Sadece Türkiye’ye değil tüm mazlumlara umut olsun. Biz Avrupa değiliz, biz müstakil ve büyük bir milletiz. Garibanı ezip de yükselen değil, bilakis elinde ne varsa ihtiyacı olanlarla bölüşen bir tarihe ve liderlere sahibiz. En son örnek Recep Tayyip Erdoğan’dır ve onun öncülüğünde hepimiz tek yürek olarak tarihe yeni bir sayfa açtık.

Avrupa üzüldü çünkü yeni süreç böyle devam ederse elindeki sömürgeleri kaybedecek. Kaybettiği sömürgeler Türkiye gibi dirilişe geçince de bir daha onları ele geçirme ümidi kalmayacak.

Dünyayı kendi malları zanneden şer güçler boş durmayacaklar.

16 Nisan bu açıdan bir sonuç değil, bir başlangıçtır.

Yeni FETÖ’ler, PKK’lar üretecekler. Yeni adamlar satın alacaklar, üzerimizde plan kurmaya devam edecekler. Onlara karşı bizler boş durursak, plan üretmezsek, günceli takip etmezsek yeniden “koalisyon ve kaos” çöplüğüne döneriz. 10 yılda kazandıklarımızı birkaç ayda kaybederiz. Şu an için sıkıntı yok, bugün güzel bir gün; ama gelecek günleri de gözden kaçırmamak gerek. 

Batılı devletlerin gazeteleri bol bol Türkçe manşetler atarak dillerini geliştirmiş oldular. Bundan sonrası için de Avrupa ülkelerinden Türkçe manşetler bekliyoruz. Onlar bize karşı çıktıkça, üzerimize yüklendikçe, milli irademizi yok saymaya kalkıştıkça biz kendimize geliyoruz. Durmak yok, Türkçe manşet atmaya devam et Avrupa!

Kemalizm kaybetti, Türkiye’de çıkan sonuç budur!

Solcu olabilirsiniz, Atatürk’ü seviyor olabilirsiniz; ama sizin sevgi anlayışınızı herkese dayatamazsınız. Kemalizm “statükosunu” kaybetmiştir. Ama kimse korkmasın, onların bu topluma yaptıkları zulmü, bu toplum onlara yapmayacak. Herkes birbirinin sevgisine tahammül edecek. 

Çukurcular kaybetti!

Sokak aralarına çukur kazanlar, vatandaşı evinden çıkmaz edenler, sonsuzluğa açılan Doğu ufkunu çıkmaz sokaklara çevirenler kaybetti.

Korku İmparatorları kaybetti!

“Türkiye bölünür” diye yıllarca milleti ezenler, başörtüsünü yasaklayanlar, dilleri yasaklayanlar, ezanları susturanlar kaybetti. “Eyalet” diyerek paronaya saçanlar kaybetti. Buyurun işte görün. Türkiye bölündü mü? Tam aksine çok daha güçlendi.

Kan dökme sevdalıları kaybetti!

“Başkanlık sistemini bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsin” diyenler ve sırtlarını yasladıkları zihniyet kaybetti.

KİMLER KAZANDI?

Millet!

Üzerinde 5 vakit ezanın okunduğu toprakların milleti kazandı. 

SSK hastanelerinin idrar kokulu yataklarında zulüm çekerken dirilenler kazandı.

Kimliğinden ötürü zırt pırt sorgulananlar kazandı.

İslam coğrafyasında çocuklar öldürülürken hiçbir şey yapamamanın vicdan azabını yaşayan herkes kazandı. Sadece Türkiye değil, kadim topraklarımız kazandı.

Tekrar etmekte fayda görüyorum: Şu an için sıkıntı yok, bugün güzel bir gün; ama gelecek günleri de gözden kaçırmamak gerek.

Biz idealleri olan bir toplumun çocuklarıyız, biz gölgesinde tüm kavimlerin huzur bulduğu bir toplumun çocuklarıyız. Kimseyi ötelemeden, yok saymadan, hor görmeden yolumuza devam edeceğiz. 

Tarihin figüranı olamayız. 

Allah’ın izniyle bunu tüm dünyaya ilan ettik ve Allah nasip ederse artık onlar bizim yazdıklarımızı oynayacak! 
Akit
17 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;