SİYASET

Hacı Yakışıklı : Kırıkkale MKEK’de masonik kuşatma mı var?

Tarih
12 Haziran 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı

Kırıkkale Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi, devletin 22 milyon dolar harcayarak yaptığı projeyi 20’de 1 bedelle satmaya çalışırken “millete ve devlete sadakatsizlik” suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Peki, sonrasında neler oldu? MKEK’de böylesine bir skandal sadece “bir fabrikanın” müdürü ile ilgili miydi? Devletin en önemli kurumlarından birinde “başka olaylar” olmuyor muydu?  Aradan 2 ay geçti ama kamuoyunda böyle bir bilgi yok.

Bu düşünceler içindeyken MKEK’den birileri arayarak bazı bilgileri paylaştılar. Olay henüz belgeli olmadığı için sadece iddiaları, isim vermeden yazmakla yetinelim. Şayet bu iddiaların belgesine ulaşırsak hiç tereddüt etmeden yazarız. İşte o iddialar:

“Makine Kimya Endüstrisi Kırıkkale (X)Fabrikası’nda şahit olduklarımız karşısında daha fazla susmak istemiyoruz. Çok fazla ihanet ve rüşvet var. Öncelikle belirtmek istediğimiz; masonların ve paralel mensuplarının, fabrika içinde bir şirket kurmuş gibi hareket etmeleri. X kişilerin localara kayıtlı mason oldukları herkesçe bilinir. Birkaç yıl önce kurum tarafından gönderilen müfettişler rüşvet olayının üstünü örtmüşler ve bunu da açıkça dile getirmekten çekinmemişlerdir. Kısa zaman önce, fabrikanın ihtiyacı olan bir tezgâh ihalesinde, piyasadan 150-200 bin tl’ye temin edilebilecek tezgâhı, X şahsın ısrarları ve organizasyonu neticesinde ismini bilmediğimiz bir şirkete bir milyon tl’ye verilmesi skandaldır. X başmühendis hükümete ve Cumhurbaşkanına hakaret etmekten çekinmemektedir. Kendisi matematik ve İngilizce bilmediği halde bütün bu sınavları nasıl kazandığı sorgulanmalıdır. X şahsın sekreteri başörtülü bir hanımefendi iken başörtüsünü zorla açtırmıştır. Maalesef sadece siyonizm ve paralel yok fabrikada, bir de PKK sempatizanı hatta işi daha ileri götürüp açık açık PKK’lı olduğunu söyleyenler var aramızda. Bu fabrikada insanların başka işi yok gibi, işçisi de memuru da çalışmıyor. En ilkel şartlarda haftada 10.000 parça üretim yapan tesisler, şu anda haftada 1000 parça üretim yapamıyor ve siparişler geri gönderiliyor. Diğer fabrikalarda da durumun farklı olduğunu düşünmüyoruz.”

İddialar bunlar, umarım gerekli araştırma “milletin menfaatleri” adına yapılır ve yine umarım ki bu iddialar bu boyutlara ulaşmamıştır. Hak neyse, ortaya çıksın!

Biz; zalimin bile bir hakkı varsa verilmesi gerektiğine inanan bir medeniyetin çocuklarıyız!

YeniAkit
12 Haziran 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;