GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : Katar’a ambargo iyi oldu!

Tarih
13 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı

 Irak’ta Saddam’ın nükleer bombaları vardı değil mi? Bu yüzden milyonlarca çocuk ve masum katledilerek öldürüldü. Bir ara hatırlayın “Türkiye DAEŞ’e destek veriyor” yaygarası çıkmıştı, üstelik bunu CHP ve HDP’ye söyletiyorlardı. Eski çamların bardak olduğunu görüp Türkiye’ye diş geçiremediler. Şimdi de Katar teröre destek veriyor öyle mi? Buna inanıp onuru olmayan hayatı yaşamak mı yoksa kapital canavara “dur” diyebilmek mi? Türkiye ikinci yolu seçti. Arapların başında Türkiye’deki gibi “halktan” yöneticiler olursa ilişkilerimizde sıkıntı olmaz, ama “Sisi” gibi Batı’nın seçilmiş diktatörleri gelirse işler değişiyor! Mısır’la ne idik, ne olduk? Türkiye ve İslam siyaseti üzerindeki ölü toprağını attı. Ambargolar vesilesiyle Katar “imtihanı” yeni ufuklar açacak.  

Ülkemizin görevi Avrupa ülkelerini Batı’nın ürettiği teröristlerden korumak değil. Türkiye eninde sonunda sınırları “beleşe” korumaktan vazgeçecek. 40 yıldır PKK belasını biz düşündük, DAEŞ’le biz mücadele ediyoruz, FETÖ’nün hileleriyle biz baş ediyoruz. Türkiye’nin hesapta olmadığı bir denklemde başına alacağı “belayı” artık İngiltere, Almanya ve artçıları ile şakşakçıları düşünsün!

DAEŞ’e yardım ediyor diye bir ülkeye savaş açılacaksa İngiltere’ye açılmalı değil midir?

 “Musibet” vak’aları hayırlara vesile olabiliyor. Katar’a ambargo er geç kalkacak.Maddi zararları olur, kredi notları havada uçuşur, üst düzey bir yöneticinin açıklaması ortalığı karıştırır, falan falan! Bildiğiniz “Klasik Roma” oyunları! “Hile” denen şey Batı’nın kıçında yuva yapmış, aldatmadan duramıyorlar. Bir gün birbirlerini de aldatacaklar ve AB dağılacak. O güne kadar “Katar” gibi irili ufaklı devletler Türkiye’nin öncülüğünde kendi birliklerini kurmuş olacak.

Sömürgelerini alınca Batı’nın elinde şimdiye nazaran pek bir şey kalmıyor. “Zenginlik” bizde ama “akılsızlar” gibi çaldırıyoruz, altımızı oydurup duruyoruz. En güzel balıklar Somali kıyılarından çıksın, fakat Somali’de çocuklar açlıktan ölsün! Bizim de Somali’den farkımız yoktu. 

Üst aklın “cânileri” ve “conileri” toplu katliamlar işledikten sonra öldürdükleri masum insanları da içine katarak Müslüman herkese “terörist” dediler. Topyekûn İslam Coğrafyası’na “ORTADOĞU BATAKLIĞI” dediler. Alçaklara bak sen! Topraklarımızı hem ateşe veriyorlar hem bataklık diyorlar. Hadi onlar namussuz algı yöneticisi, biz ne yapıyoruz? Şimdi orada iki dakika duralım!

Eskiden hiçbir şey yapamıyorduk, İRTİCA diyorlardı, YOBAZ diyorlardı, SIKMABAŞ, KARA SAKALLI, GERİCİ diyorlardı! Bunu diyenlerin “AZGIN AZINLIK” olduğu iyice ortaya çıktı.

Artık “bir şeyler” yapabiliyoruz. TC vatandaşları olarak devlete sözümüz “şu veya bu şekilde” geçiyor. Katar Devleti’ne Türkiye askerlerinin “halkların rızasına uygun şekilde” girip üs kurması yeni bir devrim! Kıbrıs’tan sonra en önemli askeri başarı. Orada askeri başarı elde ettik ama diplomatik kazanım sağlayamadık; masada kaybettik. Bu kez masanın başında İsmet veya Ecevit yok, Tayyip var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kararlı tutumundan ve ideallerimize ışık tuttuğundan dolayı teşekkür etmek elzemdir. Nihayet bir Müslüman ülkeye “kan dökülmezden ve iş işten geçmezden evvel” asker gönderebildik.

Algıları yıkma zamanı! Terörü Batı’nın ürettiğini Batılı yöneticiler de biliyor. O vakit niye bizim gül bahçelerimiz tarumar oluyor? İşte bu devran kapanma yoluna girdi. 

AVRUPA ORTA VADEDE 

ÇOKKÖTÜ KARIŞACAK! 

O kadar terörist ürettiler ki? O gün, sakin ve hazırlıklı olmamız gerek. Suriyeli kardeşlerimizi aldık ama Avrupalıları almamız reel ve sosyolojik manada zor! Avrupa’da yaşayan yurttaşlarımız ufak ufak önlem düşünüp mümkünse Türkiye’den bir ev almaları faydalı olacaktır. Gerisi Allah kerim diyelim.

Biz Hz.İsa veya Hz.Musa’ya hakaret etmezken; çocuklarımıza İsa, Musa ismini koyup Hristiyan ve Musevi inanışına karışmazken; onlar hem dinimize karıştı hem de Peygamberimize hakaretlerde bulundular. Ak Partili, MHP’li, CHP’li, liberal, demokrat, bilmem ne, herkese “terörist” dediler. CHP işin farkında değil yahut farkında ama ülke umurunda değil! 

Birkaç terörist ismi sayabilir misiniz? Kim mesela; Abdullah Öcalan mı? Abdullah kimin ismi? Peygamberimizin babasının ismi! Onu kanlı çetenin başına kim seçti? Batı öyle algı yönetimi yaptı ki teröristlerin ismi Ali, Hassan, Muhammed, Hussein, Süleyman!.. Esas terörist John ve David gibiler olmasına rağmen!.. Önümüzdeki süreçte bu algı yönetimi büsbütün yıkılacaktır. “Uzak ve Yakın Batı Halkları” hayal kırıklığı yaşarken, İslam coğrafyası gerçekleri görerek yükselmeye devam edecektir.

Akit
13 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;