GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : FETÖ tutukluları hâlâ neden umutlu?

Tarih
06 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı
FETÖ’de adli süreç başlayınca gördük ki millete bomba yağdıranlar, banka önünde utanmadan cevşen okuyanlar, kâinat imamı diyerek Fetullah Gülen’e -hâşâ- tapma derecesinde meftun olanlar, ihraç edilenler ve tescilli ByLock’çular hâlâ çok umutlu!

6 Ağustos’ta “Açığa alınanlar neden çok rahat?” diye yazmıştık ve bugün sadece açığa alınanların değil tutukluların da rahatlığı göze çarpıyor. 

Bunun başlıca sebepleri; 1) Onlara destek veren Batı medyası, 2) bazı “hükümet yetkilileri”nin değer vermeye devam ettiği karargâh medyası, 3) muhafazakâr demokrat görünümlü siyasetçilerin yanardöner ruh iklimi 4) her yana sünebilen “alıntı” hukuk sistemi ve 5) içimizdeki CHP’dir!

Gözler AK Parti’de olsa da “darbenin esas siyasi ayağı” CHP’dir. Onlar “kırmızı yularlı” kızları asker-polis öldürmeye göndererek kutsayan zihniyetin ekmek almaya gitme hikâyesinde kana buladıkları sömürü diktatörleridirler!

Boynuna ilmik geçirilmesi istenen darbecilerin şehit yakınlarına “dil çıkaracak” kadar alçaldıkları bir hukuki ortam var! Bizde esas hukuk yerine “pardon” hukuku var, “torpil” hukuku var! Yakalayanın yakaladığını uydurup uydurup içeri tıktığı ortam! “Gerekirse satın alacaksınız” denecek kadar kirli adalet ve işte FETÖ’nün uşakları “Türk adaletine” değil bu adalete güveniyor.

15 Temmuz’da sokaklar bizimdi, kimseye kaptırmadık özgürlüğümüzü! Peki şimdi, adliye koridorlarında hükümsüz davalara mı dönüşeceğiz? İşi çok sıkı tutmak gerek. FETÖ’cülerin hâlâ “tozpembe” olan hayallerindeki pembeyi ellerinden alıp geriye tozlarını bırakmak elzem!

O İPLERİ PAMUK YAPIP BATI’YA TIKAYACAĞIZ!

Batı medyası, Recep Tayyip Erdoğan’ın karikatürlerini çizerek Cennetmekân Abdülhamid Han’a yaptıkları gibi sarığın ipini boynuna doluyorlar. Deli elbisesi giydirip akılları sıra madara ediyorlar. O ipleri pamuk yapıp Batı’nın kirli yollarına tıkamazsak, bütün kanalizasyon üstümüze akar.

Erdoğan’ın “haberi yok” mu sanıyorsunuz? Ümmetin üstüne çöreklenmiş şer cephelerinin hepsinden haberi olduğunu biliyoruz. Biz de “Nasılsa Erdoğan’ın haberi var?” diyerek kenarda susup oturmayacağız. Talep edeceğiz, itiraz edeceğiz, sesimizi yükselteceğiz! O vakit ellerinizle seçtiğiniz lider; “İşte bakın halkım bunu istiyor” diyecek gücü kendinde bulabilir.

 Safları sıkı tutmak lazım, karşımızda dürüst bir düşman yok; karşımızda leşler var!

Akit
6 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;