POLEMİK

Hacı Yakışıklı : “ARTIK TARİHİMİZİ, ECDADI KİMSE KARALAYAMAYACAK”

Tarih
05 Şubat 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı
Biz değerlerimize sahip çıkarak dik durduğumuz müddetçe ve tepkilerimizi gösterdikçe hiç kimse tarihimizi karalamaya yeltenemez! Ama bizler, bir yandan “tarihimiz karalanıyor” deyip, bir yandan da “Muhteşem Yüzyıl” gibi rezalet yapımları baş tacı edersek olmaz. Bunun yanında “Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid” gibi yapımların sayısını da artırmamız gerekir.

Vezir Parmağı filmi gişede çakıldı. Şimdi Mahsun Kırmızıgül’ü bir kenara koyalım ve sonrasına bakalım. Bundan böyle İslam’ı ve tarihimizi karalayan tüm ahlaksız algı yöneticilerini deşifre etmeye devam edeceğiz. Toplum olarak bunlara karşı uyanık olacağız.

Filme gitmeyen, hür tepkilerini sükûnetle gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Biz yeter ki birleşelim, Müslümanın feraseti karşısında dağlar bile yer ile yeksan olur.

İslam’ı karalayan hiçbir filme gitmeyeceğiz, ecdadı karalayan dizileri izlemeyeceğiz. Gişede ve reytingde çakılsınlar! Bana; “Gazeteci olamamış pislik” diyen Mahsun Kırmızıgül’e “Sinemacı olamamış müptezel” diyerek gişe rezaleti yaşatan herkese tekrar teşekkür ediyorum.

YeniAkit
5 Şubat 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • FATİH

    06 Şubat 2017 11:28
    5 0
    BU FİLMİ İZLEYEN HAİNLER YAZIKLAR OLSUN SİZE !
  • Dicle Su

    06 Şubat 2017 00:30
    8 0
    Hacı bey canı qönülden tebrik ediyorum sizi çok iyi oldu din düşmanlarına dinimizi alet etmeyeceğimizi bildirdikleri birlik ve beraberliğimizi ile.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;