GÜNCEL

Fuat Uğur : FETÖ, onu bile tezgâha getiriyorsa

Tarih
27 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Fuat Uğur
 Geçen yıl, tarih 20 Aralık 2016.

Karlov suikastından bir gün sonrası. Medya Kritik programında Cem Küçük ile konuşuyoruz. Suikastı yapanın FETÖ olduğundan adımız gibi eminiz (nitekim haklı çıktık) ve çok öfkeliyiz.

Cem, programda Amerika, İsrail, Almanya gibi ülkelerin teröristlerle nasıl mücadele ettiğini Mossad, CIA, Guantanamo vb. örnekleri vererek tek tek anlatıyor. Arkasından “Türkiye insan hakları sözleşmelerine imza atmış bir ülke, onların yöntemlerini kullanmayacağı aşikâr” diye de ekliyoruz.

Evet, FETÖ’cüler tam BİR YIL ÖNCE20 Aralık 2016 tarihinde Medya Kritik programındaki bu konuşmalarımızdan; Cem Küçük’ün ve benim sözlerimizi cımbızlayarak, başını sonunu kesip biçerek çarpıtılmış bir video hazırladı ve bunu geçtiğimiz hafta dolaşıma soktu.

 

FETÖ İÇİN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

 

Çünkü artık yolun sonuna geldiler.

Türkiye giderek FETÖ konusunda Batılı ülkelerle ılımlı bir diyalog içine girmeye başladı. Bazı FETÖ’cülerin iadesi gündeme gelebilir. Çok korkuyorlar. Bu yüzden video eşliğinde Avrupalılara Bizi iade ederseniz işkence yapacaklar, öldürecekler” algısını oluşturmaya yönelik propagandaya giriştiler.

 

FETÖ+PKK SUİKAST HAZIRLIĞI İÇİNDE

 

Bir diğer hedefin ne olduğunu da geçen cumartesi günkü yazımda aktardım. PKK ile FETÖ, ortak bir suikast prodüksiyonuna imza atmak için çalışmalarına hız verdiler. Hem PKK, hem de FETÖ, kendi içlerinden tasfiye etmek istedikleri isimlere suikast düzenleyecekler ve suçu Türkiye Cumhuriyeti devletine atacaklar. HDP’li vekil Garo Paylan’ın açıklamalarının sebebi de aynı algıya yönelik. Garo Paylan’a “kaynakları” bu bilgiyi verdi, o da üzerine düşen vazifeyi yerine getiriyor. Minareyi çalmışlar, kılıfını hazırlamışlar.

 

ASIL VAHİM OLAN

 

Dolayısıyla tam BİR YIL ÖNCEKİ videonun dolaşıma sokulması da aynı şekilde suikast kumpaslarına zemin hazırlamak ve Türkiye’yi cinayetlerden sorumlu tutmak.

Bu konuda devlet hangi önlemleri alıyor ve ne türden diplomatik kanalları kullanıyor bilemiyorum ama AK Parti milletvekili Metin Külünk’ün de aynı odaklar tarafından abuk subuk iddialarla hedefe konması işin vahameti konusunda ipucu vermekte.

Ama asıl vahim olan ne biliyor musunuz?

FETÖ’cülerin bu tezgâhlarına, FETÖ ile mücadele eden bir ismi de alet edebilmeyi başarabilmesi.

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener geçen cuma günkü köşesinde “Katilimin idamına bile karşıyken” başlığını taşıyan bir yazı yayınladı.

 

BU SÖZLER FETÖ’NÜN BAŞARISIDIR

 

Nedim Şener FETÖ’nün dolaşıma soktuğu bu videodaki sözlerin geçen hafta perşembe günü yayınlandığını sanmış olmalı ki “Dünkü programlarında bunları söylediler” diyerek geçen yılki konuşmalarımızdan cımbızlanarak alıntılanan bölümleri paylaştı. Ardından bizim FETÖ ile mücadeleye zarar verdiğimizi belirterek aynen şöyle dedi:

Bu konuşmalar sanki ‘en çok FETÖ’cülerin işine yarasın’ diye yapılıyor diye düşünmeye başladım artık...”

Nedim Şener eğer benim ve Cem Küçük'ün FETÖ'cülerin işine yarasın diye konuştuğumuzu düşünmeye başlamışsa bu FETÖ açısından büyük başarıdır. Şener'in sözleri onlara ilaç gibi geldi zira.

 

TARTIŞMA YOK, ÖNCE FETÖ İLE MÜCADELE

 

Not düşelim, bahsi geçen konuşma eleştirilebilirdi ama bu geçen yıl yapılmalıydı.

Eğer yapılmamışsa bir yıl önceki programın videosunun dolaşıma sokulmasının bir FETÖ projesi olduğunun farkına varılmalıydı.

FETÖ’ye öfkem çok büyük olsa da hayatım boyunca idam karşıtlığımdan milim taviz vermedim. Üstelik Nedim Şener "Dünkü programda yaptıkları konuşmalar" dediği için söylüyorum, geçen perşembe günkü Medya Kritik’te FETÖ’cülerin Türkiye’ye getirileceğini ve hukuk karşısında hesap vererek yargılanacaklarını söyledik. Nedim Şener dâhil bunu herkes dinlemiştir.

Ama istedikleri olmayacak.
Bize karşı sözleri kabul edilemez olmasına, alenen bir algı çarpıtmasına uğrayıp kantarın topuzunu kaçırmasına rağmen, burada Şener ile tartışıp FETÖ'yü sevindirmeyeceğim.

 

BU ÜLKEDEN KAZINACAKLAR
 

Nedim Şener ile farklı olan siyasal görüşlerimizin FETÖ ile mücadelenin önüne geçmesine izin vermeyeceğim.
Siyasal mücadele olağan zamanlarda yapılır ve gerilimi olsa da eğlencelidir.
Ama şimdi eğlence vakti değil.
Önce FETÖ'yü bu ülkeden tamamen kazımak gerek.

Türkiye
27 Aralık 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • keloğlan

    27 Aralık 2017 11:42
    5 1
    Fuat kardeş idama niye karşısınki... idam bazı suçlarda şeriatin bir hükmüdür... ve şeriate aykırı olmak küfürdür... kendini bilmez bir kaç kişiyle yüz göz olup küfre düşmek sana yakışmıyor... vesselam
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;