GÜNCEL

Fuat Uğur : Aklınızdan bile geçirmeyin Sayın Demirtaş!

Tarih
13 Aralık 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Fuat Uğur
 
 

Figen Yüksekdağ tam Selahattin Demirtaş’a göre bir eş başkan. Edepsizlikte sınır tanımıyor. Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi ruh kanseri kadınlardan biri o… Hiçbir ahlaki kaygısı kalmadığı için PKK’lıları aklamak adına her türlü yalanı söylemekten kaçınmıyor. Kısacası tam bir mitoman.

Bu yönleriyle tepkileri üzerine çeken Yüksekdağ, hangi ikbal peşindeyse bilinmez, gözü dönmüş hâlde Demirtaş’ın eş paratönerliğini icra etmekte. Demirtaş da yalancılıkta ve çamur atmakta hayli usta ama O “eş”inin çıldırmışçasına yaptığını daha rafine biçimde uygulamakta. Yani Figen Yüksekdağ ile aklınca Türkiye’ye ölümü gösterip, kendisiyle sıtmaya razı etme peşinde.

Öte yandan uluslararası bağlantıları kuran da Selahattin Demirtaş. Geçen gün, mensubu olduğu PKK ile birlikte ülkeyi felakete götürmeye kararlı olduğu için Kandil’e gitti. Orada teröristlere eğitim veren Şiyar kod adlı ağabeyi Nurettin Demirtaş ve PKK yöneticileriyle 12 saat boyunca halvet oldu. Bu görüşmenin içeriğini bilmiyoruz. Zaten açıklamasını da beklemiyoruz.

Ancak Demirtaş’a kötü bir haber vereyim.

Projelerinizden Türkiye devletinin bilgisi var.

“Aklınızdan bile geçirmeyin” derim ben.

Gemileri yakmak kimseye bir şey kazandırmayacak.

Bizzat size de.

Türkiye
13 Aralık 2015

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;