GÜNCEL

Ersoy Dede : Sınırsız özgürlükler

Tarih
02 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede
 Tyler Shields aykırı bir reklam fotoğrafçısı... Cinsellik ve şiddet içeren rahatsız edici karelerin arkasındaki isim.. Pek çok ünlü de onun objektifine poz verebilmek, onun kompozisyonunda rol alabilmek için can atıyor.. Bunun son örneği Amerikalı ünlü komedyen Kathy Griffin.. Elinde Trump’ın kanlar içindeki kesik başı ile poz verdi Tyler Shields’e.. Mesaj kaygılı bu fotoğraf, hem Tyler Shields’in hem de Kathy Griffin’in başını ağrıttı... Griffin, tepkilerin artması üzerine kameralar önüne geçti ve Trump’a kendisini affetmesi için adeta yalvardı.. Trump affetti mi bilinmez ama sadece yılbaşı programları için anlaşması olan CNN affetmedi... Yaklaşık 10 yıldır, Anderson Cooper’la birlikte CNN’in yılbaşı programına çıkıyordu..  Amerikan Başkanı’nı adeta ölümle tehdit eder bir fotoğraf karesi üzerine sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Özgürlükler mi demiştiniz?..

Star
2 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    03 Haziran 2017 15:21
    0 0
    ne oldu. 8 haziranda bizim mahalleyi allah korudu yani.ne özgürlük lafı edildi, ne medyanın bilmemnesi.siz bir gazeteden 2 adamı aldınız diye kıyamet koparıyorlar. GÜCÜNÜZ BU KADAR İŞTE.hep vesayet korkusu içimize işlemiş.EVDE EVLAD-Ü AYAL VARKEN ŞÖVALYELİĞİN ALEMİ YOK TABİ. ama karşı taraf dayak yiyor ama susmuyor bak.
  • hursit dilaver

    03 Haziran 2017 15:20
    1 0
    alın bunu bizim mahallenin medyası kullansın, tvlerde konuşulsun. ama tık yok. şu karayılanın koynuna giren kız kadar da haber olmadı be.ULAN BU KORKAKLIK SİZİ SÜRÜNDÜRÜR BE.. YAZIK.elin CHPlisi. 8 haziran sabahı bütün bu medyaya el koyacağız dedi,
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;