GÜNCEL

Ersoy DEDE : O görüntüleri Berberoğlu vermediyse!

Tarih
21 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede
 Mahmut Tanal aracılığıyla bir mesaj göndermiş Enis Berberoğlu.. Can Dündar’ın kitabında sözü edilen “solcu” milletvekilinin kendisi olmadığını söylüyor.. Yani?.. “..Görüntüleri Can Dündar’a ben vermedim…” demeye getiriyor.. “..Ben o tarihte daha milletvekili seçilmemiştim..” diye ekliyor.. İyi ama adama sormazlar mı; “bu itirazı, savunmanızı alan savcıya hakkınızda mahkumiyet kararı veren hakime değil de Mahmut Tanal’a niye yapıyorsunuz” diye… Enis Berberoğlu, mecliste basın açıklaması yaparak kabul etti görüntüleri verdiğini… Sözcü gazetesine verdiği mülakatta da reddetmedi.. Can Dündar da bu mülakat sonrası Berberoğlu’na teşekkür etti.“..Ondan almadım.. ” demedi.. Hoppala yavrum yaz geldi.. Şimdi ne oldu da birden bire ; “..Ben değilim..” diyor Enis Berberoğlu?.. Eğer sahiden değildiyseniz bunca zaman 25 yıl hapis cezası alıncaya, cezaevine girinceye kadar neden itiraz etmediniz?..

Kim o korkak solcu milletvekili?

Şimdi gerçekleri haykırma zamanı.. Bakın tablo belirginleşti.. Enis Berberoğlu “..ben değildim o..” diyor.. Zaten  “solcu” da değil.. Can Dündar’ın bu vakte kadarki sessizliğini, Enis Berberoğlu’nun içeri girmesini kabullenmesini nasıl okumak lazım?.. Eğer Can Dündar, sahiden o görüntüleri Berberoğlu’ndan almadıysa ortada ciddi bir haksızlık var demektir..  Bir masum haksız yere içerde yatacağına bütün suçlular dışarı çıksın.. Şimdi tüm bu anlatılanlar doğruysa.. O solcu milletvekili gece yatağında huzur içinde uyuyabiliyor mu?.. Bu saatten sonra ne zaman çıkarsa çıksın ortaya, üzerine yapışan “korkak” damgasıyla yaşamaya devam edecek.. Ama ne kadar erken ortaya çıkarsa en azından adalet o kadar hızlı tecelli edecek..

Yaranamazsın

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun, Aydın Doğan için, “.. yürüyüşü görmeme konusunda Erdoğan’dan emir aldılar..” anlamına gelen sözlerine Aydın Doğan Ahmet Hakan üzerinden sert tepki göstermiş.. “..Bu hem bana hem de Cumhurbaşkanı’na iftiradır..” diyor.. Aslında Erdoğdu, bu saçma sapan çıkışı yapmadan evvel CNN Türk’ün hemen hemen her saat başı, o provokatif yürüyüşe canlı bağlandığını, ilk günden beri Posta ve Hürriyet’in yürüyüşü bir gün olsun gündemden düşürmediğini görseydi bu ithamda bulunmazdı.. Ama asıl zor olan Aydın Doğan’ın durumu.. Baksanıza kimseye yaranamıyor..

Star
21 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;