GÜNCEL

Ersoy Dede : FETÖ’cüler cezaevinde öldürülüyor!

Tarih
11 Kasım 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede
Fuat Avni’nin istihbarat Daire Başkanlığındaki ayağı olan mühendisBurak Açıkalın, dün cezaevinde ölü bulundu..‘İntihar’ dediler.. Geçen hafta da, FETÖ’cü darbe girişiminin içinde yer alan Eski Kastamonu Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay İrfan Kızılarslan, kaldığı koğuşta ölü bulunmuştu.. Ona da ‘intihar’ dediler.. Ondan bir kaç hafta önce de, Bursa’da, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan eski Cumhuriyet savcısı Seyfettin Yiğit cezaevinde ölü bulundu.. Ona da ‘intihar’ dediler... Aynı günlerde, Eskişehir’deki Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Önder Irmak emniyetin tuvaletinde ölü bulundu..

Evet, ona da ‘intihar’ dendi... Değerli dostlar FETÖ çözülmeyi önlemek amacıyla pek çok taktik denedi 15 Temmuz’dan sonra..  Evvela kısa vadeli hedefler koydu. tarihler verdi.. Sanki ikinci bir kalkışma olacakmış gibi.. Kitleyi konsolide etti, umut aşıladı.. Toplu kaçış planları, Hz. Yusuf imamlığında kılınan namazlar, Hillary Clinton’lı rüya mesajları, yeminler... Neler denemediler ki..

Ama örgütün çok boyutlu olarak deşifre olmasını önleyemediler.. Şimdi ise nadim olmuş kilit konumdaki örgüt elemanları birer birer öldürüyorlar.. Evet bu ‘intihar’ denilen bütün vakaların bağımsız güvenilir bir adli tıp ekibince dikkatle incelenmesi lazım. FETÖ öteceğini anladığı bütün abilerini tek tek ortadan kaldırmadan, kritik önemdeki isimlerin koruma altına alınması kaçınılmaz..

Star
11 Kasım 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;