POLEMİK

Ersoy DEDE : Bu akıl dışı hikayelerden medet umuyorlar

Tarih
28 Şubat 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede
 İyi Parti medyasında bir Palavracı Ahmet var biliyorsunuz.. Kendi düş gücü ürünü bir takım hikayeler yazıyor. Oda TV falan da balıklama atlıyor bunlara.. Ahmet Takan’ın gündüz düşleri.. Bu defa Süleyman Soylu meselesine dair bir senaryo yazmış.. Meğer Soylu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya’yı arayıp, sitemkâr bir dille ‘Afrin konusuna girmeyin’ demiş. Sayın Kaya bu konuşmayı Enerji Bakanı Berat Albayrak’a taşımış. Albayrak Soylu’yu aramış. O da biraz sitemkâr konuşmuş.. Soylu bunun üzerine Beştepe’ye giderek şikayet etmiş.. Cumhurbaşkanı da ‘ilgilenirim’ demiş.. Falan falan.. Şu kadar söyleyeyim.. Bu hikaye ancak ve ancak ismi geçen dört kişi hakkında tek kelime bilgisi olamayan bir zır cahil tarafından uydurulacak kadar basit ve saçma.. Eğer sahiden böyle, ‘o onu demiş, şu bunu aramış, şuna bunu anlatmış’ diyecek kadar bakanlık koridorlarında dolaşmış olsaydı, bu anlattıklarının, konuda adı geçen isimlerin mizacına ne kadar ters olduğunu bilirdi.. Ancaaaak.. Bir saniye.. Bu iş bu kadar basit değil.. Şimdi bu Ahmet Takan böyle bir hikaye yazmış.. Anlattığı hikayede iki telefon görüşmesi muhtevası bir de Cumhurbaşkanı ile yüz yüze görüşme var.. Hiçbir savcı çağırıp da; “Bay Takan, sen bakanların telefonlarını ya da Cumhurbaşkanı’nın ofisini mi dinliyorsun?” diye sormayacak mı?.. Bu kadar detay içerik ancak FETÖ’cüler tarafından yerleştirilmiş düzeneklerle elde edilir.. Palavraysa, palavra olduğunu söyleyecek, kalemini bırakıp çekilecek kenara.. Ama doğruysa iş başka.. 

 

HAS Parti’nin CHE’si gizli toplantıyı faş etti

Profesör Zeki Kılıçarslan için HAS Parti’de siyaset yaptığı dönemde böyle başlık atmıştı Vatan gazetesi.. “HAS Parti’nin CHE’si”.. Türkiye Birleşik İşçi Partisi kökenli Kılıçarslan şimdi CHP’nin parti meclisinde.. Anlaşılan HDP ile ittifak çalışmaları için bu isim görevlendirilmiş.. Ama daha netice alamadan gizli görüşmeleri faş ediyor.. Çıktı CnnTurk’te Ahmet Hakan’ın programında; 

“Dün bir toplantı yapıldı. CHP'li Mehmet Bekaroğlu, HDP'li Ayhan Bilgen, İyi Parti, Anavatan Partisi, Saadet Partisi... Hepsinin olduğu toplantı.. Gerekirse HDP ile ittifak yapılabilir” dedi.. Daha uzun lafa gerek yok. En dürüst tavır bu. Arkasından dolanmaya, tepeyi yok sayıp tabana oynamaya falan da lüzum yok. Açık açık yapın ittifakınızı.. Ya hu siz Sera Kadıgil’e, Gamze İlgezdi’ye, Canan Kaftancıoğlu’na  görevler verirken HDP tabanına göz kırptığınızı görmüyor mu kimse?.. Bırakın rahat olun, yapın ittifakınızı.. Ha diyorsanız ki; “katı Kemalist Ulusalcı CHP seçmenine bir terör örgütünün legal kanadıyla birlik olduğumuzu anlatamayız”… O zaman bütün siyasetinizi gözden geçireceksiniz. Yapacak bir şey yok.. 

Star
28 Şubat 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;