GÜNCEL

Erkan Tan : Türkiye’yi yönetmek için mi? Erdoğan’ı engellemek için mi?

Tarih
26 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
Meral Akşener, Türkiye'yi yönetmek için mi, yoksa Recep Tayyip Erdoğan'ı engellemeye çalışmak için mi siyaset sahnesinde?
Bu sorunun cevabı vardır. Ve bütün film de bu cevaba göre çevrilmektedir. Koray Aydın, kendisini Cumhurbaşkanı adayı göstereceklerini ilan etmiş. Dünyayı yönetme iddiasındakilerin, Türkiye'de yapmak istedikleriyle ilgili son durum raporu netleşiyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki herkesin, arkasında toplanacağını zannettikleri bir isim belirlemiş oluyorlar. Seçimin ikinci tura kalması için, Erdoğan karşıtlarını bu adrese yığmaya çalışacaklar.
İkinci turda da var güçleriyle Akşener'in kazanması için çalışacaklar. Aynı zamanda Meral Akşener'in, bir kısım MHP'lileri heyecanlandırması hayaliyle, MHP'den de oy kopartmayı ve dolayısı ile orayı da zayıflatmayı düşünüyorlar.

AKŞENER FETÖ İÇİN "KATİLLER" DİYECEK Mİ?
Şimdi gelelim başta sorduğumuz soruya ve cevabına... Eğer Meral Akşener Türkiye'yi yönetme iddasında ise biz bu ülkede yaşayan vatandaşların ezici çoğunluğu merak ediyor... Meral Akşener; namussuz, şerefsiz, kahpe Fetullah Gülen ve hain katil sürüsü adamları hakkında ne düşünüyor?
Bu şerefsizlere ve sevenlerine, 15 Temmuz'da milletimize ve devletimize saldıranlara karşı, neler yapacak? Öyle ya... Madem devleti ve milleti idare etmeye taliptir. En başta bu alçaklar, katiller ve namussuzlar ile ilgili fikirlerini bilmek zorundayız...

BATI BİZİM DÜŞMANIMIZDIR
PKK, eli kanlı pis bir terör örgütü.
Yıllardır bize saldırıyor. Kürtlerin temsilcisi değiller. Kürtlerin katilidirler.
Haçlıların ve Siyonistlerin ittifakına hizmet etmek için kuruldular. Yani sahipleri, kafirler ve gavurlar. Batı dediğimiz medeniyet mensupları.
Dolayısı ile kafirler ve gavurlar tarafından korunuyor ve kollanıyorlar.
İsrail, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Almanya silah veriyorlar.
Mühimmat veriyorlar. Peki sizler, hiç batılı televizyoncuların, gazetecilerin bu ilişkiler ile ilgili yayınlar yaptıklarına tanık oldunuz mu?... Olmadınız....
Olmayacaksınız... Konu Türk ve Müslüman düşmanlığı olunca demokrasi, özgürlükler, insan hakları, basın özgürlüğü, hukukun üstünlüğü birden bire ortadan kalkıverir...

AMERİKA DOSTUMUZ DEĞİLDİR
Birinci Dünya Savaşı'nda yapamadıkları, "Anadolu'nun bölünmesini", tamamlamak istiyorlar. Türkiye'ye savaş açmak istiyorlar. İçimiz karışsın, bölünelim, küçülelim, parçalanalım istiyorlar. Türkiye komşularıyla da savaşsın, dolayısıyla zayıflasın, yok olsun ve teslim alınsın istiyorlar. Bu yazdıklarımı daha evvel de yazmıştım.
Hangi aklı başında kardeşimiz "bunlar yalan" ya da "abartıyorsun" diyebilir?
ABD müttefik ve dost diye görünüp terör örgütü eli kanlı PKK ile yatıp kalkıyor. Kahpe Fetullah Gülen ile FETÖ elebaşları hala koynunda değil mi? Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetleri ile işbirliği yapıyor gibi gözüküp PKK ile düşüp kalkması ne anlama geliyor?
Terör örgütü PKK, neredeyse ABD'nin kara ordusu gibi olmadı mı? Üstelik bunu göstere göstere yapmıyor mu?
Türkiye'nin güneyinde PKK'ya devlet kurmak istediklerini artık herkes görmüyor mu? Zaten teröristlere devlet gibi davranmıyor mu? Şimdi Suriye'de birlikte operasyonlara girişmediler mi? Bütün bu ilişkiler ve yaşananlar, Anadolu'nun bir daha işgal edilmek istenmesi ve bu planın içinde ABD'nin de bizzat yer alması demek değil mi?

Takvim
26 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;