GÜNCEL

Erkan Tan : Reklam değil korku filmi

Tarih
02 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
Sosyal medyada yayınlanan kepazelik birden ortalığı ayağa kaldırdı.

Bildiğiniz korku filmi fragmanı ve tehdit söz konusuydu. Oluşan hassasiyet ve tepki müthişti. Hem sevindim, hem de üzüldüm. Sevindim, çünkü öfkemiz ve tepkimiz dipdiriydi.
Vatan, millet, devlet, bayrak, mukaddesat için hepimiz tetikteyiz. Memleketimizin en kuytu köşelerinden en tepesine kadar ayağa kalktık. Bu kısım harikaydı.
Fetullah Gülen ve adamlarında namus da yok...
Üzüldüm çünkü bu alçaklar ülkenin canını sıkmayı başarabiliyorlar.
Bunlar eli kanlı katiller. Hainler. Ve bunlarda namus da yok. Fetullah Gülen de arkadaşları da namussuzdur. Çünkü bunlar namuslarına emanet edilen silahlarla ve rütbelerle bu millete ve devlete saldırdılar.
Dolayısıyla kendi namuslarını bizzat kendileri kirlettiler.

Bu millet sizin aklınızı alır...
Bunlardan bazılarının tutukluluk hallerinin sona ermesine gelince... Adalet Bakanlığı, HSYK ve ilgili tüm birimler gereğini yapacaktır. Yaptılar da zaten.
Ben onu bunu bilmem arkadaş. Gerçek nedir biliyor musunuz? Bu alçaklar, hainlerle bilerek, isteyerek hala işbirliği yapanlar varsa bu aziz ve asil millet onların aklını alır. Şu anda milletimiz; devletimiz bu şerefsizlerin yakasına yapıştı ve hesap da soruyor diye kenarda duruyor. Devletine inanıyor, güveniyor ve bekliyor. Büyük bir duyarlılıkla davaları ve gidişatı takip ediyor. Eğer durum azıcık da olsa rayından çıkarsa inisiyatifi eline alır ve hesabı kendisi görür. Büyük bir sabırla bekliyor. Bu memlekette herkes kimin kim olduğunu biliyor kardeşim. Emin olun bu tespitim abartılı değildir. Gün gibi, güneş gibi ortadadır. Fetullah Gülen ve hala onu sevenler, haindir ve eli kanlı katildir. Hala bu alçakları sevmeye devam edenler de katildirler. FETÖ'cülere bir daha söylemek istiyorum: Sadece devlet değil millet de sizin peşinizi bırakmayacak.

Takvim
2 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yunus

    03 Nisan 2017 10:48
    0 0
    Asılmalılar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;