GÜNCEL

Erkan Tan : New York,Moskova değil Suriye bombalanıyor

Tarih
16 Nisan 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan

Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, İngiltere, Fransa, Almanya, Avrupa Birliği... Yani BATI dediğimiz devletler ve medeniyet... Güya birbirleri ile savaşıyorlar... Aslında; birbirleriyle savaşıyor ayağı ile, bir ve beraber olmuşlar, Müslümanlara saldırıyorlar...  İslam coğrafyasını bombalıyorlar... Bu güne kadar 215 kez... Kadın, erkek, yaşlı, genç, çoluk, çocuk demeden katliam yapmış, katil oğlu katil Esed'i cezalandırmak için... Miraç gecesini beklediler. Esed'in kimyasal silah kullandığı gerekçesi, buz gibi bir bahanedir. Katil oğlu katil Esed'i bahane edip yine İslam coğrafyasına çöküyorlar. Nitekim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da söyledi. "Masumların hesabı daha önce sorulmalıydı."

 

BİRBİRLERİYLE DEĞİL MÜSLÜMANLAR İLE SAVAŞIYORLAR 

New York, Moskova, Paris, Londra, Berlin, Brüksel değil... Suriye bombalanıyor... Yalandan, birbirleriyle savaşıyor ayağıyla, bir ve beraber olmuşlar, İslam coğrafyasını bombalıyorlar... Madem, savaşıyorsunuz, kendi kentlerinizi bombalasanıza...!? Öyle ya...! Savaşan devletler, birbirlerini bombalarlar. Bu bir Haçlı- Siyonist saldırısıdır. Bakmayın birbirleri ile savaşıyorlar göründüklerine... Batı medeniyeti, birbirleri ile itişip kakışırlar. Dövüşürler. Ve hatta gerçekten savaşabilirler de... Amma ve lakin... Konu Türk ve Müslüman düşmanlığı olunca, bir ve beraberdirler. Şimdi de aslında, hep birlikte müslümanlar ile savaşıyorlar. 

 

SİLAHSIZ KUVVETLER NE OLACAK?

28 Şubat işe ilgili yargılama süreci tartışılıyor. Bu fakir, olayın bir başka boyutunu sürekli gündemde tutmak istiyor. Silahsız Kuvvetler'den de hesap sorulacak mı? 28 Şubat, iğrenç ve korkunç bir Haçlı-Siyonist saldırısıdır. Milletin hür iradesi ile seçtiği meşru idarecilerini, seçmedikleri ve istemedikleri ile değiştirdiler. Memleketimizi ve devletimizi, yeniden Haçlıların ve Siyonistlerin emrine soktular. Askerler, bu kepazeliğin ve ihanetin sadece bir parçasıydılar. Yalnız değillerdi ki...! Diğer işbirlikçi hainler kimlerdi...?  Medya... İş adamları ve dernekleri... Sivil toplum örgütleri yöneticileri...  Meslek kuruluşları ve örgütlerinin yöneticileri...  İşbirlikçi siyasi partiler ile bazı siyasiler... Yüksek Yargı ve Yargının bazı mensupları... Yani; darbecilerin kendi deyimleri ile... Silahsız Kuvvetler... Bu vatansever görünümlü vatan hainleri de millete hesap vermek zorundadır. Bunu beklemek, istemek, olabilmesi için çalışmak, çabalamak, kamu oyu oluşturmak hepimizin görevi olmalıdır. 

Takvim
16 Nisan 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Selahaddin

    16 Nisan 2018 21:27
    0 0
    Bize bir fil yetmemisti. Gittik Timur'a. Dedik ki, bize bir fil verdin. Filimiz mahsun olmasin, sen bize bir fil daha ver. Ic müsteşrik, Suudiler, BAE, Misir ve basibozuk Esed'le budur yapilan. Bize de iki filin cografyamizda tepismesinden dogan zararlari karsilamak dustu.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;