SİYASET

Erkan Tan : KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SON İĞRENÇLİĞİ

Tarih
19 Şubat 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
 Kemal Kılıçdaroğlu bu ihaneti, partisinin TBMM Grup Toplantısındaki konuşmasında yaptı. Aynen aktarıyorum... "Hiç kimse unutmasın, Afrin operasyonu devletin bir operasyonudur. Siyasetin değil. Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Moskova'ya gittiler, Avrupa'ya Amerika'ya gittiler. Operasyonun gerekliliğini anlattılar. Ve hava desteğini de bunların sayesinde aldılar. Siyaset devreye girmemiş ve siyaset ciddiye alınmamıştır." 



DEVLETİMİZE BİR KURŞUN DA KEMAL KILIÇDAROĞLU SIKTI

Şimdi bu cümlelerin içinde neler var bir bakalım... Yalan, fitne, devlet kurumlarını birbirine düşman etmeye çabalamak, ispiyon, zayıf ve hassas noktamız varmış gibi göstermek ve gel burdan saldır diye yol göstermek... Bu fakir'in, aklına gelmeyenleri de siz ekleyin. TSK ve MİT ile Cumhurbaşkanı ve Hükümet arasında bir kavga, itiş kakış ve hatta isyan olduğunu iddia ediyor. Bu yalanı, TBMM çatısı altında söyleyerek, tüm dünyaya duyurma gayreti içine giriyor. Şu anda şehit olmak üzere adeta birbirleri ile yarışan evlatlarımıza, ihanet ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerine, askerlerimize bir kurşun da Kemal Kılıçdaroğlu sıkıyor... Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere bütün düşmanlarımıza, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde büyük bir zaaf varmış gibi anlatmıştır. Asker, güvenlik bürokrasisi ile siviller arasında kavga olduğu yalanını servis etmiştir. 

 

BİZ AFRİN'E GİRMEYELİM DEMEK, PYD/YPG ANKARA'YA GİRSİN DEMEKTİR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bunu açık açık ve ağzı dolu dolu söyledi. Afrin terör örgütü PKK/PYD/YPG katillerinin kalbidir. Bu eli kanlı Haçlı-Siyonist köpeklerinin ana harekat merkezidir. Afrin'e girmeyelim demek bu katillerin karargahı, faaliyetlerine devam etsin demektir. Hele bir de bunu "şehitlerimizin sayısı artmasın diye söylüyorum" şeklinde takdim etmek, korkunç bir ikiyüzlülüktür. Ve tabii ki buz gibi yalandır. 

 

ERSOY DEDE YÜREĞİMİZİ TİTRETTİN

Star Gazetesindeki köşesinde değerli meslektaşımız Ersoy Dede çok önemli bir konuyu gündeme taşıdı. Bu fakir hadiseyi atlamıştı. Çok mühim bir olaydı. 28 Şubat'ın sene-i devriyesinde hepimiz, haksız ve kumpas hukuk yöntemleri ile yıllardır zindanlarda tutulanlar için hürriyet istiyorken... Sebahattin Arslan, ki kendisi aynı anda asil bir 15 Temmuz kahramanıdır... Eksik yatmışsın diye apar topar yeniden tutuklanmıştı. 



DENİZ DIŞARI SEBAHATTİN İÇERİ

Deniz Yücel dışarı, Sebahattin içeri başlığıyla konuyu hepimizin kalbine sapladı. Bu nasıl iş be kardeşim..? 28 Şubat,15 Temmuz ihanetinin aynısıdır. 28 Şubat döneminde hukuk'un ve adalet'in ırzına geçilmiştir. Biz o dönemdeki yargılamaların tamamı yeniden ele alınmalıdır. Geçersiz sayılmalıdır diyorken.... Sebahattin Arslan'a cezanı az yatmışsın deniyor... Deniz Yücel,e gelince... Bu kepaze herif, gazeteci görünümlü ajan, provakatördür. Hakkındaki hiç bir olay, bu gerçeği değiştirmez. Ajandır, provakatördür, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve aziz milletimizin düşmanıdır. Almanya devletinin, kendisi için seferber olması bile tek başına bu gerçeğin delilidir.

Takvim
19 Şubat 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;