GÜNCEL

Erkan Macit : PİRAMİDİN 13 GÜÇ MERKEZİ VE HANEDANLAR

Tarih
21 Mayıs 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Macit

Ortada dolaşan, dezenformasyona uğraşmış sahte bilgilere karşı, gerçekten doğruluğu insanı oturup düşündürebilecek, küçükte olsa ciddi ve bilgilendirici bir bilgi ağının son zamanlarda artık gerçekten gizli kalmadığına ve bize verilerin kendiliğinden aktığına şahit olmaktayız. 
Evet, şu meşhur 13 aile den bahsetmek istiyorum… 
Biliyorsunuz ki son zamanlarda artık dünyanın her bölgesinde Avrupa, Amerika, bizim ülkemiz Türkiye, Rusya, Asya Uzakdoğu, Ortadoğu gibi tüm bölgelerde bu konular konuşuluyor ve gayet te önümüze popüler şekilde servis ediliyor ve bizlerde bu bilgilere istinaden okurlara yani sizlere sunuyoruz, yâda insanların önüne sunuluyor… Şimdi gerçeklerin zamanı diyelim.
Bu okuyacağınız yazı diğerlerinden farklı olabilir çünkü ortalıkta dolaşan ve insanlara yanlış, uçuk kaçık bilgiler veren daha doğrusu, diğer arkadaşların yazdığı gibi ondan bir satır, şundan bir satır, şu kitabın şurasından bir paragraf kopyalayıp önünüze sunmayacağım... 
Şimdi kalkıp bir kütüphaneye gitseniz içeri girip bu konular hakkında bir şeyler arasanız önünüze düzinelerce kitap çıkacak. Bazıları yine tam içler acısı ki  13 Yahudi aile diye kitaplar yazıyorlar maalesef... Şunu belirtmek isterim ki gerçekten sağlam bilgilere dayanıp yıllarca insanlara gerçekleri yazan büyüklerimizi de tenzih ediyoruz. Hadi diyelim ki yanlış bilgilere uydular. E o kadar da bariz hatalar yapılmaz ki?  13’ü ve bağdaştırılan Aileleri, insanlara az sonra izah etmeye çalışacaklarımla aktarırsam, mantıklı sonuçlar alma ihtimalimiz olabilir. Fakat bu Ailelerin 13’ünü de toptan Yahudi yaparsan işler burada gümler, gümlediğin yerde de herkes sana güler. Hanedanlar meselesine gelmeden önce 13 rakamına değineceğim, çünkü 13 rakamı Tapınak Şövalyeleri için çok önemli bir semboldür…
Tapınak Şövalyelerinin Dünya sahnesinde kırılma yaşadıkları ve tarihin gidişatını değiştiren o gece, Tapınak Şövalyelerinin Büyük Üstadı olan Jacques de Molay”e ve onunla birlikte Paris-Fransa karargâhında bulunan Şövalyelere yapılan 13 Ekim Cuma 1307 gecesi gerçekleşen baskın tarihin en önemli olaylarından biridir. 13 Ekim Cuma, Tapınak Şövalyelerine ders olmuş ve Ezoterik olarak belirledikleri onlara uğursuzluk getiren bu rakam (bizi öldürmeyen şey güçlendirir) sözü ile onlar için artık uğursuz değil uğurlu rakam haline gelmiştir. Çünkü bu 13 rakamını bu tarihten sonra dünya sisteminde görmeye başlıyoruz. Hatta ve hatta cebimize bile bu sembolik rakamı soktular, biz farkında olmadan. 
Şimdi bu rakam nasıl kendilerini tarif eden sembol haline gelmiş? Geçtiğimiz yüzyılda neler yapmışlar? Bu rakam üzerinden bir bakalım. Bakalım ki meseleyi oradan 13 Güç Merkezine bağlayabilelim…
1775–1783 yıllarında gerçekleşen Amerikan Özgürlük Savaşı, Britanya İmparatorluğu ve ona isyan eden 13 koloni arasında gerçekleşti ve Britanya yenilgiye uğratılarak Amerika kıtası üzerindeki mutlak hâkimiyeti sonlandırıldı. ABD özgürlüğüne kavuştu. Britanya karşısında Amerika’nın kontrolünü ele geçiren 13 Koloni zamanla 13 Eyalete dönüştü ve 13 rakamı Amerikan halkı için Özgürlük sembolü anlamını taşımaya başladı.
Şimdi Gelelim Tüm dünya paralarının endexli olduğu ve Dünya Parası olan Amerikan Dolarına...
Bu mesele çok önemli çünkü 21.yüzyılda para dünyayı yönetiyor,  parayı yönetenlerde dünyayı·Parayı yönetenler kendi mühürlerini onun üzerine koymayı hiç unuturlar mı.
Dünya medeniyetinin cebinde dolaşan her yerde geçerli olan 1 (One )Dolar. Bu doların sahibi olanlar bakalım içine ezoterik olarak neler gizlemişler? Doların sağında bir kartal var görürsünüz, bakalım onda ne tür dizaynlar var? Kartalın ağzında tuttuğu şerittin üzerinde E pluribus unum yazıyor. Peki, ne demektir bu? Amerika  Birleşik Devletlerinin sembolü olan ilk resmi sözlerinden birisidir. 13 Koloninin yani, Birçok halkın birleşerek tek bir Devlet olması manasını taşır. Kartalın önünde bir kalkan var, kalkanda 7 tane beyaz 6 tane ise siyah olmak üzere 13 şerit var. Saymanızı tavsiye ederim. Kartalın sağ elinde tuttuğu Okların sayısı? 13 Sol elinde tuttuğu dalda ki yaprakların sayısı? 
13 Yapraklarda ki zeytinlerin sayısı? 13 Kartalın Tepesinde bulunan Yıldızların Sayısı? 13 Doların sağında bulunan “Kartal” ve içinde ki ezoterik semboller bunlar. Birde Doların solunda ki piramit sembolüne bakalım. Piramit üzerinde ki ezoterik sembolleri açıklamaya geçmeden önce birde bu sembol üzerindeki  Latince kelimelerin ne manaya geldiğini aktarmak istiyorum.
Herkes görüyordur şu meşhur piramit görseli Piramit’in altında NOVUS ORDO SECLORUM, Üstte ise ANNUIT COEPTIS yazar. Bu iki kelime de az dolarda ki “Kartal ”da yazanlar gibi Latince kökenli. Peki, neden Amerikan Dolarının üzerinde Latince ve derin anlamlar taşıyan kelimeler kullanılıyor? 
Osmanlı Devleti daha Konstantinopolis’i fetih etmeden önce , Konstantin’e bir işgal girişiminde bulunuldu. Konstantin şehri elli sene işgal altında kaldı ve işgalin ismi ise Tarihe Latin İşgali olarak geçti. Konstantin’i elli sene işgal edenler ise Haçlı Seferi ile Konstantin’eyse gelen Tapınak Şövalyeleri. Yani bizlerin Latin İstilası olarak bildiği bu elli yıllık süreç Tapınak Şövalyeleri tarafından gerçekleştirildi. Doların üzerinde ki Latince kelimeler ile Tapınak Şövalyelerinin bağlantısını umarım kısaca izah edebilmişimdir.
Şimdi gelelim doların üzerindeki bu Latince kelimelere.
“NOVUS ORDO SECLORUM”, açık bir tabirle Yeni Dünya Düzeni manasını taşımaktadır.
ANNUIT COEPTIS
 ise “Başlanmışın tamamlanması” manasını taşıyor. Peki, neye başladılar ?“Ordo Ab Chao” ideali ile hareket eden bu oluşumun yani “Kaostan Düzen” çıkartacağız fikri ile hareket eden bu yapının tüm dünya devletlerini  “Tek Bir Dünya” Devleti altında birleştirerek, dünyayı Tek Çatı altında toplama projesi Annuit Coeptis olmaktadır.  Başladığımız Tek Dünya Devletinin tamamlanması ve İlan edilip başarıya ulaşması.  Piramit’in en alt basamağında bir rakamlar dizisi var Peki bunlar nedir?
M D C C L X X V I  Roma rakamları. Şimdi tek tek değerlerine bakalım …
M = 1000 
D = 500 
C = 100 
L = 50 
X = 10 
V = 5 
I = 1
M D C C L X X V I 
1000 + 500 + 100 + 100 + 50 + 10 + 10 + 5 + 1 = 1776
 
Piramitin altında ki rakamları tek tek kodlayarak yazdım ve sayısal değerlerini de altta belirttim. Çıkan sonuç ? 1776
Peki 1776 neyi anlatıyor?
1 Mayıs 1776 yılında Adam Weishaupt adlı aydınlanmacı , İlluminati Örgütünü ilan ederek resmi hale getirdi. Bilindiği aksine İlluminati Örgütünü 1 Mayıs 1776’da Adam Weishaupt kurmamıştır. Adam Weishaupt Kurulu olan fakat yeraltında olan bir yapıyı İllegal halinden resmi haline getirmiştir.  İlluminatinin Kurucusu Mia Pier adında Yahudi bir kadındır. 1506 yılında Mia Pier tarafından kurulmuştur anlayacağınız İlluminati..  Katolik Hristiyan gücü olan Vatikan ve Fransa Krallığından büyük üstat Jacques De Molay’ın yakılması ile darbeyi yiyen Tapınak Şövalyeleri karanlığın içine karışarak ve isimlerini değiştirerek daha sonra ki Gül ve Haç Şövalyeleri diye karşımıza çıkıyorlar , İlluminati gibi isimler adı altında operasyonlarını yürüttüler ve bir daha böyle bir darbe almamak için farklı farklı isimler altında ezoterik örgütlere bölündüler.
Piramit’e geri dönelim. Esas konumuza da girmiş olacağız zaten…
Şimdi nedir bu 13 aile? Konusuna gelelim.. Bu yapı tarafından dezenformasyona uğratılmış yanlış bilgilere değil biz gerçekliği olan meselelere değinmeye çalışalım…
Evet, baktığımız zaman gerçekten bir hanedanlar oluşumu var, bir iki asırdır kökleşmiş babadan oğula varisçilerle devredilen Para ve Finans İmparatorlukları, ve bu imparatorlukların ittifak halinde tüm dünya kaynaklarını Sömürgeleştirmesi göz ardı edilemeyecek bir gerçek. Peki, bunu neye dayanarak söylüyorum? Radikal bir Anglosakson olan John Cehil Rhode ‘in dönemin Londra Lideri olan Baron Rothshild ile ortak hareket ederek Afrika elmas madenlerini yağmalaması, Asya’dan, Cinden başlayan ve Afganistan’a uzanan oradan da Avrupa’ya ve Amerika’ ya geçen trilyon dolarlık dünya uyuşturucu ticareti, Şu anda Ortadoğu’ya gemi gemi taşınan silah sevkiyatları ,bu dünya sömürge İmparatorluğu için yeterli kanıtlar değil mi?
Bir sömürgeci devletler var, Büyük Britanya gibi Fransa gibi, İtalya, Portekiz gibi. Bir de Sömürgeci devletleri sömüren Hanedanlar var. Asıl Mesele de bu zaten, oluşumun en üst çatısı…
Şimdi dolar üzerindeki Piramit’e tekrar bakıp inceleyin, onlara göre Lüferin gözüne ulaşmadan önce ki basamakları tek tek sayarmışsınız. Kaç basamak sayacaksınız bakalım? 
13 Basamak var. Evet, her basamak sistemi kontrol altında tutacak olan temel güç Merkezlerini ifade ediyor. Güç Merkezlerini de artık neredeyse iki yüz yıldır kökleşmiş Hanedanlar kontrol ediyor. 
Peki, Nedir bu güç Merkezleri? 
13 Hanedanı veya 13 güç Merkezini sayamıyorum , daha doğrusu kimse sayamaz. Deşifre edilmiş bir şey değil çünkü. Sadece çok parlayan ve zenginlik konusunda tabiri caizse firavunlaşmışların ismi tahmin edilebiliyor. Bizlere araştırmak için sunulan ve afişe edilen bilgilerde fazla itibar etmemek gerek. Çünkü 13 güç merkezini yöneten aileler arasında Kennedy Ailesi’ni sayanlar var ki onlar tam bir hüsran içindeler , ama maalesef ki haberleri yok…!
BAŞLICA SÖMÜRGE GÜÇ MERKEZLERİ 
- DÜNYA SİLAH TİCARETİ
- DÜNYA UYUŞTURUCU TİCARETİ
- DÜNYA İLAÇ ENDİSTÜRİSİ
- DÜNYA MÜZİK ENDİSTÜRİSİ
- DÜNYA BANKALARI 
-DÜNY GIDA SEKTÖRÜ
- DÜNYA MEDYASI
- DÜNYA ENERJİ MADENLERİ ( PETROL , DOĞALGAZ,BOR,TORYUM,URANYUM Vb. Diğer Madenler)
- DÜNYA ELMAS ALTIN ZÜMRÜT V.B DEĞERLİ YATAKLARIN SÖMÜRGE KONTROLÜ
Dünya sistemini kontrolünüz altına alabileceğiniz başlıca güç merkezlerini yazmaya çalıştım.
Buna elbette sizin de ekleyecekleriniz vardır sadece bunlardır denilemez.. “Yapboz ”un her eksik parçasını bir el tamamlayacak ki resim net görülsün değil mi.? Her bir basamağı oluşturan Güç Merkezlerini ve bu merkezleri kontrolü altında tutan Hanedanların muhtemel olarak kimler olabileceğine gelirsek;  Öncelikle belirtmek isterim ki Bunlar toptan Yahudi değildir. 
Bizlere dayatılan bizim de kullandığımız bu bilgiler ve bazı meşhur olmaya çalışan insanların kitaplarında yazdığı gibi “13 Yahudi aile Dünyayı kontrol ediyor” bilgisi dezenformasyona uğratılmış ve durmadan pompalanan yanlış bir bilgidir. Şimdi kökleşmiş Baba-Oğul Varis deviri ile el değiştiren hanedanları kökenleri ile birlikte yazacağım. Umut ediyorum ki yazdıklarım o zaman doğru bir çizgiye oturacaktır… 
Hemen kısaca oraya geçmeden şunu da göstermek istiyorum ön bilgi olması amacıyla.
Amerikan dolarını basan ve Amerika’nın Merkez Bankası olan Federal Rezervin Hissedarları. FED ’in sahipleri olan hissedarların kimler olduğu halka veya kurumlara açık değildir. Gizlenmektedir Amerika’da gerçekleşen 2. Büyük Buhran Krizi ile birlikte doların basma hakkını Amerikan hükümetinden kapan bu Hanedanlar yıllar sonra içeriden birinin resmi FED belgesini dışarıya sızdırması ile deşifre edildi. Ve o günden beri yavaş ,yavaş bir takım bilgiler halkın ve Dünyanın gözü önüne çıkartılmaya başlandı.
Peki, doları basanlar arasında hangi isimler var bakalım… Çünkü Doların sahibi olup onu Dünya parası haline getirenler, dünya sömürge imparatorluğu masasında oturanların ta kendisidir...
- ROTHSCHİLD 
- WARBURG 
- LEHMAN BROTHERS 
- KUHN & LOEB 
- ROCKEFELLER 
- J.P MORGAN
KÜRESEL ANGLO SAKSON-YAHUDİ
 Sömürge İmparatorluğunu oluşturan bu kemik kadrodur. Bunların yanına iki isim daha ekleyeceğim onlar FED ‘in hissedarları arasında yok. Fakat Rothshild ve  Rockefeller kadar zenginlikleri Amerika’ da bilinmekte olan köklü iki Aile. 
Neden Anglosakson- Yahudi İmparatorluğu  dediğimi  şimdi anlayacağınızı umuyorum.
- ROTHSCHİLD --- YAHUDİ
- ROCKEFELLER --- ANGLO-SAKSON
- J.P MORGAN --- ANGLO-SAKSON
- KUHN&LOEB --- YAHUDİ ( KUHN AİLESİ, LOEB AİLESİ)
- WARBURG --- YAHUDİ
- LEHMAN BROTHERS - YAHUDİ
(Yeni)- DUPONT ---- ANGLO-SAKSON
(Yeni) - MELLON ---- ANGLO-SAKSON
NOT:  Dupontlar  Amerika’nın yakın dönemlerinde ortaya çıkmış ve büyük bir servete kavuşmuş , Güç Merkezlerinden birini kontrol altında tutan Anglosakson  kökenli bir aile. Mellonlar ise The Bank Of New York Mellon"un Sahibi olan Amerika’da Rockefeller’ lar kadar güçlü ve servet sahibi olan  Hanedanlaşmış bir aile.
Sadece kabataslak tespit edilen Dünya Sömürge İmparatorluğu masasında oturan hanedanlar bunlar. Farklı konuları daha derinlemesine incelemiş araştırmacı yazarlarında bu hanedanlarmış aileler arasına ekleyebileceği isimler kesinlikle vardır.  Bu isimler arasında Rothshild Hanedanlığı, Masonik Örgüt olan ve yönetimde en üst kademelerde bulunan Round Table (Yuvarlak Masa Teşkilatı)nın asil üyelerinden. Rockefeller Hanedanlığının 101 Yaşında ki Lideri olan David Rockefeller ise CFR ve “Trilateral komisyon"un  Kurucusudur. 
“Warburg Hanedanlığının lideri olan James Paul Warburg  ise Ezoterik-Masonik örgütlerin en üst yapılanması olan “Tavistock"un kurucusudur. Daha sonra Tavistock’un Liderliğini Rockefeller’e devir etmiştir.  Bugün İlluminati  propagandası aşırı bir şekilde yapılıyor  Fakat  örgüt Fransız ihtilali ile misyonunun tamamlayıp bitirildikten sonra onun yerine bayrağıTavistock almıştır…

Öncevatan
21 Mayıs 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;