SİYASET

Ergün Diler: Tek engel Türkiye

Tarih
17 Haziran 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
Orlando katliamından söz ettik. Gelin bugün yine oradan başlayıp bir TUR atalım. İşin içinde bir MÜSLÜMAN, bir TÜRK varsa bilin ki bu plan bizi de içine alıyordur.
11 Eylül'ü yapan AKIL kesinlikle ve kesinlikle bunu hesap ediyor. Aksini düşünmeyin bile.
Orlando için ilk gün SAHTE BAYRAK dedik.
CIA-FBI işbirliği ile eğer öldüyse 50 kişinin canı üzerinden korkunç bir oyun oynandı.
Sahneye kondu. MEDYA vasıtasıyla da herkes olayın sunulduğu biçimde yaşandığını peşinen kabul eti. Etmeyenler de vardı tabii!
Orlando Polis Şefi John Mina, "Maalesef, saldırıda polislerin silahlarından çıkan kurşunlar bazılarının ölümüne neden oldu." dedi. Aynı departmandaki bazı polisler ise "Ölenlerin üzerinden 7 farklı silaha ait kurşunlar çıktı" açıklaması yaptı. Tabii ki kısık sesle... Çok kişi duymasın ve bilmesin diye... Demek ki PULSE CLUP'teki olay bir İSLAMCI TERÖRİST'in işi değilmiş! "Müslümanlar katildir" algısı meydana getirmek için çalışılsa da, operasyonun amacı bu olsa da gerçek bu değil...
Muhammed Ali ile ilgili kısmını yazdım. Birileri MÜSLÜMANLIĞIN rüzgarından rahatsız oldu. Hem içeride İSLAM'ı durdurmak hem de Erdoğan'ı geri itmek için cenaze üzerinden hoş olmayan mesajlar verildi. Ama başka hedefleri de olmalıydı. Çünkü hiçbir büyük devlet TEK TAŞLA 5 KUŞ vurmazsa o taşı atmaz!
Katliamdan sonra uzunca süre baktım. Göremedim.
Ortaya çıkması gerekiyordu.
Yanılmadım. Çıktı ve konuştu!
GRAHAM FULLER'den söz ediyorum...
Amerika ya da İngiltere gibi büyük AKILLARA sahip devletler ölümü gösterip sıtmaya razı ederler. Hem içerisini hem dışarısını böyle ikna ederler.
Afgan asıllı bir genç otomatik silahla geliyor ve masum insanları katlediyor. Bu İSLAM'ın KÖTÜ YÖNÜ! Onlara göre bir de ILIMLI yönü olmalı. Bu nedenle "Hayır İslam tamamen kötü değildir. Bakın işte cemaat gibi ılımlı ve hoşgörülü tarafları da vardır... " derler ve PARALEL YAPI'yı parlatırlar...
TEZ, ANTİ TEZ yani!
Graham şunları söylüyor:
"Katil radikal bir Müslüman...
Kusurlu, dengesiz, derinden büyük rahatsızlık yaşayan biri.
İslam son yıllarda birçok cinayetle iç içe geçti. Müslüman dünyası şu anda yoğun travmatik savaş koşulları, ölüm, iç kargaşa, mezhep cadı avı, sosyal normların dökümü, hukuk, düzen ve altyapı karmaşası içinde.
Ancak bu olayın kıtaları aşıp ABD'ye gelmesi de esas sorun olarak karşımıza çıkmaktadır.
Amerika'nın bunda sorumluluğu vardır. Amerika birçok ülkede linç edilmektedir. Askerlerimizi oralardan derhal çekmeliyiz.
ÇATIŞMA MEDENİYETİNİN ortasında biz olmamalıyız..." Gittiği her yerde ILIMLI ve RADİKAL İSLAM'ı örgütleyen kişi olarak tanınan Graham Fuller kısaca "İSLAM POLİTİKASINI GÖZDEN GEÇİRELİM. ASKERLE DEĞİL VEKALETLE ORALARA GİDELİM. BİZE BAĞLI UNSURLARLA SONUÇ ALALIM..." diyor...
Paralel Yapı'yı kuran büyüten ve dünyaya yayan AKILLARDAN biri olan Graham PARALEL YAPI'nın tasfiyesine de karşı! Ankara onlarca doküman gönderip Washington'u ikna için çalıştı. Obama bu konuda neredeyse Ankara gibi düşünme aşamasına geldi.
Ancak devreye Graham girdi. Obama davet etti. Gitti. Görüştü.
O görüşmeden sonra Obama'nın da Graham gibi düşünmeyenlerin de fikri değişti.
Orlando biraz da bu! CIA yani Graham "Biz elimizi çekersek sizi bekleyen son bu! Müslümanlarla baş edemezsiniz!" mesajı veriyor.
Ve kabul edelim ki TSARNİEV KARDEŞLERDE gördüğümüz gibi kullanacakları çok genç var.
Boston'u da patlatıyorlar, New York'u da Paris'i de Brüksel'i de...
Birileri aralıksız operasyon yapıyor ve suçu MÜSLÜMANLAR 'a atıyor.
Kimsenin de "bunu biz yapmadık!" deme gücü yok.
Sadece buna karşı çıkan ANKARA. "Dünya 5'ten büyüktür" diyen de o! Oyunu görüp deşifre eden de...
Ama yalnızız! Mısır'da SİSİ geliyor ve istediklerini yapıyor.
Arap ülkelerinin hali ortada.
Sınırlarımızdan dışarı çıkıp bakın! Çoğu kukla. Türkiye'nin haklı olduğunu bildikleri halde yapacakları çok fazla şey yok.
Petrolü alan da, petrol parasını kullanan da YABANCILAR.
İslam topraklarının zenginliğiyle İSLAM'a operasyon yapanlar da...
Bunu gören, bilen ve kendi oyununu kurmaya çalışan tek ülke Türkiye. Ama karşı taraf hemen bir kart daha açıyor. Bu kez de RIZA SARRAF'ı koz olarak elinde tutuyor. Bir şey çıkıp çıkmaması önemli değil.
Dünya medyasını harekete geçirip küçük yalanları büyük doğru şekline dönüştürebilirler mi? EVET!
17 Aralık'ta karşı karşıya gelen Paralel Yapı ve Rıza Sarraf şimdi ellerinde. Doğrulara onlar karar verecek. Dünya bu!
MİT TIR'ları ile Ankara'yı RADİKAL İSLAM'la yan yana getirmek çabaları, Paris, Brüksel ve Orlando da operasyonlarının bir HALKASI... Dikkatli bakın! İSLAMCI TERÖRÜN (!) operasyon yaptığı ülkelerle ilişkimiz hızla bozuluyor.
Amerika da Avrupa da bize uzak! Ama bize uzak olanlar CIA'nın örgütlenmesiyle ÖZEL BİRLİKLERİNİ sınırımızın aşağısına yolluyorlar... Yeni Sykes Picot için nasılsa hepsinin vatandaşları İSLAMİ TERÖRLE (!) yola getirilmiş durumda!
Muhammed Ali, ölümüyle bile bunu bozacakken hiç vakit kaybetmeden devreye girip kendi operasyonlarını yaptılar...
Paylaşımın önündeki tek engel güçlü Türkiye ve akıllı Müslüman devletler... İkinci ŞIK'tan çok umutlu değilim. Ama ilk ŞIK her şeye rağmen yıkılamaz ve görmezden gelinemez...
Bizi hem zenginliklerimizden hem birbirimizden ayırmak için yola çıktılar. Ayakta kalmanın çok basit ve etkili bir yolu var.
Birbirimize sarılmak...
Bunu yaptığımız an kim gelirse gelsin... Graham'ın dediği gibi burada gelseler de kalamıyorlar.
Biz buradayız. Bekleriz!
Umarım kapımızı DOSTÇA çalarlar
... Bu onlar için iyi...

NOT: Amerika SİYASAL İSLAM'ı bitirmek için yola çıkıyor ancak elinin altındaki PARALEL YAPI'nın Hillary Clinton'a milyonlarca dolar vermesine sessiz kalıyor. Bu adamlar gerçekten ilginç!

Takvim
17 Haziran 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;