SİYASET

Ergün Diler : Paraya bakın

Tarih
13 Mayıs 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler

Dünyada herkes izlenir.
Herkesin ne yaptığı bilinir.
Bu nedenle açık ve şeffaf olmak hayatı çok kolaylaştırır. Facebook da, WhatsApp da, Twitter da, Instagram da kesinlikle ve kesinlikle yapanları tarafından denetlenir.
Bunu hemen hemen herkes bilir! Ama PARA SAHİPLERİ paranın gücünden olsa gerek buna sırtını döner. İşte gördük SWISSLEAKS'ten sonra PANAMALEAKS başladı.
Milyonlarca hesap küçük kara parçalarından çıktı.
Akıl alır gibi değil.
Bu ayın 23'ü ile 29'u arası 950 milyar dolar daha NEVADA'ya gidecek. Küçük adacıklardaki para kalkıp havalanıyor ve bir çölün ortasındaki NEVADA'ya konuyordu!
NEDEN?
İşte Türkiye olarak buna kafa yormamız gerekiyor!
Dünyada OFFSHORE olarak yani kıyı bankacılığı olarak tanımlanan ülke sayısı net değil.
Kimine göre 53, kimine göre 70, kimine göre de 82... Ama kesin olan bir yanı var! Bunların 29'u Londra'ya bağlı adacıklar!
Günlük hayatta çok karşımıza çıkmasa da bunların tek bir sahibi var: KRALİÇE II. Elizabeth!
Kraliçe şu an için 5 kıtada, 53 ülkede, 2.5 milyar insanı ve 230 milyon kilometrekarelik toprağı yönetiyor! Aslında dünyanın en büyük gücünün sahibi o! Böyle bir gücü yöneten YAPI dünya ticaretinin YÜZDE 20'sini de kontrol ediyor! Amerika ve Avrupa Birliği'nden sonraki en büyük ekonomik güç! Şaka değil!
İngiltere'de çok az kişi bilir ama LONDRA'ya Kraliçe bile Rothschildler'in izni olmadan giremez! Abartılı da olsa bunun gerçek bir tarafı var! Rothschildler "HER ŞEYİ KONTROL ETMEK İSTİYORSAN HİÇBİR ŞEYE SAHİP OLMA!" der... Büyük ihtimalle Soros ve adamlarının OFFSHORE'lardan sıçramasının nedeni bu! Zaten bu yapı 1970'lerin başında ayağa kaldırıldı. Başlarda kontrol edilen adalara, sömürgelere, ülkelere, bölgelere, buralardan gerektiğinde para yollanıyordu.
Sonra DİKTATÖRLER, daha doğrusu kullanılan liderler için sığınak oldu! Ama her defasında önlerine uzatılan kontratlarda "GÜVENDESİNİZ... MERAK ETMEYİN" denildi. Dedim ya böyle bir şey yoktu!
Sonra bankalar geldi. Kar büyüktü tabii... Ardından malın sahibinin adamları...
SOROSGİLLER... Artık devletlere takılmadan, vergi vermeden büyük bir çark dönüyordu! 1973'teki ARAP ve PETROL krizinden DOLARIN ZAFERLE çıkmasının ardından karşı operasyon ADA'lardan geliyordu. Aradaki kavga inanılmazdı... DOLAR rezerv para olarak tahtını koruyunca BARONLAR da "para bizim değilse sistem bizim" diyerek kılıç çekti!
Para buradan gelince SOROS ve arkasındaki patronları rahat durmuyordu.
Renkli devrimler peş peşe sıralanıyordu! Ukrayna, Polonya, Macaristan ve Sovyetler buralardan akan para ile eriyordu! Yıkılan ülkelere haliyle bunlar giriyordu. Ama hep kendileri arkadaydı. Her şeyi kontrol etmek için hiçbir şeye sahip değillerdi... Yıkılan Sovyetler'e girdiler. Bakın 300 milyon dolara ki bu da verilmedi 70 milyar dolarlık YUKOS'u yani petrol devini aldılar.
Başına ise bizde de yaptıkları gibi KHODORKOVSKİ'yi koydular. Bu oligark Putin'in ülkesini geri almadaki kararlılığını göremeyince içeri gitti! 10 yıl yattı sanırım. Sonra çıktı! Soluğu BEYAZ MUSEVİLER'in merkezi Almanya'da aldı. Oradan İsviçre'ye geçti. Şimdilerde de Londra'da! Zaten ne hikmetse bütün RUS AJANLARI ve OLİGARKLAR hep Londra'ya geliyordu. Biz görmek istemesek de LONDRA merkezli PARA GÜCÜ dünyadaki kutuplardan birini ortadan kaldırıyordu. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra oluşan Amerika-Sovyet denklemini bozuyordu... Peki yerine ne koymayı hedefliyorlardı? Türkiye burada nerede olacaktı? Planları neydi?
Bunu anlamak için bizim buradan BARONLARIN OFFSHORE'larına gidenlere bakmak lazım!
İsimlere girmek doğru olmaz ama en az 10 BANKAMIZ PARALARININ BİR KISMINI BURADA topluyor. Şirketlere girersek inanın içinden çıkamayız.
BORSA'ya bakın! İlk 50'de olup da burada olmayan çok ama çok az şirket var. Toplam para yani bizden çıkıp buralara akan para milyarlarca dolar! On milyarlarca hatta yüz milyarlarca dolar!
İNANIN!
Bizler parayı takip etmesini bilen insanlar değiliz. Ama Türkiye'nin içindeki pek çok kurum ve kişi tıpkı SOROS'un adamı KHODORKOVSKİ gibi davranıyor. İlişkilerini bilmiyoruz!
YERLİ GÖRÜNÜMLÜ yabancının asıl patronunun emirlerini ıskalıyoruz. Ve bunlardan yükselen isteklerin aslında bizim içimizden geldiğini sanıyoruz! HAYIR! DEĞİL...
Bakın son günlerde İSTANBUL SERMAYESİ neyi diline doladı! Erdoğan "Yok öyle bir şey" dese de bunlar LAİKLİK üzerinden gelmeye çalışıyorlar. Bizim patronlara bakın! İyi bakın...
Aynı ekip, aynı patronlar Gezi'de de, 17 Aralık'ta da ANKARA'nın karşısında yer aldı! İlk türbülansta emin olun yine Türkiye'nin karşısında olacaklardır...
PARAYI temsil eden güç Kraliçe ve Rothschildler içeriğini tam olarak bilmesek de Amerika ile anlaştı. PENTAGON'da buna düne kadar direnen bir ekip vardı, onlar da ikna oldu.
Şimdi Amerika'nın gücüyle yani her şeyi bilen, gören ve gerektiğinde imha eden gücüyle PARANIN SİHİRBAZLARI aynı ipte... Dünya ticaretinde bir yılda yaklaşık 75 trilyon dolar para dönüyor. Bunun yarısı OFFSHORE'lardan!
Bu gücü bırakıp gitmeleri için karşılığında ne aldılar?
Avrupa'nın yıkılmasına razı gelmek kaydıyla ne kazandılar?
Rusya'yı dize getirmek için nasıl plan yaptılar?
Bütün ipuçları Amerika'da...
Başkanlık seçimlerinde... Trump bile bu sermayeye karşıyken son günlerde DÖNDÜĞÜNÜ yeni seçilen Londra Belediye Başkanı'nı kutlarken gösterdi.
Kimse görmedi tabii! Londra ilk kez bir MÜSLÜMAN'ı başkan seçiyordu. İşçi çocuğuydu ama Trump tanıyordu ve saygısı büyüktü! Dedim ya İŞÇİ PARTİLİ SADIK HAN aslında Rothschildler'in adamıydı.
Rakibi Zac Goldsmithh gibi...
Hillary Clinton ve eşi zaten bu ailenin en sıkı dostlarıydı. Rakip gibi görünen Trump bile ilginç sinyaller vermeye başladı. Ya anlaşmayı yenemeyeceğini gördü ya da "Bu rüzgarı en iyi ben yönetirim" diye düşündü!
KAVGA dünyanın genelindeydi. Şimdi NEVADA'ya ANLAŞMA olarak taşındı...
Dünya artık TEK KUTUPLU olacak gibi. İşaretler bu yönde...
Görünmeyen kutba YÖNETİLEN ve ezilen MÜSLÜMANLAR'ı koyacaklar... İçimizdekileri parlatarak! Londra'daki gibi...
Bakalım... İzleyelim....

NOT: Trump ile Clintonlar aslında çok sıkı dostturlar. Aralarından su sızmaz. Tıpkı Sadık Han ile Zac gibi... Trump en çok parayı Clinton döneminde yaptı! Bu kadar net yani! Mesela Soros, Trump'a çok kızıyor. Ama Hillary ile çok iyi dost... OYUNA BAKIN! Aynısı Türkiye'de de olacak gibi... Aman dikkat!

Takvim
13 Mayıs 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;