SİYASET

Ergün Diler : Light İslam!

Tarih
21 Haziran 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
İçeride birileri ısrarla liselerden, öğrencilerden, Gezi'den, üniversite hocalarından, cemaatlerden aralıksız sorun çıkarma derdinde. Hiçbir şey olmasa MİLLİ TAKIM'dan MİLLİ kaos hesabı yapanlar var.
Dedim ya! Huzuru bize çok görüyorlar. Her yerden, her köşeden ateş ediyorlar! Ve üzüldüğüm nokta tetikçilik yapanların asla ve kat'a kullanıldıklarını bilmemesi...
Hem oyunu bilmiyorlar hem de saldırmaktan geri durmuyorlar. Anlamak mümkün değil. Bizim bilmediğimiz başka motivasyonlar var demek ki!
Amerika'da BAŞKANLIK yarışı kızışırken Hillary ile Trump'un İSLAM üzerinden karşı karşıya geldiği çok oluyor. Trump Müslümanlar'ı "ÖTEKİ" yaparken Hillary "Buna izin vermeyiz.
Her Müslüman terörist değildir..." noktasında sağlam bir şekilde duruyor.
Avrupa Birliği dağılacak mı dağılmayacak mı tartışılırken KAMPANYALAR Türkiye üzerinden gidiyor! Çok garip! Biz AB üyesi değiliz. Neden biz tartışmaların tam ortasındayız! Anlamalıyız!
2009'a gidelim... Obama, Mısır'da...
Müslüman dünyasına Mısır'dan seslenen Obama, Kuran'dan alıntılar yaptı. 'Ilımlı İslam' vurgusunun altını defalarca çizdi. "Ankara'da da dediğim gibi ABD İslam'la asla savaşta olmaz, olamaz. Bununla birlikte, güvenliğimizi tehdit eden radikallere karşı acımasızca mücadele edeceğimizi burada da belirtmeliyim..." dedi.
Hillary Clinton da eğer ABD Başkanı olursa 2017 yazında bir Müslüman ülkede konuşma yapacak. Clinton seçilip Beyaz Saray'a gelirse ilk yapacağı işlerden biri "Modern İslam" vurgusunu sık sık tekrarlamak olacak...
Dünya bunları tartışırken KORKULARIMIZIN sonu bir türlü gelmez. Birileri, içerideki birilerine aralıksız dinden, İslam'dan, Müslümanlar'dan, cemaatlerden, muhafazakar siyasetçilerden korkmayı pompalıyor. Hep böyledir bu! Mesela 1980 öncesi Buca'da otobüs durağında "Kahrolsun Oligarşi!" yazısını görünce durakladığımı iyi hatırlıyorum.
Bizim oralarda OLİGARŞİ'yi kimseler bilmezdi. Ama otobüse inip bindiğimiz yere neden ANLAMADIĞIMIZ bir dil'le geliniyordu. Bunu yazan SOL'cuların anababa ve kardeşleri de muhtemelen anlamazdı.
Ama yazıyorlardı. Garip gelmişti. Neyse...
O yıllarda Türkiye KOMÜNİZMLE buluşacak ve rejim değişecekti. Her yerde bu korku vardı. Zaten Sovyetler rejimlerini ihraç etmek istiyorlar ve Türkiye'de de buna razı çok insan bulunuyordu! Ancak daha sonra DARBE olunca kimse ortada KOMÜNİST bulamadı. Nereye gittiklerini görenduyan- bilen olmadı. Yoktular. Bizim korkularımızı yönettiler. Kim gelirse gelsin insanların inançlarıyla oynanmaz.
Akıllı hiç kimse bunu yapmaz. Amaç Türkiye gibi kilit bir ülkenin DIŞ POLİTİKASINI değiştirmektir. Bunu bazen BAŞÖRTÜSÜ üzerinden bazen KOMÜNİZM üzerinden yaparlar. Amaç insanların yaşamlarına karışmak değildir.
Dış politikada istenen çizgiye çekmektir.
İran ve Suudi Arabistan! İkisi de İSLAM devleti. Yaşayanlar Müslüman! Ama BATI İran'la büyük sorun yaşarken Suudi Arabistan'la ilgili hiç sıkıntı yok. Demek ki sorun İSLAM değildi. Yabancıların çıkarları belirliyordu her şeyi!
Eğer siz AMER İKAN karşıtı bir MÜSLÜMANSANIZ kesinlikle RADİKAL İSLAMCI'sınız. Yok tersi iseniz ILIMLI'sınız. Olay budur!
Mesela Rıza Sarraf dün 10 dakikalığına mahkemeye geldi. Duruşma 6 Eylül'e ertelendi. Rıza Sarraf eğer ANLAŞMAYA YANAŞMAZSA bir sonraki duruşma 2017'de olacak... Nasıl sopa olarak kullanıyorlar değil mi? Çıkar her şeyin ötesindedir. Aslında Rıza olayı da Türkiye'nin dış politikasını belirlemek için hazırlanan bir operasyondur.
Ama biz bunu da başka enstrümanlar üzerinden tartışırız.
Devam...
Fransa son dönemde terörle sarsılırken Marsilya'da 1825 yılında kurulan ve Fransız bankacılığının lokomotifi sayılan Martin Maurel, Rothschild & Co'ya satıldı. Şirketin yeni adı "Rothschild Martin Maurel" oldu. Martin Maurel'in Fransa'da yönettiği paranın 250 milyar dolar civarında olduğu açıklandı. Özellikle Afrika'daki sömürgelerden gelen paraya bu banka komuta ediyordu! Bir yanda terör, bir yanda sömürgeler, bir yanda banka alım satımı... İşin ilginç yanı bu alım satımdan sonra FRANSA'da terör kesilmişti. İnşallah artık kimsenin kılına zarar gelmez.
Bakalım...
Daha önce konu etmiştik.
Londra Belediye Başkanı Pakistanlı Müslüman Sadiq Khan (Sadık Han) oldu... Rakibi seçilemeyeceği belli olan Zac Goldsmith'ti. Zac aday olunca Sadık'ın önü açıldı. Sadık Han, Rothschild ailesinin değer verdiği, desteklediği bir isimdi. Ama Zac da aileye yakındı. Eşi Rothschild'di.
Alice Rothschild, ailenin bel bağladığı isimlerdendi. Zac'ın kardeşi kimdi?
Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın eski sevgilisi ve onun kefaletle serbest kalmasını sağlayan Jemima Goldsmith. Peki Jemima'nın eski eşi kimdi? Sadık Han gibi Pakistanlı olan kriket şampiyonu İMRAN HAN!
Peki ilişkiler ortadayken Rothschildler neden SADIK HAN'ı istedi ve destek verdi? Sadık Han'a destek verilirken Paris'te, Suriye'de, Irak'ta, Brüksel'de, San Bernardino'da, Orlando'da yani pek çok merkezde MÜSLÜMAN TER ÖRİSTLER
BOY GÖSTERİYORDU!
Ortada ALGI dışında bir şey yoktu ama MÜSLÜMANLAR GÖZÜNÜ KIRPMADAN ADAM
ÖLDÜRÜYORD U! Ellerindeki medya ile bunu başarıyorlardı. Peki bu operasyonları yapanlar bir araya gelse yeryüzünden İslam'ı ve Müslümanlar'ı silebilir mi?
HAYIR!
Peki el ele verseler bütün Müslümanlar'ın yaşadığı yerleri zapt edebilirler mi?
HAYIR!
Peki gözlerini karatıp bütün Müslümanlar'ı yok edebilirler mi?
HAYIR!
O zaman hesap ne?
Adamlar yani oyunu kuranlar sorun çıkartacak İSLAM istemiyor. Çıkardığın an zaten RADİKAL'sin! IŞİD gibi, El Kaide gibi örgütleri kuranlar İSLAM'ı terörize etti. Silahı, kanı, vahşeti İslam'la yanyana getirdi. Bu 100 yılın en büyük operasyonuydu! Yeni düzende BU ÖRGÜTLERE GEREK YOK!
Müslümanlar sadece İslamabad, İstanbul, Kahire, Riyad, Tahran ve Kuala Lumpur'da yaşamıyor. Paris, Berlin, Londra, New York, Sidney, Roma, Amsterdam'da da yaşayan Müslümanlar var. İslamabad, Riyad ve Tahran'da yaşayan bazı Müslümanlar El Kaide ve IŞİD'e sıcak bakabilir. Ancak Avrupa veya ABD'de yaşayan Müslümanlar Modern İslam'ı tercih eder. Ortadoğu ve çevresinde 10 bin dolarlık bir takım elbise giyen Müslüman eleştirilebilir. Ancak Milano'da 10 bin dolarlık bir takım giyen Müslüman övgü alır. Yeni Dünya Düzeni, Müslümanlar'ın evrilmesini sağlayacak.
Sanattan spora her alanda "Çağdaş İslam'ın" sesleri duyulacak. Mezhepler arasında sıkışmamış Müslümanlar, Yeni Dünya Düzeni'nde çok önemli ses olacak.
Kandura ile dolaşan Müslümanlar değil, lüks marka giyen Müslümanlar'ın ibadeti Avrupa'ya yayılacak... Adamlar yönetmek için şimdi de MÜSLÜMANLAR'ı içine alıp yoğuracaklar. Kendilerine benzetip işlerini kolaylaştıracaklar...
"Çıkarları zarar görmesin" diye buraları istedikleri formata getirecekler...
Obama da, Hillary de, Sadık Han da ve şimdi ismini bilmediğimiz 17 seçilmiş güçlü MÜSLÜMAN kişilik de bu iş için çalışacaklar... Bu nedenle Erdoğan'ı Muhhammed Ali'nin cenazesinde görmek istemediler, bu nedenle kabalık yaptılar...
Daha önce bize ait olmayan SOL'la, SAĞ'la geldiler... Şimdi de bize ait olmayan İSLAM'la gelecekler...
Ankara'ya saldıranlar şimdi "Kullanılmak nasıl bir duygu?" diye düşünsün!

Takvim
21 Haziran 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;