GÜNCEL

Ergün Diler : Bu pastör başka

Tarih
07 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler
 Çok önemli olaylar satırların arasında kayboluyor. Görmek gerçekten zor. Ne kadar dikkatli okursanız okuyun, zor. Hiç kolay değil... Dünya üzerinde süren kavganın yansımaları hem içeride hem bölgemizde görülüyor. İşte en son örneği çocukların katledildiği İDLİB! İnanılır gibi değil gazla çocukları öldürüyorlar. Vahşetin tanımı yok! Görülmüş bir şey değil. 2017'de günahsız yavruları katlediyorlar! NEDEN? KİM? NE İÇİN?

Trump katliamdan bir gün önce "Esad kalsa da gitse de bizim değişen bir şey olmaz" dedi. Ertesi gün GAZLA çocuklar öldürüldü. Dünyanın gözleri önünde hem de. Amerika'nın içinden bir güç TRUMP'a "O kadar emin olma! Esad'ın gitmesi bizim için de önemli" mesajı verdi.
Çocukları öldürenler ABD'nin içindeki bir kanattı! NET! Zaten sonra ağız değişti!
Müdahaleden ve kayıtsız kalamamaktan söz edildi! Böyledir bu işler! Biri gelir sizi düzeltir!
BÖLGEDE NELER OLUYORDU?
Oyun neydi?
Açalım biraz... Ama önce İZMİR'e gidelim... Ne ilgisi var demeyin. Gidelim...
Andrew Craig Brunson... Protestan cemaatine ait İzmir Diriliş Kilisesi Pastörü.
Şikayet üzerine göz altına alındı. Eşi NORİNE ile birlikte. Sorgu tamamlandı.
Eşi serbest bırakıldı. Ama kendisi tutuklandı.
Kısa bir haber olarak gördüğümüz, hatta görmediğimiz bu olay çok büyük bir SARSINTI meydana getirdi... 20 yıldır İzmir'de bulunan Andrew Craig Brunson BİR TANIĞIN İFADESİ ÜZERİNE tutuklandı... Brunson için TRUMP'a giden bir ekip ACİL YARDIM istedi. İş o kadar büyüktü. ABD DIŞİŞLERİ BAKANI TILLERSON'un geliş nedenlerinden biri buydu. Açıklanmadı tabii. Tillerson geldi gelmesine ama bir gün önce başka bir akıl ADİL ÖKSÜZ olayını patlattı.
ABD BAŞKONSOLOSLUĞU'nun ADİL ÖKSÜZ'ü aradığı bilgisi ortaya çıkınca Tillerson ve ekibi donup kaldı.
Konuşulacaklar arasında 1 NO'lu gündem maddesi PASTÖR'dü! Ama Adil Öksüz dosyası açılınca konu açılmadan kapandı.
Çünkü tutuklu olan PASTÖR BRUNSON FETÖ'nün en önemli ayaklarından biriydi... Çok önemliydi. CIA ile doğudan ve üst düzey ilişkisi vardı. Biz bilmiyorduk tabii... CIA eski DİREKTÖRÜ Brennan, TUTUKLANMA haberini duyunca küplere bindi. Baskı arttı... ÖZEL YETİŞTİRİLEN BİRİ OLDUĞU İÇİN BRENNAN da tedirgindi. Hepsi KURTARILMASI İÇİN NE GEREKİYORSA yapmaya hazırdı.
Ama ADİL ÖKSÜZ ve telefon skandalı ortaya çıkınca pazarlık başlamadan bitti!
Ama film yakında kaldığı yerden devam edecekti!
Biraz daha açılıp bölgeye gelelim...
Çünkü çok şeyi bilmiyoruz!
Xinjiang Production and Construction Corp... Çin'in en önemli şirketlerinden biridir. Bilen bilir. Bu şirketin en üst düzey yöneticisi de Liu Xingi'dir. Çok kişinin tanımadığını biliyorum. Zararı yok!
Çünkü kendisiyle ilgili bilgi arasanız da bulabileceğiniz çok fazla bir şey yoktur.
Kayıtlara girmemiştir. Geçtiğimiz hafta ROCKEFELLER öldü. Dünya haberini yaptı. Manşetlerden inmedi. Komplo teorileri havada uçuştu! Ama herkesin gözden kaçırdığı temel bir nokta vardı! Kimse de sormuyordu! Rockefeller öldü ama ne zaman nereye gömüldü? Kaç kişi biliyor! Nasıl bir cenaze töreni yapıldı ve kimler katıldı?
Kaç kişi farkında!
Neyse geçelim...
Hakkında bilgi bulamayacağınız ve şüphesiz ÇİN'in en güçlü isimlerinden olan Liu Xingi ROTHSCHILD AİLESİNİN EN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN biridir...
Bilmeyiz. Xingi için "görevini yüzde 100 başarıyla yapar" notu vardır!.. Ailenin güzünde değeri bu nedenle çok farklıdır...
Birkaç yıl önce yazdım! Hatırlayanlar olacaktır. "ÇİN UKRAYNA'dan BELÇİKA BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAK ALDI" diye... Buğday için denildi! İşin içinde TARIM vardı ama hesap bambaşkaydı!
Ukrayna'nın önemli bir parçası resmen Rothschildler'in oldu. Bunu gerçekleştiren de Xinjiang Production and Construction Corp. yani Liu Xingi idi... Rusya ile Ukrayna restleşmesi işte o günlerde açık bir savaşa döndü. Olayın arkasında bambaşka gerekçeler vardı. Putin tehlikeyi görüyordu!
Aile de yani Rothschildler de gereğini ÇİN üzerinden yapıyordu.
Ama kaç kişi görüyordu!
O günden sonra Ukrayna tamamen Rothschildler'in eline geçti... Ukrayna çok önemli bir ülkedir. Artık Rothschild ailesinin idaresindedir. Eğitim Rothschild ailesinin sistemini anlatır. Geçtiğimiz günlerde yazdım. Tıpkı Ukrayna gibi Yunanistan da önemlidir. Tapusu yakında aileye geçecektir. Rothschildler kontrolü tamamen ele alacaktır... İsrail de aynı şekilde önemli bir ülkedir. Rothschildler LONDRA'daki malikaneden İsrail'i yönetir. Kimse bilmez...
Türkiye'de de her yerde olduğu kadar güçlüdürler. Hatta bazen daha da fazla.
Çünkü aile Türkiye'yi hep ayrı bir yere koymuştur. Tarih boyunca... Aile için "TÜRK kökenli" diyeni bile duydum.
Bilemem. Benim görevim olup biteni anlamak ve aktarmak! İşim bu! Oyunu kuran ben değilim. Kurguyu yapanları ve oyuncuları izlemekten keyif alırım.
Onlar da ben de biliriz ki kolay kolay ıskalamam!
Rothschildler Türkiye'de her zaman etkili olacak aileler buldu. Dün de bugün de...
Bu sisteme inanıyorlardı.
Öyle geliyorlardı... Soros bunların adamıydı. En önemli silahlarından biriydi. Biraz da benim katkımla AÇIĞA ÇIKTI! Yazılar peş peşe gelince Türkiye'deki görevinden alındı! İshak Bey'in vefatı da bunu getirmiş olabilir.
Çünkü çok iyi arkadaştılar. Bunlara itirazım TÜRKİYE'yi hep yönetilecek bir ülke olarak görmelerindeydi. Masa kurulur, Türkiye eşit olarak yerini alır tamam! Hiç itirazım olmaz. Ama bunlar düne kadar bildiğini yaptı. Sorun buradaydı! Yoksa dün yazdım, Fransa-Rusya ile yan yana! Almanya da katılmak için sırada! ABD dün bizimle, bugün başkasıyla. Suudiler de Mısır da aynı şekilde. Doğru ortak, doğru hamle önemli.
Şimdi çok sağlıklı geliyorlar. Oyun kurmak için değil oyunu birlikte yönetmek için...
Türkiye'de Soros'un yerine yeni bir oyuncu getirildi... Kısa zamanda çok fayda sağladı. İlişkileri rayına oturttu! Daha önce yazdım! Rothschildler tıpkı Brezilya'daki gibi PARA operasyonuyla gelmek istedi.
Faturayı gördüler. Her iki taraf da hasar görecekti. Vazgeçtiler. Yoksa düne kadar gelenler bunlardı. Şimdi plan değiştirip EŞİT ORTAK gibi kapıyı çalıyorlar...
Rothschild ailesi, Ukrayna-Türkiye- Yunanistan-İsrail arasında bir sistem kurmak için çabalıyor. Şu anda görünen tek sorun Türkiye. Çünkü Ankara ORTAKLIK ŞARTINI ağırdan satıyor! Haklı olarak...
Rothschild ailesi büyük bir planın içinde!
4 ülke ile 3 kıtaya hükmetmek istiyor.
Yıl sonuna kadar bunu hayata geçirmeyi planlıyorlar. Kilit ülke TÜRKİYE. Eğer şartlar oluşur da Türkiye "EVET" derse Ankara çok etkili bir alana sahip olacak.
Eli de güçlenecek cebi de...
Eğer Türkiye ayak direr ve "HAYIR" derse plan yatacak. Aile verdiği kararı 10 yıl bir daha gündeme alamayacak. Bu da 10 yıl boyunca ORTADOĞU'da KAOS demek, terör demek savaş demek...
İlgili kişiler bunun ne demek olduğunu iyi bilir!
Suriye'yi gördünüz! KİMYASAL SİLAHLARLA çocuklar öldürülüyor!
Bunu yapan ESAD'a karşı olan güç!
Aynı zamanda Rusya'ya! Kim olabilir bu!
ROTHSCHILDLER... Bir taşla birden fazla kuş vurmak bunların işi. Becerisi...
Amerika'yı ateşin içine çekip Rusya ile kavga ettirip Esad'dan kurtulmak istiyorlar!
Amaçları 4 ülkeyi birbirine yakınlaştırıp 3 kıtada büyük bir oyun kurmak! Daha önce de söyledim. KÜRESEL OYUN kuran tek güç bunlar. 300 yıldır hem de. ABD içindeki sancıyı da aile çıkardı. Onlar kendi derdinde!
Aile de Ortadoğu'da!
Oyun çok büyük! AİLE ÇİN'i radara yakalatmadan Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika'ya getirme derdinde. ABD'ye karşı!
Muazzam bir satrancın içindeyiz. Adamlar 7-8 hamle sonrasını görüyor.
Başka gören var mı bilmiyorum. Amerika içindeki kavga da bu! WASHINGTON'un BÜYÜKLÜK İDDİALARINI TÖRPÜLÜYORLAR! ÇİN KARTI bu!
Paraya da üretime de maaşlara da sağlığa da eğitime de ticarete de hükmetmek istiyorlar.
Ve bu akıl onlarda var! Şimdilik planları tıkır tıkır işliyor. Rusya engel! Bu nedenle hedef! Şimdi Fransa'da patlamalar olacak!
Yakınlığın faturasını onlara çıkaracaklar...
Geçtiğimiz gün yazdım! BOMBALARLA TANIŞMAYAN TEK ÜLKE, HERKESİN MÜCADELE ETTİĞİ ÇİN! GARİP DEĞİL Mİ! Nasıl oluyor bu iş! Basit bir soru! ABD, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa patlarken neden orada bir şey olmuyordu! KORUYAN KİMDİ? Ya da plana dahil etmeyen!
DÜŞÜNÜN bakalım...
Tablo bu kadar geniş bir yelpazeyi içine alırken içeride isimlere takılmanın bize bir yararı var mı?
Şu bu demenin ne getirisi var! Oyun çok büyük! Herkesin aklını katması gerekiyor. Tabii kısır tartışmalardan fırsat bulursak! Kazanacaksak da hep beraber kaybedeceksek de hep beraberiz.
Unutmayın! Herkesin TÜRKİYE'ye ihtiyacı var! El ele olalım... Çok ihtiyacımız var!
Özellikle bugünlerde... Oyun büyük! Yazacak çok şey var... FETÖ olayı da böyle...
Onu da belki yarın yazarız.
Bilinmeyen bir pencereden...

Takvim
7 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • ziktiminRostchildleri

    15 Nisan 2017 12:18
    0 0
    Murat gurbet bey neyden bahsediyorsunuz siz şu ülkede ergün dilerin üzerine yazarmı var onun haricinde bu hükümdarlık tüm dünyada bilinirken kimse yazmaz çizmez forbes dergisine baksan hala bill gates dünyanın en zengini ancak rockfeller ve rostchild aileleri hiçbir medyada konu olmaz hiçbir yazar yazmaz ancak ergün diler her yazısında bunları dile getiren tek yazar dır çamur atmayı bırakın bu aksam yazboz var acın izleyin öğrenin birşeyler
  • lee edrii

    09 Nisan 2017 01:30
    0 0
    bu rotşiltlere kurşun işlemiyor mu? yadA GAZ? yani insanlığa bu kadar zarar verip hala hüküm sürebiliyorlar??
  • lee edrii

    09 Nisan 2017 01:27
    0 0
    iranda da hiç bomba patlamıyor acaba neden?
  • Murat gurbet

    07 Nisan 2017 22:20
    2 0
    Yazılarınızı hergün okuyorum. Acaba siz kime çalışıyorsunuz? O malum aileyi okadar övdünüzki resmen Türkiye 'ye git ortak ol yoksa durumun iyi değil diyorsunuz. Allah tan büyük kimse yok. Hayırlı aksamlar.
  • i.uz

    07 Nisan 2017 08:22
    6 1
    kalemine allah zeval vermesin ergün bey senin anlattığını devletde biliyor besbelli.oyunun farkında onun için 16 nisan evet dememiz lazım
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;