GÜNCEL

Erem Şentürk : Yaşam tarzımıza saldıran azgın azınlık!

Tarih
15 Şubat 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
Lise öğrencisi bir kızcağız minibüste saldırıya uğradı. Azgın bir azınlığın iltihaplı askerlerinden biri tarafından saldırıldı bu çocuğa. 


Dilimize Osmanlı'dan kalma “Namus kumkuması” diye bir laf var. İsmet Zeki Eyüboğlu'nun tarif ettiğine göre içine mürekkep koyulan küçük şişe ya da hiçbir işe yaramayan küçük testi anlamında olan bu kumkuma tabiri, kendinden olmayan özelliğin ya da halin eksikliğini kapatmak için varmış gibi aşırı vurgulamaya deniliyor. Yani namus sıkıntısı olanlar en çok namustan söz ediliyorlar ve sürekli namus üzerinden etrafına sataştıkları için “Namus kumkuması” oluyorlar.

Bir Kadir Güntepe vardı. Kahraman kaymakam. Adamın yazdıklarını okudukça kendimden utanıyordum “Vatanı seveceksen böyle sevip çalışacaksın” diyordum. O kadar aşırı vatan hamaseti yapıyordu ki meğer adam vatan kumkumasıymış FETÖ'den hapse atıldı.

HDP'liler var mesela. Ağzını açıyorlar “barış” kapatıyorlar “barış”… Niye... Çünkü adamlar anne karnındaki bebeği öldürüp devrimci zılgıt çeken ilkel barbarlar. O yüzden “barış kumkumalığı” yapıyorlar.

Bu CHP'liler de sürekli “yaşam tarzı” şarkıları söylüyorlar. “Yaşam tarzımıza saldırı vaaar” diye bağırıyorlar; çünkü bütün ideolojileri Türkiye'nin yaşam tarzına saldırmak üzerine kurulu. “Bu kıyafeti giyeceksin, giymezsen seni asarım” diyen ve gerçekten kıyafeti giymediği için insanları asan bir cerahatin milisleri hepsi. Minibüste örtülü bir çocuğa sırf yaşam tarzından dolayı saldırıp darp eden CHP Maltepe ilçesi üyesi barbar saldırgan da klasik bir yaşam tarzı kumkuması. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların birinde yağlı tabloların önünde poz verdiği bir fotoğrafı var. Sanat, insanlık ve estetik üzerine tumturaklı laflar etmiş. Tam da işte yaşam tarzı kumkuması cerahat milisleri gibi yani.

Benim açımdan sözün özü şudur: Türkiye’de azgın bir azınlık var ve sürekli yaşam tarzı diye ciyaklıyorlar. Bu sırada onların yaşam tarzına hiç kimse karışmazken onlar, bize sırf yaşam tarzımızdan ötürü sürekli hakaret ediyorlar ve buldukları ilk fırsatta öldürmeye teşebbüs ediyorlar. Bunun adı Ortaçağ’dan kalma terördür ve yüzyıldır kendilerini sanatçı, muhalif, aydın diye yutturuyorlar. Hâlbuki hepsi azınlıkta kalmış saldırgan barbar…

Diriliş Postası
15 Şubat 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Aaaaa

    15 Şubat 2017 23:56
    1 0
    Baş örtüsü Allah'ın emridir, kimse el uzatamaz. uzatamayacakta. bu hükümetten Allah razı olsun,kamu alanlarında başörtüsünu serbest bıraktığı için. Şimdiye kadar hiç bir partinin başaramadıgi ve hiçbir partinin basaramayacagi bir kanun çıkardılar. Ben başörtüsü yüzünden memuriyetimden ayrılmak zorunda kalmıştım.sebep olanlara zerreden kürreye hakkımı helal etmiyorum. Şimdiki gibi olsaydı çalışır ve emekli olurdum. Oyumuz evet
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;