SİYASET

Erem Şentürk : Yaranamayacaksınız, yapmayın vakarınızı koruyun

Tarih
27 Şubat 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
Vakar sahibi olmalıyız. Vakarı yitirdik mi gerisi çorap söküğü gibi geliyor, rezil rüsva oluyoruz. Doğan Grubu medyada görünme, CHP’liler birlikte aynı karede pozlar verme işi sakat iş gerçekten, yapmayın. Bu gafletin iki tevili var; onların seyircisine de hitap etmek lazım ya da medyada başka yer bulamıyoruz diyorlar. 

İkinci saçmalıktan başlayarak şu işi bir düzeltelim. Bu zamanda hiç kimsenin bir Tv kanalına ihtiyacı kalmadı artık. Sıradan YouTube kanalları ya da Facebook yayını yapanlar, Tv kanalarından fazla izleniyor. Ciddi olarak söylediğin laf lafsa eğer, haber kanallarının hepsinin reytinglerini alaşağı ediyorsunuz. Edenleri tanıyorum. “Kimse bize yer vermedi mecbur o kanala gittik” lafı artık çok sıkıcı, bırakın şu lafı.
Onların izleyicisi dedikleriniz... Onlar, adı üzerinde onlar. Yaranamayacaksınız. Ne tuhaf telaşlarınız var ve sonunda sizi kullanıyorlar, tükürüp atıyorlar farkında değil misiniz?
Gençler böyle yaşayan, böyle davranan büyüklerinizin yolundan gitmeyin. “O kesimden bu kesimden” diye anlatılan karma grupları uzlaşma diye anlatıyorlar ama maalesef hakikat öyle değil. Hem oradan hem buradan toplanan ittifakların, koalisyonların tamamı birbirine taviz vermişlerin kurduğu çıkar birlikteliğidir. En fazla ortak düşmanları olur ortak hedefleri olmaz. Bizim yolumuz da, davamız da, niyetimiz de, gayretimiz de bu kadar iğrençliği kaldıramaz. Bizde taviz yok. Bizim hedefimiz 1400 yıl önce belirlenmiş. Biz hedefin sahibi gibi davranıp kendimize ait bir şeyden taviz verme ahmaklığını yapamayız. Yaranmaya çalışmayın, yaramayacaksınız tükürülüp atıldığınızla kalacaksınız. Onlarla bir araya gelmezsek kazanamayız diyen abilerinize kulak asmayın çünkü kim ki galibiyet yahut mağlubiyet konusunda ahkâm kesiyorsa gitsin iman tazelesin.

Diriliş Postası
27 Şubat 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;