POLEMİK

Erem Şentürk : Ucuza kiralanan ikiyüzlü Trump karşıtları

Tarih
02 Şubat 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
Sosyal bir küme var; meslekleri, eğitimleri, ikametleri farklı ama fikri altyapıları aynı olduğu için aralarında iletişim olmadan senkron tepkiler verebiliyorlar. İlkel sürü gibi oldukları için yanındakine bakarak hareket edip hepsi aynı anda, aynı yöne saldırabiliyor. Bunlar "Pis Araplar” diyen bir fikri altyapının artığı. Lafa "Pis Araplar” diye başlıyorlar, “Suriyeliler’in ne işi var Türkiye’de” diye devam ediyorlar. Öyle kuru kuruya kötü değiller ama hepsinin bütün kötüler gibi mantıklı açıklamaları var. Çünkü kötüler çizgi filmlerdeki gibi durup dururken kötü değillerdir aslında. Hepsinin pırıl pırıl açıklamaları hatta iyilerinkinden daha mantıklı açıklamaları vardır. Siz hiç “Niye yaptın bunu” diye sorulduğunda “Hiçbir sebebim yok, içimden öyle geldi yaptım” diyen bir katil, hırsız, dedikoducu, iftiracı gördünüz mü? “Bir sebebim yok, içimden öyle geldi” diyenler sadece iyilerdir. İyilik insanın içinden gelir ve merhamet mekanizması kötülerinki kadar mantıklı olmayabilir.

“Suriyeliler’i soktunuz bu ülkeye, işsizlik arttı.”

“Aralarına teröristler de karışıyor ülkeye teröristler giriyor.”

“Bizim ülkede ihtiyacı olan bu kadar insan varken dışarıdan gelen muhtaçlara niye boşa yardım yapılıyor.”

“Göçmemler siyasi iktidarın oy deposu.”

“Kendi ülkelerinde savaş varken burada rahat rahat dolaşıyorlar…”

Bu cümleleri binlerce kez tekrar edip matkap gibi kafamızı oyan solcusu, sosyal demokratı bilmem nesi, bu cümleleri kuran Trump’a karşıymış numarası yapıyorlar.
Ben de onlara diyorum ki: “Aynı şeyleri söylüyorsunuz işte ve Trump sizin yapmayı hayal ettiğiniz şeyi yapıyor. Siz neyin tiyatrosunu çeviriyorsunuz çizgi altı kurnazlar!

Ucuza kiralanan ikiyüzlü yalancılar!”

Kanada Başbakanı’nın seçilmiş, elenmiş toplam 30 Suriyeli’yi kabul edip reklam için çektirdiği fotoğrafa ayılıp bayılanlar üç milyondan fazla mazluma ev sahipliği yapan Türkiye’ye hakaret ediyorlar. Ben de onlara diyorum ki: “Aidiyetsiz ve köksüz olduğunuz o kadar belli ki çoğunuz Soros’a kiralandığınızın bile farkında olmayacak kadar şuursuz mahlûklarsınız. Ucuza kiralaman ikiyüzlü yalancılarsınız!” Tam bu sebeple işte, bu ucuza kiralanan ikiyüzlü yalancıların eleştirileri, tavsiyeleri ve talepleri hükümsüz zırvalardır. Bunlar patronun mikrofonundan gelen sesleri çıkaran kiralık hoparlörler. Bunların hepsi şehrin rahatsız edici gürültüsü...

Diriliş Postası
2 Şubat 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;