DÜNYA

Erem Şentürk : PizzaGate neden haber olmuyor?

Tarih
21 Kasım 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
Sıradan ve sıkıcı çelişkilerimizden biri de bu “PizzaGate skandalı” haberleri. “Niye haber olmuyor” diye sürekli haber oluyor olay. Haber olmuyor diyerek haber yapmak eğlenceli bir paradoks aslında. Lakin sonunda öyle bir hale geldik ki, sadece Türkiye’de yapılan PizzaGate haberleri, yazıları, yorumları, Amerika’yı bile geçti. “Niye haber olmuyor?” deniliyor. Daha ne olsun istiyorsunuz anlamadım ki; Cumhuriyet savcısı iddianame mi hazırlasın?

PizzaGate skandalı diye anlatılan bu olayların yaşanmış olma ihtimali var mı? Olmaz olur mu? Daha beterleri bile mümkün. Avrupa ya da Amerika dediğiniz ülkeler neyin üzerine kuruldu? İşkenceci sapık engizisyonun Siyonizmle barışmış haline “Batı medeniyeti” deniliyor işte. Onların ataları bu anlatanların bin katını yapıp, şeytana ibadet etmiş sapıklar. O sapıkları biz şair, ressam, heykeltıraş, filozof, devlet adamı, bilim adamı, yazar olarak tanıyoruz. Bir tür elit performans olarak değerlendirilen Pedofili, batı da mitolojik temelli mistik yetenekler kazandıran sanatsal bir aktivite. Pedofili olmayan şairi şair saymayan bir zihniyetten söz ediyoruz. Dolaysıyla PizzaGate skandalında yaşananlar büyük ihtimalle gerçek.

Fakat,11 Eylül gibi herkesin gözünün önünde gerçekleşen facialarda bile şaibeli olan ABD’nin gizli yaşanmış skandallarda şaibesiz olacağına ihtimal vermiyorum. Haberde geçen isimlerin hangileri doğru hangileri yalan bilmiyorum, olayların ne kadarı doğru ne kadarı yalan onu da bilmiyorum. Sözde ABD seçimlerinde güya Trump’ın kazandığının ilân edilmesinden sonra malumunuz ortalık birbirine girdi. Şimdi bu PizzaGate diye ortaya atılan heyulanın, “Trump geldi ama içiniz rahat olsun, Clinton’a bakın karı koca sapık çıktılar” kampanyası olmadığını kim garanti ediyor?

PizzaGate meselesinin hâlâ algı yönetimiyle iş kotarmaya çalışan emperyalizmin bir tür propagandası olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak; evlatlarımızı, çocuk katili batılı odaklardan ve hayatını batıya benzemeye adamış köle ruhlu haysiyetsizlerden muhafaza etmemiz gerekiyor.

Diriliş Postası
21 Kasım 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • öz vatandaş

    21 Kasım 2016 21:34
    0 0
    hay ağzına sağlık kardeşim şu melun avrupanın gerçek yüzünü yazın lanet yahudi ingiliz köpek medyasına meydanı bırakmayın
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;