POLEMİK

Erem Şentürk : Meclis’te bir mütareke artığı var!

Tarih
03 Ağustos 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk

İşgal edilmişiz ve işgalci emperyalistler adına söz alan titrek sesli bir işbirlikçinin esirlik nizamı okur gibi okuduğu konuşmasıyla tanıdık Ahmet Şık’ı. Titrek sesinden yayılan kesif kokulu bir korkuyla ezilmiş, büzülmüş bir halde zırladı, zırvaladı kürsüden. Paniklemiş kalbinin yaptığı baskıyla patlamak üzere olan suratı çenesinden yayılan gürültüden daha anlamlıydı. Yüzü değildi kızaran; zira kendisi bebek katili arkadaşlarını “Kimden gelirse gelsin” tekerlemesiyle örtecek kadar yüzsüz olduğu için seçilmişti mütareke komitasına. Ahmet’e sorsan, “Savcı katillerinin döktüğü kanı temizlemeye çalışan örgüt müptelası gel buraya, ‘Kimden gelirse gelsin’ diyerek terör kınamak, teröristle kardeş, arkadaş ve ortak olduğunu itiraf edip özeleştiri numarası yapmak değil mi” desen ne yazar ki?..

Bu Şıkgiller, çeteler çetesi, elebaşların elebaşı esfel-i sâfilin komutanı Amerika’dan bir nida duydular gece vakti. Tanrıları, onları alıp satan, kiralayıp kiraya veren sahipleri Amerika, “Bakanlara yaptırım” diye seslendi. Eğilmiş, eğitilmiş cariyeler olarak “Gol” diye fingirdemeye başladılar. Süslendiler, sevinçle kadeh tokuşturup sahiplerini eğlendirdiler. Sürüde dişleri en sivri, salyası en yapışkan kalifiye kim, göstermişti artık dünyaya.

Geçecek bugünler… Ahmet Şık’ı kürsüde titreyerek büzüştüren şehvetten eser kalmayacak Amerika’nın ellerinde. Sonra “Mayası bozuk” dediği millet, tarih kitaplarına yazacak Ahmet Şık’ı. Her gelen nesil, ihaneti ve ABD’nin şehvetiyle gelen zilleti, yüzsüz Ahmet’in suratıyla öğrenecek. Adıyla anılıp, ibreti âlem için rezaletin iğrendirici örneği olarak mütarekecilerin nasıl alçak, nasıl şerefsiz olduklarını öğrenecekler. Faşizmi, tahakkümü, hegemonyayı “Gol” sevinciyle karşılayan mütareke artıklarını Meclis’e sokma hatasından dersler alacağız biz de..

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver 1

    04 Ağustos 2018 15:36
    0 0
    sonra da 'vay bu HDPli mebusun arabasında silahlar, muhimmatlar ve teröristler yakalandı dediniz de ne oldu. bir tanesi havalimanında yanındaki teröristi içeri zorla geçirdi ne oldu.bunlar basına yansıyanlar. bilmediğimiz neler var. bunlara ne yaptınız hiiiç.neymiş mebus olmuş.BEN OSMANLI BANKASI KADAR OSMANLIYIM DİYEN MEBUS.TORUNLARINLA MUTLU OL.unutmayın, sultan hamid. MECLİSTE TURKLER AZINLIGA GEÇTİĞİ ZAMAN KAPATILMIŞTI.
  • hursit dilaver

    04 Ağustos 2018 15:32
    0 0
    millete mayası bozuk diyen biri bu mecliste oluyorsa ve 17.000 tl maaş ve yolluklar ve muhtelif avantajlar,DOKUNULMAZLIKLAR elde ederek yaşıyorsa ve bu sözlerine devam ediyor ve 600 kişilik meclis de bunu seyredip duruyorsa, ben AHMET ŞIKTAN VE KANKASI ZAFER ATAYDAN YANAYIM KARDEŞİM. BU İKİSİ 598 KİŞİYE BEDEL DEMEK. BU NE GÜÇ BE. BRAVO.bükemediğiniz eli öpeceksiniz işte.
  • ersin

    04 Ağustos 2018 15:02
    1 0
    Ahmet şıkı bukadar güzel tarif eden olmamış o tam bir Müslüman türk düşmanı herif zalim Esadın Türk versiyonudur.Bir yazınızı Müslüman Türk düşmanı Bekir coşkun için de yazsanaz onun da zihinsel dünyasının tarifini yapsanaz cok faydalı olur
  • HAK DAVA

    04 Ağustos 2018 09:25
    1 0
    O DOMUZLARI MECLİSE BİZ DEĞİL KAFİR CHP VE ONUN KAFİR DESTEKCİLERİ SOKTU BU HALK DEĞİL.ONLAR TÜRK DE DEĞİL TÜRK VATANDAŞIDA...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;