GÜNCEL

Erem Şentürk : Cumhur İttifakı kazandı, şimdi ne olacak?

Tarih
25 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk

Rekor bir katılım oranıyla, seçmenin %88’nin sandığa gittiği dünkü seçim, en başta bu milletin devleti nasıl yönetmesi gerektiğini bildiğinin ispatıdır. Bu kadar yüksek bir katılım oranıyla, bütün dünyaya demokrasimizin ne kadar sağlıklı ne kadar güvenli ve ne kadar üst düzeyde olduğunu da göstermiş olduk.

Seçim gecesi, Diriliş Postası Haber Merkezi’nde bütün arkadaşlarımızla birlikte dün yaşanan seçim sonuçlarını eksiksiz ifade edebilecek bir cümle ararken bir kelime bulduk. Bize göre, manşetimizdeki “Başlıyoruz” kelimesi bugünden itibaren yaşanacakların hepsini kapsayan bir kelimeydi.

Türkiye adalet, hürriyet ve kalkınmanın temsilcisi olma yolunda ilerlediği büyük bir yolculuğa başlıyor. Geleceğe uzanan bu büyük yürüyüşe bugün 80 milyon belki ama yarın inşallah yüzlerce milyon hep birlikte yürüyeceğiz. Evet başlıyoruz, yeniden dünyaya adalet dağıtmaya, mazlumlara umut olmaya, dalga dalga yayılarak kalplere cesaret dağıtmaya başlıyoruz. Bütün dünyaya, “Emperyalizme karşı çıkabilirsiniz ve onları yenebilirsiniz. Askeri, ekonomik ve elitist vesayetlere isyan edebilir onları yenebilirsiniz. Milli ve yerli hükümetlerini kurup kendi devletlerinizi kendiniz yönetebilirsiniz” diye ikna etmeye başlıyoruz.

Bu yazının yayınlandığı tarih itibariyle artık kimin kazandığının, kimin kaybettiğin önemini yitirdiği, “Türkiye kazansın” diye herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığı manevra kabiliyeti yüksek, hızlı ve güçlü bir ülke olmaya başlıyoruz.

Kandil’e doğru gitmeye, Afrin’de ne yapıldıysa daha şiddetlisini, daha keskinini ve daha güçlüsünü yapmaya başlıyoruz. Kandil’de tükenemezlerse, kaçıp başka yere giderlerse, nereye gittilerse orada yakalamaya başlıyoruz.

Sırf Erdoğan’dan nefret ediyorlar diye, yapacak hiçbir şeyleri kalmadığı için “Bari AK Parti’nin vekil sayısı düşsün de ne olursa olsun” diye çocuk katili PKK’lı barbarların partisi HDP’yi Meclis’e taşıyanlara yaptıkları hatanın ne trajik bir ihanet olduğunu anlatmaya başlıyoruz.

Cumhurun yükselişi için çalışmaya başlıyoruz...

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;