SİYASET

Deniz Zeyrek : Kılıçdaroğlu neden İnce'yi seçti?

Tarih
04 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Deniz Zeyrek
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün önce Türkiye Barolar Birliği’nin misafirhanesinde milletvekilleriyle basına kapalı bir grup toplantısı yapacak, ardından da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’na geçip partisinin cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. Aday, Muharrem İnce olarak belirlendi. Kesin bilgi...


İPUCU KILIÇDAROĞLU’NDAN 
Nereden mi biliyorum. Dün Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ile birlikteydik. TBMM yemekhanesinden kulislerin olduğu tarafa yürürken Kılıçdaroğlu ve ekibiyle karşılaştık. Hal hatır sorduktan sonra doğrudan “Adayı siz biliyor musunuz” diye sordum. Sorunun gazeteci hilesi olduğunu anlayıp gülümsedi, bunun üzerine “Yarın açıklayacağınız isim şu anda net mi?” diye sordum. “Evet” dedi. Muharrem Sarıkaya, “Sadece siz mi biliyorsunuz? Yoksa başka kimseye söylediniz mi” diye takılınca, Kılıçdaroğlu “Evet söyledim ama size söylemem, onlara yüklenirsiniz” karşılığını verdi. Kılıçdaroğlu, “Bugün görüşüp kendisine tebliğ edecek misiniz?” sorum üzerine de “Hayır, yarın yapacağız” dedi. 

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • BAROLAR

    04 Mayıs 2018 15:55
    0 0
    BAROLAR BİRLİĞİNİN MEKANINDA BİR SİYASİ PARTİNİN İŞİ NEKİ. ONLAR BAĞIMSIZ OLMALARI GEREKMİYORMU HER FIRSATTA İKTİDARA YÜKLENEN BU ŞAHISLAR KENDİLERİNE GELİNCE SONUNA KADAR KULANIYORLAR. BU ARADA NEDEN ADALET SİSTEMİ MİLLETİN DEĞERLERİYLE ÇATIŞIYOR ANLAMAYANLARA DUYURULUR.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;