GÜNCEL

Cem Küçük : Sürekli korku pompalıyorlar!

Tarih
09 Kasım 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Cem Küçük
 7 Şubat MİT krizinden sonra hükûmetle FETÖ arasındaki kavga artık kaçınılmazdı. Gezi olayları, dershaneler meselesi ve 17-25 Aralık olaylarının başlamasıyla artık her şey açıktaydı. FETÖ'cüler Türkiye'ye doğrudan saldırıya geçmişlerdi. Başta FETÖ'cüler olmak üzere Erdoğan ve AK Parti muhalifleri sosyal medya üzerinden algı oluşturmaya başladılar.

Yaptıkları tek şey korku yaymaktı. İllegal tapeleri yayınlayarak, "yakında göreceksiniz, şöyle böyle olacak" diyerek tehditleri havada uçuşuyordu. Herkesi sindirmeye çalışıyorlardı. 17-25 Aralık sürecinde hemen her gece tape yayınlayarak bunu başaracaklarını sandılar ama yanıldılar. 30 Mart seçimlerini AK Parti kazandı. Sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri kazanıldı ama FETÖ'cülerin korkutma güdüsü devam etti.

Ellerinden geleni artlarına koymadılar ama bir şey elde edemediler. Kendileri bir şey başaramayınca bu kez dışarıdan medet umdular. 15 Temmuz hain darbe girişimini bu millet püskürtünce artık iyice afalladılar. Şimdi bekliyorlar ki, Amerika Reza Zarrap dosyasına AK Parti'den hemen herkesi dâhil etsin. NATO operasyon yapsın. Bunların hepsi nafile çabalar.

Üstelik FETÖ'cüler bunları yaparken sürekli tarih veriyorlar. Mart zor geçecek, kış şiddetli olacak, az kaldı, sabredin... gibi eften püften şeylerle panik oluşturmak istiyorlar. Şimdi de kasım ayı, aralık ayı diye tarih veriyorlar. Aslında ellerinde hiçbir şey yok. Yapacakları bir şey de. Şu anda beklentileri birkaç şey.

Birinci istekleri ekonomi zora girsin, ülke batsın. Reza Zarrap üzerinden Türkiye ambargoyu deldi deyip Türk bankalarına ceza verilsin derdindeler. Öte yandan İyi Parti'yi parlatıp 2019 seçimlerine kendilerince güçlü girsin istiyorlar. Böylece 2019 Mart seçimlerinde AK Parti başarısız olursa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde avantaj yakalayacaklar.

Türkiye düşmanlarının hepsinin ortak bir özelliği var. Asla ve asla seçimleri şu ya da bu parti kazansın derdinde değiller. Cumhurbaşkanımız Erdoğan kaybetsin de kim kazanırsa kazansın. Sonra ülkeyi kalkındırırız gibi dertleri de yok. Şu yolu yaparız, bu projeyi hayata geçiririz, ekonomi için bunları yaparız kaygıları yok. Olmayınca da sonucu belli seçimlere giriyorlar.

Ama kötü planları hiç bitmiyor. Kaç senedir mağluplar, ama hiç vazgeçmiyorlar. O yüzden bize düşen asla pes etmemek, korkmamak. Onların istedikleri şey insanların ümitlerini kırmak. Bunu da asla başaracakları bir yol, yöntem yok.

Bakın yurt dışındaki FETÖ'cülerin hepsi tedirgin. Vatan hainlerine asla rahat verilmiyor. Yakın zamanda bu hainlerin hepsi; o ülkelerle iş birliği yapılarak Türkiye'ye iade edilecek ve hukuk önünde hesap verecekler. Siz bakmayın, esas tedirgin olan, korkan onlar. Güçlü olan biziz. Bütün saldırılara karşı ülkemizi savunduk.

Ha, legal siyasete, adil mücadeleye biz de varız. Demokratik yollar her zaman açık. Türkiye bir makas değiştiriyor. Dış politikada kendi çıkarının gerektirdiklerini yapıyor. Eğriye eğri, doğruya doğru diyor. PKK, YPG, FETÖ, DEAŞ... hepsini püskürtüyor. Kimse Türkiye'ye diz çöktürtemez. Kendi bildiğimiz yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz...

Türkiye
9 Kasım 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Göktürkler

    09 Kasım 2017 09:15
    1 0
    Aynen pasam
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;