GÜNCEL

Bülent Erandaç : Sabancı suikastı ve derin devlet

Tarih
04 Şubat 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç

MİT gerçekten Milli olurken, çok iyi işler çıkarıyor. Son olarak 20 yıldır bulunamayan, yakalanamayan, derin Avrupa istihbarat servislerinin oyuncağı-aparatı-enstrümanı, Sabancı cinayeti çekirdek militanı İsmail Akkol'u Söke'de avladı. BU BİR BÜYÜK İŞTİR. Yeni Türkiye'nin MİLLİ kuruluşu MİT'in Müsteşarı Hakan Fidan'ı alnından öpüyoruz.
Şimdi, Sabancı cinayetinde çok hassas bir noktadayız. Derin Devlet sırları çözülecektir.
Eski Türkiye'nin DERİN DEVLET sırlarının ortaya çıkmasının altında kalacak DERİN ODAKLAR çok rahatsız olacaklardır.
Çok şaşırtıcı odaklara-karanlık odalara uzanılacak. Fransız ve Alman istihbaratları da avlanma pozisyonuna girerken, Fehriye Erdal'ı yok edebilir. Yakalanan DHKP-C'li İsmail Akkol, konuşmadan cezaevinde öldürülebilir. AMAN DİKKAT.
YENİ TÜRKİYE KODLARI: Eski Türkiye'de faili meçhul cinayetler aydınlatılamazdı. Çok kritik cinayetlerin katilleri yakalanamazdı. Derin devlet kodlarını çözmeye yarayacak konuşmalar yapacak hücre adamları susturulurdu, Öldürülürdü. Yeni Türkiye gerçeği var ortada. Derin Devlet kodları çözülüyor.
Askeri ve bürokratik oligarkların gücü kırılıyor. Vesayetçilere yol görünüyor. Derin Devlet-Paralel devlet yapılanmaları berhava ediliyor. FETÖ, PKK-KCK, DHKP-C, yeni Türkiye'nin savcılarının eline geçiyor. Derin Amerika-Rusya-Avrupa'nın yerli kılıklı adamları nefes alamaz hale düşürülüyor. Beynini yabancılara satan karanlık Aydınlar, deşifre oluyor. İçinde CIA, Mossad, MI6, BND gibi dünyayı parmağında çeviren küresel devletlerin istihbarat ajanlarının cirit attığı Milli İstihbarat Teşkilatı, gerçekten MİLLİ OLUYOR.
HEDEF, SAKIP SABANCI'YDI: Tarih 9 Ocak 1996... Sabancı Holding Yön. Kur. Üyesi Özdemir Sabancı, Toyota -Sa Genel Müdürü Haluk Görgün ve Sekreteri Nilgün Hasefe öldürüldü. Cinayette, derin devletten yabancı servislere uzanan bir network vardı. Tetiği, KÜRESEL ODAKLARIN TAŞERONLUĞUNU YAPAN, DHKP-C militanları çekmişti. Şam'da Hafız Esad'ın Muhaberat'ınca kurulan DHKP-C'nin lideri Dursun Karataş, uzun yıllar Fransız İstihbaratı'nın koruması altında Paris'te yaşadı ve öldü. Cinayetten sonra, DHKP-C militanı Mustafa Duyar Suriye'ye, İsmail Akkol ve Fehriye Erdal Fransa/Belçika'ya kaçırıldı.
Mustafa Duyar teslim oldu. 3 yıl sonra tam konuşacağı sırada, Afyon Cezaevi'nde Nuri ve Vedat Ergin çete mensuplarınca öldürülmüştü. Uşak Cezaevi'nde isyan çıkaran Nuri Ergin'in "Bu devlet bana Mustafa Duyar'ı öldürttü" diye pencerelerden bağırması, kardeşinin de bir 'derin devlet adamı'nın ismini vermesi, şaşırtıcı olmuştu.
NETWORK'ün Yabancı servis parmağı: Sabancı ToyotaSa ile Tofaş ve Renault'nun korkulu rüyası olmuştu. Tofaş- Koç Grubu, Renault-Oyak, 1996 yılında ciddi bir üretim kaybına uğrayarak gerilemişti. Ömer Sabancı'nın ölümünün ardından ToyotaSa ivme kaybetti.
Eski Adalet Bakanı Şevket Kazan "Toyota gibi dev Japon firmasıyla SABANCI'NIN Adapazarı'nda üretime geçmesi, Türkiye'deki yabancı ortaklı diğer firmaların kaderini çok yakından ilgilendiriyordu. Rekabet sebebiyle cinayet işlendi " demişti.
Derin Devlet parmağı: Bir rapora göre Büyükçekmece çimento fabrikasında, emniyetin ele geçirdiği uyuşturucuların yakıldığı, ancak bir süre sonra bunların imha edilmek yerine Avrupa'ya satıldığının öğrenildiği... DHKP-C'ye Hüseyin Baybaşin'in aracılığı ile ulaşıld��ğı... Hüseyin Pepekal'ın, Dursun Karataş ile buluştuğu, Görüşmenin, Fransa/Hollanda'da gerçekleştiği...

SONUÇ: Türkiyemiz, Şato'nun (ahtapot) kolları arasında kıvrandırılmak isteniyor. Şato'nun (üst Akıl) şeytani zekâlı BARONLARI'NIN Bir Numarası Anglosakson (ABD-İngiliz). Milli İstihbarat Servisi'nin Müsteşarı Hakan Fidan, Şato'nun duvarlarını yıkmaya hazırlanıyor. Ahtapot'un kolları parçalanınca, NATO merkezi Brüksel-Belçika'daki Fehriye Erdal ne olacak? Bir tetikçisi cezaevinde öldürüldü, 18 yıl sonra yakalanan ikinci tetikçi karanlığı aydınlatacak mı? Tetikçilere yatı veren, Rodos'a götüren kimdi? Mustafa Duyar öldürülünce, duvarın yıkılması engellenmişti. Derin Avrupa istihbaratı ile Eski Derin Devlet adamları şimdi ne yapacak? Maskeler düşecek.

Takvim
4 Şubat 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;