SİYASET

Bülent Erandaç : İngiliz casusu Lawrens

Tarih
14 Eylül 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç

Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalayan, Ortadoğu'yu lime lime eden İngilizler'in meşhur casusu Lawrens'in hayatını tekrar okurken, 100 yıl önce yaşananlarla bugün gerçekleştirilen olayların birebir örtüşmesi karşısında, "Pes vallahi, bu kadar olur" demekten kendimi alamıyorum.
1900 ila 1916 yılları arasında yaşananlarla, 2000- 2016 yılları arasında o kadar çok benzerlik var ki...
1) Yıl 1907- 1908: Sultan Abdülhamit'i İttihat-Terakki ile devirdiler. Yıl 2007-2008: Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı devirmeye kalktılar. 2) Abdülhamit'i Enver'le yıktılar... Erdoğan'ı FETÖ ile yıkmaya çalıştılar. 3) Sultan Abdülhamit'e KIZIL SULTAN algı operasyonuyla saldırdılar. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a, DİKTATÖR kumpaslarıyla hücum ediyorlar. 4) Abdülhamit'i yıkanlarla Erdoğan'ı yıkmaya çalışanlar ne tesadüf aynı emperyalist ülkeler. Amerika-İngiltere- Fransa-Almanya-Vatikan. Aynı Baronlar: Rockfeller, Rockshids. Aynı cemiyetler, Masonlar-Evangelistler...
Yüzyıl önce Sultan Abdülhamit'i devirmek için Haçlı zihniyetinin kurguladığı ne kadar olay varsa, yüzyıl sonra Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a da aynen uygulanıyor. Aynı saldırganlık, aynı hazımsızlık. Aynı küstahlık. 100 yıl geçmiş. Hiçbir sey değişmemiş. Haçlı zihniyetinin temsilcileri İngiltere'ye, Fransa'ya, Almanya'nın üzerine büyük bir devlet Amerika gelmiş. Abdülhamit'e topyekûn saldırdılar, suikastlar yaptırdılar, darbeyle indirdiler. Dün Osmanlı'yı yıkmaya soyunmuşlar, bugün Türkiye'yi parçalamaya kalkıyorlar. NEDEN?
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Haçlı zihniyetinin Suriye'de kurmaya çalıştığı Amerikan-İsrail koridoruna tam zamanında müdahale etti. Irak-Suriye denklemlerini değiştirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Karkamış sınırını aşarak Suriye'de Cerablus'u sonra Çobanbey'de harikulade bir plan uygulayarak, Mare hattını kontrola aldı. Tam sınırdaki Karkamış antik kentin 55 hektarı Türkiye'de, 35 hektarı Suriye'dedir. Türkiye kurulunca Suriye ile sınırı İngilizler, bu antik kentin üzerinden geçirdi. Yapay sınırla, kenti ikiye böldüler. Bölgenin - yapay sınırların kılcal damarlarında İNGİLTERE vardır.
Karkamış kentini, 1699'da bir İngiliz şirketi- Halep temsilcisi Henry Maundrell petrol ararken, antik kenti buldular. 1878- 1881 yılları arasında İngiltere'nin Halep Konsolosu Patrick Henderson bulduklarını Londra'ya gönderdi. İngilizler-Fransızlar bir taraftan Abdülhamit'i devirmek için suikastlar yaptırırken, diğer taraftan Karkamış'a "arkeolog" gibi gelen, 1916- 18 arasında Osmanlı İmparatorluğu'na karşı yürütülen "Arap ayaklanmasında" İngiltere'nin "irtibat subayı!" görevinden dolayı Arabistanlı Lawrence adıyla ünlenen İngiliz casusu Lawrence bakınız ne diyor?
"OSMANLI İMPARATORLUĞU'NU ORTADOĞU'DA PARÇALAMA BAŞARISINI YÖREDEKİ ETNİK MOZAİĞİ BİRBİRİNE KARŞI KULLANARAK ELDE ETTİM. Araplar'ı, Kürtler'i, Hıristiyanlar'ı örgütleyerek Osmanlı'ya karşı 'gerilla savaşını (terörü)' başlattım." Aynen Lawrence gibi bugün de, Amerika-İngiltere (Haçlılar) "İslami" ve "etnik" farklılıkların üzerine tezgâh üzerine tezgâh kuruyorlar. DAEŞ'i kurdurarak, İslami terörle aynı çerçeveye sokuyorlar, PKK-PYD, DHKP-C'yi taşeron olarak kullanarak bölgeye çöküyorlar. Beyinleri Türkiye -Ortadoğu uzmanı CIA ajanları Graham Fuller ve Paul Henze. Avrupa ve ABD için stratejik önemi gittikçe artan, Balkanlar, Kafkaslar ve Ortadoğu'da Türkiye kumpasları Gizli CIA-Rand- Stratfor'da kurgulanıyor. Gizli CIA- Rand- Graham Fuller'in bugün uygulanan stratejilerinin başlığı manidar: "Sivil Demokratik İslam-Din inşası" süreci için 'Ilımlı Müslüman Ağlar Oluşturmak' .
SONUÇ: ANADOLU DÜŞERSE İSLAM DÜNYASI DÜŞECEĞİNDEN, Türkiye'yi boğmaya, İslam dünyasıyla bağlarını koparmaya can atıyorlar. 21'inci yüzyıl, Emperyalist haritalar üzerinde Haçlılar harıl harıl çalışıyor.
1916: İngiliz casusu LAWRENCE, 2016: Amerikan CIA ajanı GRAHAM FULLER "İslam'a karşı İslam' projeleriyle sahnede. ÜST AKIL'I MİLLİ AKIL'LA YIKABİLİRİZ.... ..

Takvim
14 Eylül 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;