SİYASET

Bülent Erandaç : FETÖ’nün CHP imamı kim!

Tarih
10 Eylül 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç

Toplumun kılcal damarlarına girerek etki alanı oluşturan ve gizli ilişkileri yöneten CIA kontrolündeki FETÖ yapılanmasının siyasi partilerde de etki alanı, İmam-Mürit ilişkisi kurmamış olması düşünülemez.
Nitekim, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan, "Fethullahçı Terör Örgütü"ne (FETÖ) ilişkin iddianamede, örgütün ülkedeki bütün kurumlarda hâkimiyet sağlamak üzere kadrolaştığı vurgulanıyor.
İDDİANAMEDE FETÖ'NÜN İMAMLAR LİSTESİ:
Yargı imamı: Şüpheli Ahmet Can ve yardımcıları şüpheliler Osman Karakuş ve Abdulkadir Aksoy Emniyet imamı: Şüpheli Osman Hilmi Özdil, Abdülletif Tapkan, Süleyman Uysal. Şüpheli Süleyman Uysal'ın yardımcılığında şüpheliler Ziya Demirel.
TSK imamı: Şüpheli Hamdullah Bayram Öztürk ve Ali Bayram. GATA imamı şüpheli Rıdvan Akovalı.
MİT imamı: Şüpheli Murat Karabulut.
Mülkiye imamı: Şüpheli Yusuf kodlu Mahmut Akdoğan Hava kuvvetleri imamı: Adil Öksüz...
Tartışılan fotoğraflar:
1) Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür'ün "Pensilvanya'da 4 CHP'li" başlıklı yazısında belirttiği, "Gülen, Pensilvanya'da bina kapısında birilerini yolcu ediyor. CHP'li Umut Oran, Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak ve Sabahat Akkiraz" ifadesinin karşılığı sarsıcı olacak.
2) Erdoğan Toprak: Rahmetli Bülent Ecevit'in kara kutusu Hüsamettin Özkan kontenjanından Erdoğan Toprak, CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun en yakın yardımcısı... Gülen'in Cemaat'in 'Abant toplantılarına CHP adına ilk kez resmen o katıldı... Medyada örnek çok.
3) Gazeteci Soner Yalçın, (1 Eylül. Sözcü) cemaatin "CHP İmamı"nın İstanbul milletvekili -Hürriyet eski genel yayın yönetmeni Enis Berberoğlu olduğunu iddia etti.
4) Umut Oran'a ne oldu? Genel Başkan olmaya kararlıydı. Bugün yok.
Neden? Eski emniyetçi Sabri Uzun, İN isimli kitabında, "Acaba Umut Oran'a önce küçük hediyelerle, sonra pahalı hediyelerle ve en sonunda da parayla cemaate çekmek için bir kanca mı atılmıştır? Adım gibi eminim ki, Oran'a hediye gönderilmesinin perde arkasında da cemaat planı vardır" diye yazdı.
5) ABD TEMASLARI: Deniz Baykal, FETÖ kaset operasyonuyla genel başkanlıktan düşürülürken, yerine Kemal Kılıçdaroğlu, Hüsamettin Özkan ve Erdoğan Toprak'ın büyük destek ve network'u ile getirildi. Kılıçdaroğlu, 1 Aralık 2013'te, ABD'de temaslar yaptıktan sonra, CHP-FETÖ ilişkileri hız kazandı. Ankara Büyükelçisi Ricciardone, Kılıçdaroğlu'nu ABD'ye götürdü. 3 günlük temaslar ve sonrası çok önemli. Fetullah'a kefil olan, Türkiye'nin başını belaya sokan, Türkiye'deki darbelerin arkasında planları yapan, meşhur CIA ajanı Graham Fuller, Türkiye düşmanı eski büyükelçi Edelman ve Abramovic ile oturdu. Pilot Makovski'ydi. FETÖ'nün Amerika'daki lobisinin en iyi adamlarıyla buluştu.
Döndü, ne tesadüf, 17 gün sonra FETÖ 17/25 Aralık darbe girişiminde bulundu.
15 Temmuz'a kadar sürdü,derin ilişkiler....
6) FETÖ'NÜN RÜYASI: Süleyman Demirel Üniversitesi FETÖ iddianamesine göre, Gülen, Kılıçdaroğlu'na 'Çilingiroğlu' benzetmesi yapıyor.
Rüyasını anlatıyor. "Gandi'yi (Çilingiroğlu) rüyada gördüm. Bana 'Sen Tarık Bin Ziyad kadar olamadın' dedi. Cevap verdim. Rüyama girdi bilmiyorum" diyor.
SON SORU: Kılıçdaroğlu, Artvin saldırısı sonrası neden çark etti? Kimler? Neden hedef seçti? ..

Takvim
10 Eylül 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;