GÜNCEL

Bülent Erandaç : Eymür: Öksüz CIA ajanı

Tarih
04 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Bülent Erandaç
NATO Gladyosu Fetullah'ın askersivil militanlarınca teşebbüs edilen 15 Temmuz Darbe girişiminin ANA KOMUTA MERKEZİ AKINCI ÜSSÜ davası başladı.

Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin davanın bir numaralı sanığı FETÖ elebaşı Fetullah iki numaralı sanığı Adil Öksüz, üç numaralı sanığı Kemal Batmaz.
Sonra, Hava Kuvvetleri Eski Komutanı Akın Öztürk'tü.
Salona getirilen sanıkların en önünde sivil imamlardan Kemal Batmaz, hemen arkasında 2. sırada eski Orgeneral Akın Öztürk'ün konumlanması dikkatlerinizi çekmiştir. 'Bu sıralama bir mesaj veriyor olabilir' düşüncesiyle FETÖ derinliğini çok iyi bilen Yeni Şafak Gazetesi Ankara Koordinatörü Hüseyin Likoğlu'na (Birinci sırada Kemal Batmaz, ikinci sırada Akın Öztürk) resmi sordum.
Değerli kardeşim Likoğlu "Bülent abi, benim de dikkatimi çekti. Aslında Kemal Batmaz, Fetullah'ın beyni Adil Öksüz'den daha önemli militan. Ama Adil öne çıkarıldı. Darbeden iki gün önce Adil Öksüz'le beraber Amerika'ya gidip Fetullah'tan son emri alarak aynı gün dönen İKİ KRİPTO ADAM bunlar..." diye durumu özetledi.
ADİL ÖKSÜZ CIA AJANI YA KEMAL BATMAZ: CIA'yı (MIT/DERİN ODAKLAR Network'ünü) çok iyi bilen MİT Kontrterör Dairesi E. Başkanı Mehmet Eymür, bir süre önce çok önemli bir açıklama yapmıştı. (6 Temmuz 2017 - Tunca Bengin-Milliyet gazetesi) Nedense bu açıklamanın üzerinde pek fazla durulmadı. Bana göre, FETÖ ile iltisaklı medya-algı operatörleri tarafından gözden kaçırıldı. TOP SECRET bilgilere sahip MİT E.Daire Başkanı Mehmet Eymür ne diyor: "Adil Öksüz'ün genel kaideler itibarıyla yüzde 99.9 CIA ile bir ilişkisi vardır. Adil Öksüz CIA'nin kullandığı kişilerden biri olabilir. Bence çok daha fazla var. Bir tek Adil Öksüz değil birçok kişi vardır... Fethullah'ın üst kademesindeki adamlarıyla ABD'lilerin ilişki kurmamış olması mümkün değil.
Fethullah'ın hava kuvvetleri imamı kara kuvvetleri imamı filan bunlarla muhakkak ilişki kurmuşlardır. Fethullah'ın dışında kurmuşlardır. Fethullah'ın haberi bile yoktur bazı şeylerden. Bu işin raconu böyle. Herkes her şeyi bilmez.
Fethullah verilen görevi yapar onun dışında her şeyi ona sormazlar. Yani CIA, oturup da her dakika 'Fethullahla şunu şöyle mi yapalım? Bunu böyle mi yapalım?' diye konuşmaz.
ABD, 1946 senesinden beri içimize girmiştir. ABD'den bahsediyoruz. Din faktörü girince müthiş bir yapılanma olmuş. Fethullah ismi geçse de bu bir CIA yapılanması. Fethullah bu kadar becerikli bir adam mı? Genelkurmay'da yaver dinliyor, ertesi gün Fethullah'a mı yolluyor? O da takıp kulaklıkları konuşmaların çözümünü mü yapıyor?
Fethullah'ın ABD de her şeyi takip ediliyor. Bir adım bile atamaz CIA'dan habersiz.
Adil Öksüz UYGUN BİRİSİNİN ELİNE DÜŞERSE ANLATIR. Sorgu tekniklerini bilen birisinin karşısında konuşur başka çaresi yok tabiki sağ yakalanırsa. Çünkü eğer yaşıyorsa ve çok sıkışılırsa öldürürler..." E.Orgeneral Akın Öztürk'ün istihbaratçılığı: 28 Şubat Post Modern darbe sırasında (1996-1998 yılları) İsrail Askeri Ataşesi. 28 Şubat darbesinin ABD-İSRAİL tarafından kotarıldığını asla unutmayalım. Sonra,Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı...Ve 15 Temmuz...

SONUÇ: MİT Kontrterör Dairesi E. Başkanı Mehmet Eymür'ün "Adil Öksüz CIA'nın kullandığı kişilerden biri Bir tek Adil Öksüz değil bir çok kişi vardır" sözlerine dikkat ediniz. Özelliklerini, derin ilişkilerini... Akıncı davasında salona getirilen İLK DARBECİ olmasını göz önüne alırsak Kemal Batmaz, Adil'den daha önemli. Türk hakim ve savcılarının elinde ÇOK İYİ BİR KUŞ VAR. İZMİR'DE CIA AJANI PAPAZ, BÜYÜKADA'DA ALMAN CASUSU VE KEMAL BATMAZ KUŞLARININ ÖTMESİ SAĞLANIRSA KRİPTO FETÖ'CÜLERİ İNLERİNDEN ÇIKARMA ŞANSI ELİMİZİN İÇİNDE DURUYOR.
.

Takvim
4 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;