SİYASET

Bekir Hazar : Tezgah bozulacak

Tarih
31 Ocak 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar

Henüz PKK şehirlere inmemiş, dağlarda saklanıyor. Medya Baronu Murdoch'ın 200 milyon dolar vererek ortak olduğu internet haber sitesi Vice News, İngiliz muhabirlerini Cizre'ye gönderiyor.
Ortada fol yok, yumurta yok. Vice News muhabiri "Cizre'de iç savaş var" diye anons yapıyor yolda giderken arabanın içinde.
Aynı muhabirler Cizre içinden haftalarca çocukları gece sahaya sürüp haber yapıyor. Ve tam 7 ay sonra PKK dağdan inip Cizre'de hendekler kazmaya başlıyor.
Böylesine muazzam bir kanıt var ortada.
Cizre'de heryer günlük güneşlik, olaylar çıkmadan 7 ay önce bölgeye gelip "İç savaş" naraları atan Murdoch güdümlü İngiliz muhabirler. Belli ki birileri plan yapmış. O planı medyaya sızdırıyorlar, Kandil'e haber veriyorlar. Adeta "Biz burayı merkez üs belirledik, hadi buradan bir Kobani çıkarın" diye hedef gösteriyorlar. İşte oyunlar böyle oynanıyor. Tezgahlar böyle önce yurtdışında kuruluyor. Şimdi BBC'ye bakıyorum, PKK'lı terörist cenazelerinden yayın yapıyor. Neredeyse öldürülen teröristler için ağıt yakıyor. Şimdi de Cizre'de bir evi kampanya haline getirdiler. "İçeridekiler sivil, asker ateş açınca kendilerini korumak için ateş açtılar" diye dünya televizyonlarında yaygaraya başladılar. "Ambulans gönderilmiyor" diye çılgınlar gibi bağırıyorlar. Güvenlik güçleri o eve ambulans gönderiyor, askerlerimizin, polisimizin, ambulansların üzerine kurşun yağdırıyorlar. "Yaralı varsa bize verin" diyen askerlerimizin üzerine kampanya haline getrilen o evden "ROKETATAR" atılıyor. Evet yanlış duymadınız ROKETATAR... "Siviller" diye bağıranlar roketatara gık çıkarmıyor, bunun o evde ne işi var diye soran çıkmıyor. Suriye'de hergün yüzlerce ev yerle bir oluyor. Binalar sivillerin, kadınların, çocukların, bebelerin üzerine çöküyor, adeta mezar oluyor. Suriye'den tek bir evi bile gündeme getirmeyenler, Cizre'de roketatarla saldırılan evi dünya gündemine taşıyor. Belli ki ortada büyük bir plan var.
İlk hedefleri bir hafta sonraya ertelenen Cenevre'deki Suriye barış görüşmelerinde Türkiye'yi masaya zayıf oturtmak. Şuursuzca saldırıp, 32 camiyi yerle bir eden, Kuran-ı Kerim içine bile bombalar yerleştiren, Kürt halkının binlerce evine bombalı tuzaklar kuran, binlerce Kürt kardeşimizin bölgeden kaçmasına neden olan PKK, hücrelerine kadar taşerona dönüşerek sahiplerine hizmet ediyor. Terör örgütünün siyasi kolu HDP'in eşbaşkanı da aldığı emir üzerine yurtdışı turuna çıkarak Fransa'da Türkiye'yi şikayet ediyor. Birileri de hala gazeteci müsveddesi olarak Beyazsaray'da dün düzenlenen basın toplantısında "Türkiye DAEŞ petrollerini mi satıyor? Bakın İsrail açıkladı ama" diye soruyor. ABD "Ortada hiçbir belge yok" diyerek resmen bunun YALAN olduğunu açıklamasına rağmen ikinci kez aynı konuyu gündeme getirip Türkiye'ye her koldan saldırmak için tutuşuyorlar.
ABD dün ikinci kez yalanladı, Türkiye'nin terör örgütü DAEŞ ile mücadele eden ülkelerin başında geldiğini açıkladı. Ancak durmayacaklar, bunu tekrar tekrar gündeme getirecekler. Ne Almanlar, ne İngilizler ne de diğer Avrupa ülkeleri DAEŞ ile mücadelede yoklar ama onları sorgulayan bir Allah'ın kulu çıkmıyor. Çünkü ALGI İMPARATORLARI nereye saldıracaklarsa, oraya kilitleniyor, HEDEFTE asla şaşmıyorlar. Suriye'de evler bombalanıyor, Türkmenlere soykırım yapılıyor, dünya basınında tek satır yazılmıyor. Başbakan Davutoğlu dün açıkladı; Cizre'de bir kadın AİHM'e başvurarak hamile olduğunu ancak sağlık hizmeti alamadığını söylüyor. Yapılan araştırmada bunun koca bir YALAN olduğu, kendi isteğiyle hastaneden ayrılıp evine gittiği ortaya çıkıyor. Üstelik ambulansları tarayan teröristler, hastaneleri de kurşun yağmuruna tutuyor. Ama dedik ya, birileri YALAN HABER furyası başlatıp, ALGI oluşturmak için önüne geleni kullanıp sahaya sürüyor. Kürt kökenli sanatçı Çiyager "Ben de HDP'liydim ama eşimi benden ayırıp PKK'ya kattılar.
PKK aileleri parçalıyor, bu nasıl Kürt halkının haklarını korumak
" dedi, ertesi gün evinin önünde PKK tarafından linç edildi. Paris'te gezip ÇİYA'dakileri (Kürtçede dağ demek) savunan HDP eşbaşkanından SANATÇI Çiyager için "TIK" yok. "İnsan Hakları" diye en ufak olayda çığırtkanlığın alasını sergileyenler, "Devlet katliam yapıyor" diye dünyayı ayağa kaldıranlar kayıpları oynuyor. Kim ne yaparsa yapsın...
ALGI ve TEZGAH baronlarıyla onların maşaları kaybedecek. Kimsenin şüphesi olmasın.

Takvim
31 Ocak 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Garibanöğrenci

    31 Ocak 2016 13:10
    1 0
    Türkiye BÜYÜK TÜRKİYE yolunda hiç bir engele takılmıcak inşallah!!! ALLAH yar ve yardımcımız olsun!!
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;