DÜNYA

Bekir Hazar : Pardon

Tarih
01 Eylül 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
İngiliz istihbaratı YALAN rapor hazırladı. "Irak'ta kimyasal silah var" diye.
"Yalan" diyoruz çünkü yıllar sonra İngiliz Başbakan çıkıp "Pardon raporumuz düzmeceymiş" dedi. O yalan raporla ABD ve İngiltere Irak'a daldı. Başkan Bush ekranlara çıkıp dünyaya "HAÇLI seferimiz başladı" dedi. Ve sahtekarların iftirasıyla girilen Irak'ta milyonlarca insan öldürüldü. Binlerce kadına tecavüz edildi, siviller, çocuklar kan gölünde çırpınarak can verdi. O günden beri Irak iflah olmadı, parçalara ayrıldı, ölümler her yerde kol geziyor. "Pardon" dediler... Evet Başkan Bush'un deyimiyle "Haçlı seferi" sonrası söylenen tek söz bu oldu. Bir "Pardon"a milyonlarca insan feda edildi. Irak'a "Haçlı seferi" ilan eden ABD'nin kucağındaki CIA elemanı FETÖ de yüzlerce insanımızı öldürerek binlercesini de yaralayarak, bu ülkede darbe yapmaya kalktı.
Ve şimdi yeni bir videosu çıktı ortaya. Ruhunu CIA'ya satan hain FETÖ o videoda bakın ne diyor; "Haçlı'nın ülkemizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir. Bir kere onlar sizin kadınınıza, kızınıza, mabedinize ilişmezler" diyordu. Eleman Haçlı seferlerinin merkezinde, CIA korumasında ve çiftlikte ağırlanıyor. Ve ilginç bir açıklama; "CIA yöneticisi Graham Fuller ve George Fidas, FETÖ'nün kaçışını organize etti. Gülen, Eski CIA müdürü George Tenet, Amerikalı Arcbishop Demetrios gibi isimlerle son derece yakın ilişkiler içinde. Darbe girişimi CIA'nın yardımıyla yapıldı." Bu sözler Arthur Hughes'a ait. Adam manav veya bakkal değil. ABD'nin Yemen eski büyükelçisi.
Eğer darbe başarılı olsaydı, HAÇLI-SİYONİST ittifakı NEOCONLARIN hazırladığı işgal ve iç savaşla parçalama planları FETÖCÜ hainlerin eliyle hayata geçirilecekti. PKK bir yandan, DAEŞ diğer yandan Türkiye topraklarına girecekti. "Batının emrindeyim, beni koruyun" diye yalvaran FETÖ, PKK ve DAEŞ ile ortak çalışıyor, ayrıca İsrail'i de çok seviyor, toz kondurmuyordu. İsrail'de devlet stratejilerini belirleyen Begin-Sedat Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin direktörü Prof. Efraim İnbar da "DAEŞ'in bitirilmesi stratejik hatadır" başlığıyla bir makale yayınlıyordu. İsrailli Profesör "DAEŞ ne de güzel Müslümanları birbirine düşürüyor" diyordu. Kimlerin kimlerle kirli ittifaklar kurduğu, kimlerin kimleri koruyup çok sevdiği artık günümüz dünyasında saklanamıyor. Her şey su yüzüne çıkıyor.
Türkiye, darbeyi bertaraf ederek, tanklarıyla Suriye'ye girerek tüm OYUNLARI bozdu.
Ve gelinen noktada Obama, Çin'de Erdoğan ile görüşecek. Öncelikli olarak görüşme talebinin Beyaz Saray'dan gelmesi, başkan yardımcısı Joe Biden'in Türkiye ziyaretinde hüsran yaşanması nedeniyle.
Joe Biden, ABD'nin gücünü hissettirmek için Türkiye'ye geldi. Ancak Erdoğan'dan ummadığı tepkiyi aldı. Bu tepki karşısında, ABD ve Türkiye'nin çıkarları için birlikte strateji belirlemesi gerektiğini söyledi. Ancak Türk Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz'un arkasında ABD'nin, FETÖ'nünse kullanılan bir piyon olduğunu Biden'a söyleyince görüşmenin ABD olarak mağlubiyetle tamamlandığı kesinleşti. Biden, ABD'ye dönmeden görüşmenin analizi yapıldı. 25 Temmuz'da, Başkan Obama'nın Erdoğan'la yüz yüze görüşmesi kararlaştırıldı. 17 Eylül'de gerçekleştirilecek olan Birleşmiş Milletler 71'inci Genel Kurulu'nda Obama ve Erdoğan'ın görüşmesi için hazırlıklar yapılırken, ABD "Bu tarih çok geç olacak" diye panik yaptı. Tarih hemen Çin'deki G-20 Zirvesi'ne çekildi. Obama, Erdoğan'a ABD adına ödünler vermek zorunda. Bu durum en çok FETÖ'yü rahatsız ediyor. Çünkü masadaki ilk konu Pensilvanya olacak... Joe Biden ziyareti ve Obama-Erdoğan buluşması ile ilgili tüm bu ANALİZLER dün Amerikan medyasında yapıldı. Ve dün bir açıklama da Kremlin'den geldi. Obama'dan bir gün önce de Putin, Erdoğan ile randevulaştı. Pekin'de bile her yol Ankara'ya çıkıyor. Küresel güçlerle NEOCONLARIN tetikçisi medya baronu İsrailsever Murdoch'ın gazetesi Wall Street Journal dün "Türkiye Suriye'ye ABD Özel Kuvvetleri ile birlikte girecekti.
Ancak Türkler erken daldı. Bu durum Washington'da endişeye yol açtı. ABD Suriye'de güçlü bir Türkiye'yi asla istemez" diye ağlıyor. Ağlayan ağlayacak!..
Pensilvanya'daki o piyon buraya gelecek. Ve Menbiç'teki teröristler oradan gidecek. Dahası, artık Ankara'ya yalan söylenmeyecek. Ne diyor BBC'ye açıklama yapan ABD Ankara eski büyükelçisi James Jeffrey? "Türklere yalan söyleyen çabucak pişman olur." Evet aynen öyle!.. PARDON!..

Takvim
31 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;