SİYASET

Bekir Hazar : Kırmızı kart

Tarih
23 Şubat 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar

Almanya'da bir kasaba... Adı Bautzen... Cumartesiyi pazara bağlayan gece yangın çıkıyor. Çok sayıda meraklı yanan binanın etrafını sarıyor.
Alkışlar ve sevinç çığlıkları dumanla birlikte gökyüzüne yükseliyor. Olay yerine itfaiye geliyor ve yangını söndürmeye başlıyor. Alevlere sevinç çığlıkları atan kalabalık, itfaiyeyi yuhalıyor. Çünkü yanmakta olan bina Suriye'den gelen mültecilere ayrılmış durumda. "Bırakın yansın" diye feryat ediyor kalabalık.
İtfaiyeye saldırıyor. Polis mültecilere ayrılan o binanın ırkçılar tarafından kundaklandığını açıklıyor. Yılbaşı gecesi Almanya'da binlerce kadın polise başvurdu. "Suriyeli mültecilerin taciz ve tecavüzüne uğradık" diye. Polis yaklaşık iki aydır tüm başvuruları tek tek inceledi. Ve önceki gün Alman Savcılığı tüm tecavüz iddialarının "YALAN" olduğunu açıkladı. Önceki gün Almanya'nın Lausnitz şehrine 150 mülteci getirildi. Bir yurda yerleştirilmek üzereyken bir anda ağzından salyalar akan bir grup peydahlandı. Ve mültecilere saldırdılar. Saldırgan grup nereden haber aldı? Mültecilerin o yurda geleceğini nereden biliyordu? Mültecileri ite-kaka otobüsten indirip toplama kampına sokar gibi davranan polisten açıklama geldi; "Şeyyy... Mültecileri yerleştireceğimiz yurdun müdürü Alman Irkçı parti AFD üyesi... O haber vermiş aşırı ırkçılara..." Avrupa'nın lideri Almanya'da hergün bu ve benzeri insanlık dışı manzaralar yaşanıyor. Türkiye'ye Cumhurbaşkanları Gauckları gönderip, insanlık dersi vermeye kalkanlar, Avrupa çökecek korkusuyla, polisiyle, istihbaratı ile mültecilere yapılan saldırılara göz yumuyor.
Suriye'de Ruslar önüne geleni bombalayıp, Avrupa'ya kaçmaları için mücadele ediyor.
Suriye'de Rus bombalarından, DAEŞ-ESAD-PKK-PYD-Tahran füzelerinden ölümden kaçanlar, Avrupa'nın göbeğinde ÖLÜM KORKUSU yaşıyor. İnsanlığın bittiği yereyiz. Birleşmiş Milletler dün yeni bir rapor yayınladı. Avrupa'ya kaçış yolunda Aylan bebeğin öldüğü Eylül ayından bu yana her gün iki bebek daha aynı şekilde hayata veda ediyor. Bugüne kadar tam 369 Aylan bebek Suriye'deki katillerden kaçarken denizde boğularak can verdi. İnsanlığı toprağa gömenlerin, harita cetvelleriyle oturdukları masalarda daha çok öldürme planları yaptığı bir dönemde, çocuklarını kaybeden anaların feryadı göklere yükseliyor.
Aşağıdaki aşağılıkların ise umurunda değil.
Rusya ve Amerika kol kola vermiş, "Nasıl Avrupa'yı çökertiriz" diye ölümlere ve korku dağlarına, mülteci akınlarına yol veriyor. Peki bu gözü dönmüşlerin planı başarıya ulaşır mı? Londra'ya bakın, İngiliz sinsiliğine bakın anlarsınız. Evet İngilizler Haziran ayında referanduma gitmeye hazırlanıyor. "Avrupa Birliği'nden çıkalım mı" sorusuna halka soracaklar. "Çıkın" cevabı gelirse topuklayacaklar.
Yani İngilizler Avrupa Birliği'nden kaçmaya hazırlanıyor. ABD-Rusya'nın "Suriye'de ölüm, Avrupa'da çöküş" planına Londra'dan hemen "Biz de bu oyunda varız" cevabı geliyor. Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü'nün önceki gün bir rapor yayınlıyor. Rapora göre, silah ticareti son 4 yıl içerisinde yüzde 14 arttı ve küresel silah ticareti pazarının %33'ünü elinde bulunduran ABD, dünyanın en büyük silah ihraç eden ülkesi unvanını bu yıl da elinde tuttu. ABD'nin Suriye'deki KANLI PLAN ortağı Rusya ikinci sırayı aldı. Sonra Çin ve satışlarını katlayan Almanya geliyor.
Almanya'daki yasalara göre silah şirketlerinin izin almadan sıcak çatışmaların yaşandığı veya insan hakları ihlallerinin olduğu ülkelere satış yapması yasak. Ancak birçok Alman firması ikinci ve üçüncü ülkeler üzerinden silah ticareti yapıp, yasağı deliyor. Ya da KAN üzerinden gelecek PARA uğuruna Alman Devleti, ÖLÜM TARLALARINA silah satışına göz yumuyor. Para ve çıkar uğuruna ülkeleri dizayn etme ve katliamlara yol verme operasyonları yapan Batı'nın Çakalları, böyle bir ortamda GEÇİŞ YOLU Türkiye'yi yanına almak için birbiriyle çatışıyor. Çünkü Türkiye olmadan bölgede hiçbir plan hayata geçirilemez. Ankara böyle bir ortamda hem Çakallarla boğuşuyor hem de dünyadaki mazlumların HAMİSİ olmak için kendini yırtıyor. Dışarıya karşı müthiş bir mücadele verirken, içerideki taşeron kokarcalar Ankara'yı sırtından vurmak için pis kokular yayıp, sahiplerine hizmet ediyor.
Kim ne yaparsa yapsın, kim kime çalışırsa çalışsın önemli değil. Ankara hepsinin hakkından gelecek. Çakallara ve kokarcalara kırmızı kart gösterecek.

Takvim
23 Şubat 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;