GÜNCEL

Bekir Hazar : Kimler kimlerle

Tarih
24 Ocak 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar
 Bu bir Türk-Kürt savaşı değil. Operasyonu yöneten Türk Generali, bir başka operasyonda yanında şehit olan askerimiz Kürt çocuğunun annesine bakıyor yıllardır. Şu anda 52 bin Kürt Korucu kardeşimiz "Afrin'de göreve hazırız" diye haber gönderdi. Çünkü ortada var olan gerçek teröristleri imha operasyonudur.

Türkiye yıllardır terörist saldırılara uğradı, binlerce şehit verdi. Kendi yerli ve milli silahlarını yapan, bu konuda gelinen noktada kimseye muhtaç olmayan Yeni Türkiye, "Artık yeter" dedi. Amerika büyük hata yaptı, müttefikine saldıran teröristlerle müttefik oldu. Onlara 5 bin TIR ve 2b in uçak dolusu silah yağdırdı. Türkiye "Bu silahlar ne olacak?" diye sordu. ABD'den her zamanki gibi gelen açıklama tirajıkomikti.
PKK'yı, İran'a karşı silahlandırıyordu Washington. Ak Parti'nin Kürt kökenli milletvekillerinden Orhan Miroğlu'nun açıklamaları çarpıcıydı. "ABD'nin oyunu tehlikeli... Savaşacaksan İran'a karşı buyur gel sen savaş. Niye Kürt çocukları savaşsın İran'a karşı?" İran henüz bu duruma ayılmış değil. Türkiye Afrin'de teröristleri de ama aynı zamanda bunlara sağlanan Amerikan silahlarını da imha ederken Tahran'dan "Operasyonu durdurun" diye akılsız açıklamalar geliyor. Amerika bölgede PKK'lı teröristleri kullanarak haritalar çizmeye, yeni kan gölleri oluşturmaya hazırlanıyor. Kürt kökenli milletvekili "Neden Amerikalılar savaşmıyor" diye soruyor. Cevabı ahaber'de Yaz-boz'a konuşan Osman Öcalan'dan geliyor. Öcalan "Herkes Kürtleri kullanıyor. Çünkü Kürtlere layık görülen sadece ÖLÜM" diyor.
Independent'ın Orta Doğu muhabiri Patrick Cockburn ise dün "Türkiye, çok güçlü bir Afrin operasyonu başlattı. Bu operasyonla birlikte, Suriyeli Kürtlerin Rojava olarak adlandırdığı yarı bağımsız bölgenin geleceği de artık pamuk ipliğine bağlı. ABD 2014'te Kobani DEAŞ kuşatması altındayken Kürtlerin yanında durdu. Ancak şimdi durmadı. Yani PYD yine ortada kaldı. ABD PYD'yi çok destekleyince Rusya da rotayı Ankara'ya çevirdi. Ruslar, rotayı Ankara'ya çevirince, ABD de PYD'ye olan desteğini azalttı" diye yazıyor. Bu cümleler bile PKK hayalleriyle yaşayanların nasıl kullanıldığını ve çıkarlar uğuruna nasıl mezarlıklara gömüldüğünü anlatıyor. PYD/YPG'nin önemli terörist isimlerinden Sipan Hemo demeç veriyor. "İki yıldır Afrin'de güç bulunduran Rusya bize ihanet etti" diyor. Zavallı Hemo, "Rus Genelkurmay Başkanı da bize karşı. Rusya ile bazı anlaşmalarımız vardı. Ama Rusya bir gecede bu anlaşmaları yok sayarak bize ihanet etti. Açık şekilde bizi sattı" diye ağlıyor. İnsanın sadece ve sadece "Bre ahmak" diyesi geliyor. Zavallı ahmak taşeronlar sadece ve sadece kullanılmaya, satılmaya ve mezara gömülmeye mahkumdur. ABD'nin Obama dönemi eski Başkan yardımcısı Joe Biden görevdeyken Türk milletvekilleri ile görüşüyor. "Ben oğlumu Suriye'ye göndermek için annemi ikna edemem" diyor. Annesini ikna edemeyenler, PKK'yı ikna ediyor ve onları Pentagon'dan yönetip tabutlarına çivi çakıyor. Artık kimseye muhtaç olmayan Türkiye'nin sabrı taşmıştır. Annesini ikna edemeyenlerin, bize saldıranları silaha boğduğu bir durumda buna seyirci kalmak geleceğimizi, çocuklarımızı yarınsız bırakmak demektir. İçerideki bazı aklı evveller "Savaşa hayır" diye tweetler atıyor. Bunlar içinde CHP milletvekilleri, sanatçılar da var. Zavallılar... Türkiye'de "Savaşa evet" diyen var mı?... Savaşı başlatanlar, Mehmetçiğimizi öldürenler, binlerce insanımızı dul ve yetim bırakanlar kim? FETÖ'cüler de bu koroya katılıyor. TUSKON'un yurtdışında yaşayan bir hain üyesi "Eğer 'kardeşiz diyorsan, kardeşin yanlış yapsa bile ona zarar vermeden yaparsın elinden geleni. İlk fırsatta saldırmazsın." diye tweet atıyor.
Adam resmen PKK'yı kardeş gördüğünü ilan ediyor. Ve "Zarar vermeden yaparsın elinden geleni" diye yüzsüzleşecek kadar da utanmazlık kokuyor. 15 Temmuz akşamı önüne geleni öldürürken, "Öldürdüklerimiz de cennete gidecek" diye bağırarak silah sıkarken, bu alçakların teröristi kardeş ilan etmesi, zarar vermeden hatasını düzeltmeye çağırması, KİMLERLE KİMLERİN yanyana geldiğinin en güzel göstergesi. Kemal Bey de yurtdışında Mehmetçiğe dua ederken yuhalayan partilileri düşünmeli. Koskoca parti bu duruma nasıl getirildi? Bunu sorgulamalı.
Ben rahmetli annemin hücrelerime nakşettiği ruhla devletimin yanındayım.
Annesini ikna edemeyenlerin değil!

Takvim
23 Ocak 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Selam

    24 Ocak 2018 10:23
    0 1
    Haaa ruhu Allah verir Anne degil
  • Selam

    24 Ocak 2018 10:22
    2 0
    Bunlar gerizekali Zaten suratindan nefret akiyor satilik ESEKLER bunlar Esek
  • As1

    24 Ocak 2018 10:20
    2 0
    Cünkü Bu kürtlerin bazilari gerzek, Ekmek Vereine ihanet edersen alicagin da Budur
  • Göktürkler

    24 Ocak 2018 10:19
    2 0
    Allah vatani korusun Göktürkler Türkler. Gökteki yerini almak icin Ayaga kalkti sizi bekliyoruz
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;