SİYASET

Bekir Hazar : Burdurlu Mustafa

Tarih
13 Mart 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Bekir Hazar

Önce mühendisler gönderip ülkelerin petrol haritalarını çıkardılar. Ardından Krallara, petrol Şeyhlerine ve Şahlara yanaştılar. Petrol çıkarma imtiyaz belgesi aldılar. Vermeyenleri darbelerle indirdiler.
Darbelerin başarısız olduğu yerlere çakalları gönderdiler. Enerji hatlarına sahip olabilmek için, Ortadoğu'daki ülkeleri birbirleriyle çatıştırdılar. Ektikleri fitne tohumları nedeniyle milyonlarca Müslüman öldürüldü. Çaresiz kaldıkları ülkelere tanklarla ve yüzbinlerce askerle girdiler.
Ardından hiç utanmadan "Bir litre petrol, bir litre kandan daha önemli" diye açıklamalar yaptılar. Anasız-babasız büyüyen milyonlarca çocuğun ülkelerine çöreklendiler.
Terör örgütleri kurup yönettiler. Ülkelerin üzerine salıp, sopa gösterdiler "Bakın bizim gibi kurtarıcıya ihtiyacınız var" diye çağrı yaptılar. Tüm terör örgütleri onların kurduğu bir oyuncaktı. Şimdi Batı basını "DAEŞ'in elinde 6 baraj var, yedincisini de almak üzere harekete geçti" diye yaygara yapıyor. Sadece Musul Barajı patlatılırsa Musul 20 metre, Bağdat 5 metre sular altında kalacak. Oturup bir de kurdukları terör örgütünün elindeki baraj üzerinden hesap yapıyorlar; "Çökerse tam 1 milyon kişi ölecek" diye. Bir litre petrol uğuruna bölgede nefret tohumları ektiler.
O nefret şimdi bumerang oldu, kendilerine yöneldi. Onun için Ortadoğu'da artık "Ben Amerikalıyım, Avrupalıyım" diye elini kolunu sallayarak gezemiyorlar. Bu nedenle şiddetle Ankara'ya ihtiyaçları var. Çünkü bölge halkları "Türk" denince duruyor, "Osmanlı torunu, nerede kaldınız" diyerek gözyaşları ile sarılıyor. Gideceğimiz yer çok, sarılacağımız 1.5 milyar bizi bekliyor.
Yıllardır Sabancı'nın katillerini teröristleri bağrına basıp, koruyan Avrupa, şimdi Ankara'ya ihtiyacı olunca, teröristleri teslim edeceğini açıklıyor. Bu adamlar böyledir.
Teröriste ekmek verirler, beslerler... Çıkarları için pazarlık masasına koyup ihtiyaç halinde satarlar. Bir gün gelecek, PKK ve PYD de satılmak üzere mutlaka tezgaha konacak.
Terör, bölgedeki nefreti bölgeye ekmek için günümüzün en verimli tohumu. Nefret tohumlarını ekenler, onun için "Bizden nefret ediyorlar" diyor. Önceki gün ABD başkan adayı Donald Trump CNN'e çıktı ve "İslam bizden nefret ediyor" dedi. Ancak bu nefretin kaynağını açıklayamadı. Sadece şunu söyledi; "Ben İsrail yanlısıyım, İsrail'e muazzam bir sevgim var. Damadım ve kızım Yahudi, iki torunum Yahudi." Suriye'de iç savaş ateşkese rağmen sürüyor. Gözü dönmüş Putin'in uçakları dün de Halep'i vurdu, çok sayıda sivil öldü veya yaralandı. Savaşın yaşandığı o Suriye'de bir de İsrail'in işgal ettiği topraklar var. İşte ABD başkan adayı Trump'ın çok sevdiği o İsrail, BM kararlarına rağmen o topraklarda petrol aramaya başladı. Bir yanda kan gövdeyi götürüyor, hemen yanı başında birileri 24 saat tam vardiya petrol arıyor. Aynı şekilde DAEŞ ele geçirdiği yerlerde petrol çıkarıyor, Rus işadamları gelip alıyor, Esad'a satıyor. Ruslar kazandığı paraları, bomba olarak Halep'e yolluyor. İşte dünyanın, insanlığın nasıl bittiğini anlatan en anlamlı iki fotoğraf bu. Ve bir örnek de Libya'dan... Kaddafi'yi devirip özgürlük getirdiklerini söylediler. Şimdi o Libya'da kan gövdeyi götürüyor. ABD Başkanı Barack Obama ABD'de bir dergiye röportaj verdi. "Libya'da Kaddafi iktidarını deviren askeri müdahale başarılı oldu" dedi.
Peki ortada bir başarı varsa o halde şimdi neden Libya'da kan gövdeyi götürüyor?
Obama bu soruyu da cevapladı; "Ancak sonrasında İngiltere'nin tutumu nedeniyle Libya mevcut duruma geldi."
Evet, Obama Libya'yı yeniden İngilizlerin karıştırdığını açık açık söylüyor. İngilizler de böyledir, sinsidir, nerede Müslüman kanı akacaksa, giderler orada fitne çıkarırlar, terörün arkasını sıvazlarlar. Tarih sayfaları binlerce örneği ile dolu. Tarih sayfalarında bir de Burdurlu Mustafalar var. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün o Mustafa'yı gündeme getirdi.
Sarıkamış'ta Ruslara, Çanakkale'de İngilizlere karşı savaşan kahraman Mustafa, Burdur'a dönüyor. Bir süre sonra kendisine madalyalar ve para getiriyorlar. Parayı almıyor, "Ben para için değil, Allah için, ülkem için savaştım" diyor. Etrafımız kan gölü, birileri Ankara'yı ele geçirmek istiyor. Bu ülkede maalesef, İngiliz ve ABD fonlarından, Alman vakıflarından, tüm fitnecilerden para indiren aydınlar, gazeteciler, yazarlar, sivil toplum örgütleri var. Burdurlu Mustafa'nın kemikleri sızlıyor!

Takvim
13 Mart 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;