GÜNCEL

Baydemir boş konuştu

Tarih
06 Ocak 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Özel Haberci

HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Meclis'te yaptığı konuşmada Dersim katliamının da Şeyh Sait isyanına verilen karşılığın da sorunları çözmediğini ifade ederken, "Hendek, barikat, direniş bu ölümlerin sebebi değildir" dedi.

Operasyonları katliam olarak niteleyen Baydemir şöyle devam etti:

DERSİM KATLİAMI NASIL BU SORUNU ÇÖZMEDİYSE..

 

"Hendek, barikat, direniş, bugün bu ölümlerin sebebi değil, bu politikanın bir sonucudur. Müzakere masasını devirmiş olmanın sonuçlarıdır. Tankla, tüfekle, öldürmekle, ölmekle bu sorun çözülemez. Şeyh Sait kıyamı nasıl çözmediyse, Dersim isyanı ve kıyamı nasıl bu sorunu çözmediyse bugün de bu sorun bu şekilde çözülemez.

Yegane bir yol vardır o yol da aynı anda her iki tarafın şiddeti durdurması bir çatışmasızlık zeminine geri dönülmesidir."

6 Ocak 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • AhmetBaran

    06 Ocak 2016 23:53
    0 0
    Münafık nedir izleyin, nasıl kıvırıyor nasıl tavırlar,, MÜNAFIĞIN TA KENDİSİ... Senin içinde bulunduğun ruh hali MÜNAFIK hali..
  • davut öztürk

    06 Ocak 2016 09:40
    3 1
    taaaaa anandan çıktığın deliğe kadar yolun var bi s.ktır ol git te memleket sizden(hdp-pkk) kurtulsun amk o.ç cehenneme odun ol
  • Taruk_Arkun

    06 Ocak 2016 09:26
    3 0
    Boş konuşmamış okadar dolu konuşmuşki gören melake zanneder 2 gün önce savaş çığırtkanlığını yapan yediği kaba pisliyen bu hainlerin gerçek yüzünü bilmese. Sorarım hangi kürdistan vatandaşları hangi haklarını hangi uluslar arası mahkemede arayacak ? Sorarım suriyede mısırda filistinde doğu türkistanda ki zulmlere ses çıkartmayan hangi insan hakları mahkemesi hangi ezilmiş "kürdistan" vatandaşına destek verecek ? Bu konuşma gösteriyorki pkk artık bitmek üzere gerek dünyadan gördüğü destek gerekse Türkiye içi temizleme operasyonları bunu gösteriyor. Vesselâm.
  • Tahir

    06 Ocak 2016 08:58
    1 0
    Harbiden bayağı bi boş konuşmuş...Harbiden bayağı bi boş konuşmuş...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;