DÜNYA

Ardan ZENTÜRK : Amerika’yı püskürtmek, Golan’dan geçer!..

Tarih
06 Ağustos 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ardan Zentürk

ABD askerleri, Ortadoğu’da PKK’lılar ile birlikte nöbet tutuyormuş, Fransız ve İngilizler de katılmış, Amerikan Kongresi’nde F-35 ambargosu çıkmış,  Trump yaptırım peşindeymiş, Avrupa’da “Diktatör Erdoğan” kampanyası varmış,, Yunanistan Doğu Akdeniz’de bela arıyormuş falan… Geçiniz… 

Tüm dünya Türkiye’ye karşı birleşmiş değil, bütün yaşadıklarımız küresel sistemin anahtarını perde arkasında tutan bir devlete patentli saldırı: İSRAİL!..

Donald Trump, Angela Merkel, Theresa May veya Emmanuel Macron, hepsi, devletlerini içten sarmış Siyonizmin sıradan maşa karakterleri, dünya bir Karagöz-Hacivat perdesi gibi karşımızda duruyor, gölge oyununun gerçek yazarı ise bize kendini İsrail devleti olarak gösteriyor… 

 

Sinsi bir yapılanma…

15 Temmuz gecesi, FETÖ’nün 1 Dolar’lık askerlerini kullanarak bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı’nı infaz ettirmeye çalışmış, kanlı planı için merkezi Washington’daki neo-con/Siyonist örgüt Demokrasileri Savunma Vakfı’nı (FDD) karargah olarak kullanmış, hatta, BAE ve Suudi parasını da bu iş için sifonlamış sinsi bir devletten söz ediyoruz. 

Öyle sinsi bir yapılanma ki, mesela, Amerikalı vergi mükellefleri Batı Virginia Demokrat Senatörü Joe Manchin ile Oklahomalı Cumhuriyetçi Senatör James Lankford’u, birer “Amerikan senatörü” sanıyorlar, ama onlar, İsrail’in Amerikan Kongresi’ndeki adamları… 2017’de İsrail devletinin kuruluşunun yolunu açan Balfour Deklarasyonu’nun 100’ncü yılı nedeniyle Kongre’den özel “İsrail’e sadakat tasarıları” geçiren bu ikili, şimdi, F-35 savaşuçaklarının Türkiye’ye verilmemesi için kampanya yürütüyor, ne tesadüf!.. 

 

TL’ye de İsrail saldırdı!..

Niye sözü uzatıp “Türk ekonomisine yabancı saldırı” falan diyorsunuz, yaşanılanın tek kaynağı var, söyleyelim: İsrail ve küresel Siyonist finans lobisi…

Kaynak,  İsrailli Siyonist analist/akademisyen Edy Cohen’in söyledikleri… Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik, "Dünya servetinin yarısı sadece Yahudi bir aileye ait ve bu ailenin İsrail'in en büyük destekçisi olduğunu bilmiyor musun? Türk Lirası daha kötü olacak” sözü ne anlatıyor?

Daha ağırını şu anda İran’a yapıyorlar, bilin.

1 milyon Müslüman’ın öldürüldüğü, 10 milyonunun da mülteci kılındığı Suriye Savaşı, döndü-dolaştı, İsrail’in İran’a karşı güvenlik sorununa kilitlendi, zavallı Suriyelilerden tek kelime söz eden var mı, dünyada? Veliaht prenslere Filistin’i peş-keş çektiren bir devletten konuşuyoruz, ötesi var mı?..

 

Gerçek düşmanı bilmek…

100 yıllık hesaplaşmadan söz ediyoruz, İsrail’in kuruluş belgesi 1917 Balfour Deklarasyonu ile başlayıp bugünlere varan sürecin geldiği nokta ortadadır. Üzerimize geçmişte İngiliz-Fransız’ı, maşaları olarak da Yunan’ı saldırtmışlardı, şimdi Amerika ile geliyorlar.

Çanakkale Harbi’nde Amerikan gemileri destek görevindeydi, İzmir’e Yunan çıkarken de oradaydılar,  7 Haziran 1922’de Samsun’u bombaladılar!.. Amiral gemisi Yunan,  Georgi Averof ‘tu ve  bombalayan ittifak donanmasında Amerikan, USS Sands, USS McFarland ve USS Sturtevant zırhlıları da vardı!.. Rum-Ermeni çetecileri korumak için yaptılar bunu… 

Beka mücadelesinden söz ediyoruz, doğru…

O halde “gerçek düşmanı” iyi tanımlayacaksın, aksi halde sorun yaşarsın.

Kuracağı manda idaresiyle Anadolu’ya göz dikmiş Amerika’yı  Yunan’ı denize dökünce durdurduk, İsmet İnönü, 12 Temmuz 1947’de imzaladığı ikili anlaşmayla bu topraklara girmesini sağladı, şimdi kurtulmaya çalışıyoruz.

Beka ve bağımsızlık için  Suriye-İsrail sınırındaki Golan Cephesi’nde olmak zorundayız. Bekamıza dönük gerçek tehlike o sınırın arkasında..

Bu nedenle… Rusya ve İran’la sürdürdüğümüz mutabakat süreci tarihi önemdedir…

“Beka rotamız” bize İdlib’in güneyini gösteriyor…

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • MUSTAFA

    09 Ağustos 2018 09:42
    0 0
    Sayın hocam öyle doyurucu yazıyorsunuz ki yorum yapmak ayıp olur. Bu birikime ancak maaşallah denir. Her gün sesli makale vasıtasıyla başta sizi ve diğer kıymetli araştırmacı gazetecilerimizi mümkünse okur olmazsa dinlerim. İşleri kolayladıktan sonra sizi okuma anına yaklaştıkça kahvaltıdan sonra sigara içecek adamın heyecanlanması gibi oluyorum. Dilerim ki sayılarınız artırsın.
  • hursit dilaver

    07 Ağustos 2018 11:06
    0 0
    irana dikkat edin. yarın ABD ile anlaşıp turkiyeye karşı guçbirliği ederler. irana asla guvenilmez.zaten 5-6 yıl önce BMde iranı desteklerken 1 yıl s0nra iranın bize karşı başkaları ile halvete girmesini unumayın. ABDNİN RAKİBİ TURKİYEDİR, İRAN DEĞİL. ABD şimdi iranla anlaşıp turkiyeye saldırsa iran ABDnin yanında l*0lmaz mı. haşdi şabinin sunni bebeleri kaynar suda haşladığını unutmayın.
  • Aydın

    07 Ağustos 2018 10:14
    0 0
    Bizim anladığımız dilde siyonizm bir tür dünyayı kuşatmış küresel Fetö'dür. Kullanılan değil, kullanan Fetö.
  • Aydın

    07 Ağustos 2018 09:11
    1 0
    Allah senden razı olsun Ardan Şentürk. Dünyayı ahtapot gibi kucaklayıp her yere zehir saçan hastalığı net olarak teşhis etmişsin. O ahtapot cüssesi küçük gözükse de gerçekte salgın ve çaresiz bir salgın gibi, veba gibi dünyanın her yerini enfekte etmiş durumda. Sam Amca onu desteklemiyor. O Sam Amcayı sürükleyip götürüyor. Son kurbanları da malum Arap ülkeleri. Dünya bu mikrobu tanımadığı sürece herkes çok zarar görecek.
  • vatandaş

    06 Ağustos 2018 21:06
    0 0
    Allah razı olsun Ardan bey bunları ılk dfea öğreniyorum .Bu memlekette o kadar tarihçi adam vardıda ben neden bu tarihi gerçekleri daha yeni öğreniyorum İçimizde o kadar türk görünümlu siyonist yahudi köpekleri varmış fetö denen siyonist yahudi domuzu gibi....
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;