GÜNCEL

Ali Turhan : SAVCIYA SÜRPRİZ KARARNAME

Tarih
31 Temmuz 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ali Turhan
 Biz milli bürokrasi, milli bürokrat, FETÖ ile mücadele dedikçe Devletin derinliklerin de bazı güçler garip garip yer değiştirmeler yapıyor. Size biraz sonra bilgi vereceğim konu; terfi alır, atama alır diye düşündüğümüz bir kardeşimiz. Sessiz sedasız yapılan milli bürokratlara bir müdahalenin anatomisi.

Başlıyoruz.

Size futbol maçların da para almadan yapılan BİR ŞİKE şeklini anlatayım. Dostlarınız şampiyonluğa, birinciliğe oynuyordur. Sizde hiçbir şekilde karşılık beklemeden ona destek olmak için beraber yapacağınız maçta oyunun kaderini değiştirecek olan en iyi topçunuzu o hafta ki form düşüklüğünü bahane ederek takıma almazsınız. Haliyle karşı tarafın istediği sonucu alması kolay olur. Takım değil de dost maçı yöneten hakemse karşı takımın en iyi oyuncusuna daha maçın başın da sarı kart göstererek maç boyunca agresif hareketler yapmasını ya da skora gidecek hareketler yapmanızı engeller. Bunların hepsi maddi bir beklenti olmadan dostunuza katkı koymak için yapılan hatır şikesidir.

Devam edelim.

Söz konusu Savcı Mahmut İREK 2014 yılında Batman'a atandı. Hain kalkışma olmadan önce Batman'da 17-25 Aralık operasyonu sonrası örgütün deşifre olmasına yönelik soruşturmaları yürüten İrek, 15 Temmuz darbe girişimi ile örgütün hedefi haline geldi.

Batman'da 15 Temmuz gecesi darbeci hainler tarafından derdest edilmek sureti ile rehin alınan Jandarma alay komutanı Kurmay Yarbay Hüseyin Topuz 'un kurtarılması ve darbeci askerlerin gözaltına alınmasında etkin rol oynadı ve yaptığı bu operasyonla FETÖ’cü hainlerin hedefi haine geldi.

 

Operasyonel Savcı…

Savcı İrek, FETÖ örgütünü çökertmek için başlattığı soruşturmalar kapsamında Irak’ın Zaho kentine kaçan Batman Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Duran Bitmez ’in Türkiye ye getirilmesi için Türk Polisi ve Peşmerge güçlerinin katıldığı operasyonu başarıyla yönetti.

Savcı Mahmut İrek, FETÖ ile mücadele kapsamında Batman Üniversitesinde 8 yıl rektörlük yaptıktan sonra görevi bırakan eski rektör ve Hasankeyf arkeolojik kazıları başkanı Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam'ı, Adil Öksüz tarafından Arnavutluk’ta kurulan üniversite ile yapmış olduğu protokolü iptal etmediği gerekçesiyle gözaltına alarak tutuklattırdı.

Yüzden fazla operasyona imza atan savcı için dışarıda etten duvar örülürken görev yaptığı odanın önünde de Özel Harekât Polisleri nöbet tutuyordu. Haliyle bu kadar hassas operasyonlar gerçekleştiren bu savcının tayininin Adana Kozan ilçesine çıkarılması savcının ölüm fermanının imzalanması anlamına gelmiyor mu?

Planlı ve projeli olarak gerçekleşen bu atama ile ilgili HSYK’nın tekrardan konuyu incelemesi gerektiğini düşünüyorum.

Devletin kritik zamanlardan geçtiği 17-25 Aralık dönemin de Batman'da göreve başlayan ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası etkin bir şekilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanması ile mücadele eden Cumhuriyet savcısı Mahmut İrek, Adana’nın Kozan ilçesine, sürpriz kararname ile tayin edildi.

Bu atama onun için iyi bir tayin olmadığı gibi böyle vatan sevdalısı adamların körelmesine yol açacaktır.

15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrası devletin resmi kurumlarında yuvalanmış örgüt üyelerine yönelik gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla ile gündeme gelen ve kamuoyunda büyük takdir toplayan Savcı İrek’ in, HSYK'nın sürpriz kararnamesi ile tayin edilmesi, yıllarca FETÖ tarafından mağdur edilen vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yeniden anlatmak da fayda var…

Batman da kamu kurum ve kuruluşlarda ki örgüt yapılanmasına ağır darbeler indiren, başarılı savcı İrek, son olarak Batman Üniversitesi eski rektörüne müdahale etti. Aynı zamanda Hasankeyf Kazıları Başkanı Konyalı Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam'ın Arnavutluk’ta FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olarak bilinen Adil Öksüz tarafından kurulan üniversite ile imzaladığı protokolü iptal etmediği gerekçesiyle düzenlediği operasyonda, Uluçam’ı gözaltına aldırmış ve tutuklanmasını sağlayarak cezaevine gönderilmişti. İyice anlaşıldı sanırım.

-'FETÖ Mağdurlarından Tepki'

 

Cumhuriyet Savcısı Mahmut İrek’ in sürpriz kararname ile tayin edilmesi yıllarca FETÖ mağduru olan vatandaşların da tepkisine neden oldu. Batman'da isimlerinin açıklanmasını istemeyen çok sayıda FETÖ mağduru, "Bizler yıllarca bu örgüt tarafından mağdur edildik. Haklarımızı savunacak ne bir savcı nede bir yetkili vardı. Hain terör örgütü darbe girişiminde bulundu. Çok şükür halkımızın büyük direnişi sonucu örgüt emeline ulaşamadı. Hal böyle iken etkin bir şekilde örgüt ile mücadele eden Savcının tayininin çıkartılması, örgütle mücadele edenler susturulmaktadır." Şeklinde tepki gösterdiler. Hain ihanet cephesi 15 Temmuz da başarılı olamayınca milli bürokratları egale ederek tutuklanmış olan yandaşlarına çözülmeyin mesajı veriyor.

Boşuna bu tarz hayallere kapılmayın, Reis ve sevenleri sizi ağır ağır ÇÖZECEK.

Saygılarımla

Ali TURHAN

Sesli makale.com

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Viranşehirli

    23 Nisan 2023 20:26
    9 0
    Babası önemli bir kanaat önderiydi. Adaletli bir barış elçisiydi. Allah rahmet eylesin..Savcıda Urfa ve çevresinde hatırlı biridir.
  • Berguhan aşireti

    15 Mart 2023 17:48
    11 0
    Milli aşiretinin gözbebeği...geleceğin milletvekili.. Selam olsun.
  • Muhammed

    03 Mart 2021 23:22
    7 0
    Başına gelenlere uğrdağı haksızlığa üzüldüm....
  • Meleğim

    13 Ocak 2021 22:27
    18 1
    Dürüst ve çalışkan. Doğrucu davut. Yanlışa yanlış diyen. Nerede ne zaman nasıl bir tepki göstereceği bilnmeyen bir şahsiyet.
  • Milli aşireti

    22 Aralık 2020 20:52
    14 0
    Şanlıurfa ve çevre illerde etkili ve güçlü olan milli aşireti mensubu bir kişidir. Aşiret kültürüyle büyümüş. Çok beyefendi biri. Allah böylelerinin sayısını artırsın. Milli aşireti mensupları olarak gurur duyduğumuz bir kardeşimiz.
  • Urfa sevdalıları

    14 Aralık 2020 23:29
    8 0
    Adam gibi adam. Allah bahtını açık etsin.
  • Reis sevdalıları

    20 Kasım 2019 22:35
    10 0
    Vatansever dürüst biri. Allah yardımcısı olsun. Bu videoyu izledikçe içim cız ediyor.
  • Veysel

    29 Aralık 2018 22:46
    27 0
    Arkadas vatandas olarak biz boyle art niyetle tain yapanarin yakasına yapismaliyiz
  • Viranşehirli

    05 Aralık 2017 07:58
    38 0
    Avukatlığıni bilirim.çok dürüstü.Temiz bir ailenin çocuğu.Allah c.c yardımcısı olsun
  • Doğrucu davut

    16 Eylül 2017 00:38
    87 0
    Batmanda bir gazetede okudum gittiğini yazmıştı.tam bir vatan sevdalısı iyi bir hukukçu cumhurbaşkanı erdoğan hayranı bir şahsiyet.allah onu korusun.
  • Ne oldu

    15 Ağustos 2017 19:39
    45 0
    Bu savcıya yazık oldu.gecesini gündüzünü fetöyle mücadeleye adamıştı.dürüst biri.bu adamı yedirmeyin.reisi haberdar edecek bir vatansever yok mu.bu kadar mı aciziz
  • Batmanlı isa

    11 Ağustos 2017 21:27
    12 0
    Duyduğuma göre savcı Mahmut irek in Kozan a gitmesi kesinleşti.ben bişey anlamadım ne dolaplar döndüğünü.
  • Hikmet

    09 Ağustos 2017 21:56
    17 0
    Sayin editor ali Turhan bey bizzat üzerinde dursun vatani milletini bayrağını seven ve o kadarda feto ile mücadele eden savcı Mahmut irek niye Kozana gönderildi üzerinde durun bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ali Turhan bey bu oyunu bozun
  • Haşim

    09 Ağustos 2017 21:53
    11 0
    Bürokratlar temizlemeyene kadar nice Mahmut irek ler harcanir
  • sedat kalfa

    09 Ağustos 2017 11:40
    15 1
    ya bu yazıyı ilk çıktığı gün ukumuştum, ak partiye gönülvermiş vatandaş olarak sinirlerim tepepeye çıktı , bu konu hakkında ak parti yöneticileri adalet bakanı hala bir şey yapmış değil herhalde sayın ALİ TURAN BEYİ Bİ ARAYIN GÜZEL BİR TESPİT yapmış gereğini yapın AK PARTİ YÖNETİCİLERİ bizim sabrımızı TEST ETMEYİN.SAYIN ALİ BEYE SELAMLAR
  • Ne oluyor

    04 Ağustos 2017 18:37
    14 0
    SAVCININ KALEMİNİ KIRDILAR.REİS HABERDAR EDİLMEZSE BOŞ.BÜTÜN BUNLAR REİSTEN HABERSİZ YAPILIYOR.BENCE SAVCI GİTTİ.
  • Deli yusuf

    03 Ağustos 2017 21:35
    14 0
    Şu bürokrasi zinciri bir türlü kırılamıyor.ne hainler ne nankörler ne vatan hainleri var ama bir türlü temizlenemiyor ışte vatan evlatlarını böyle yerler
  • Yakup yavuz

    03 Ağustos 2017 21:31
    10 0
    Bu hain bürokratlar bu bürokraside olduğu sürece daha çok mahmut savcıları yerler REİS YALNIZ
  • Bir fakir

    03 Ağustos 2017 21:25
    7 0
    Senden vazgeçene rağbet etme HZ.ALİ
  • Kral

    03 Ağustos 2017 09:02
    9 0
    Vallahi billahi tillahi ben bu devletten bişey anlamadım.mücadele ise alsana mücadele denildi mi batman da feto ile mücadele eden adam onuda kalk sürgüne gönder.diğer mücadele eden adamlar da suan üzerine sıcak su dökülmüş gibidir saskindirlar
  • Kırmızı ibrahim

    03 Ağustos 2017 08:57
    10 1
    Er yada geç adalet yerini bulacak savci Mahmut ırekin kıymeti ogrenilecek
  • Ali tetik

    03 Ağustos 2017 08:56
    8 0
    Neler oluyor HSK da
  • Analiz

    03 Ağustos 2017 08:53
    10 1
    Emniyet mit istihbarat savcı Mahmut irekin sürgüne gönderilmesini iyi araştırıp üzerinde durması lazım.savcı Mahmut irek hukuk ve kanunlar çerçevesinde feto ile mücadele eden biri babasının oğlunu bile affetmeyen kimseye taviz vermeden görevini yapıyordu. Feto örgütü savcı Mahmut ıreki sürgüne göndermesini kendi elemanlarına halen güçlüyüz çözülmeyın mesajını vermektedir.
  • Hukuk fenomeni

    02 Ağustos 2017 20:41
    10 1
    Bir mücadelenin içerisindeyiz bu mücdeleyi taşıyabilecek liyakatiyla geçmişte ortaya koymüş olduğu mücadelesiyle bilgisiyle becerisiyle tavrıyla bir cengaver savcı mahmut irek fotoğrafı çıkıyor karşımıza EVET ülkenin her tarafı kutsaldır kutsalımızdır ama böyle cengaver bir bürokratı yedirme HSK.yoksa altîndan kalkamasın.fetö savcı üzerinden çok büyük mesaj veriyor sempatizanlarına çözülecek hainlerine
  • Avukat

    02 Ağustos 2017 20:28
    11 1
    Mesleğe başlama tarihi ve 15 temmuz gecesi savcı mahmut irek almış olduğu pozisyon itibariyle HSK sesleniyoruz dön yanlışından yoksa tarih sizi çok kötü yazacak
  • O bir fakir

    02 Ağustos 2017 20:11
    10 1
    Inanin savcı üzerinden oynanan oyun çok büyük bu oyunu bozacak yine büýük TÜRK halkıdır oyuna gelme HSK
  • Belli batmanlı

    02 Ağustos 2017 20:05
    10 1
    savcı mahmut irek üzerinden oyun çok büyük bu dava batmanı aşmıştır
  • ankaralı

    02 Ağustos 2017 15:19
    11 1
    kurul savcı beyin istek dışı atamasını yapmadan önce savcı beyle ilgili bilgi alma zahmetinde bulunmuş olsaydı bugün bu tartışmalar yaşanmazdı.
  • batmandaki batmanlı

    02 Ağustos 2017 15:16
    10 2
    kriptolu fetöcüler yine işbaşında savcı rumuzlu
  • istanbuldaki batmanlı

    02 Ağustos 2017 15:14
    8 1
    fetöcüler burda cirit atmaya başlamış savcı rumuzlu kişi
  • istanbulda bir batmanlı

    02 Ağustos 2017 15:13
    8 1
    savcı rumuzlu senin kuyruk acın nereden
  • yağmur özel

    02 Ağustos 2017 15:12
    9 1
    savcı rumuzlu şahsiyet senin bu yorumu yapabilmen için anti tezi öne sürmen lazım editör bey tüm çıplaklığıyla savcı beyin yaptıklarını kaleme almış ha sen yok dersen savcının batmandaki fetö ile mücadelenin operasyonel savcısı olmadığını siyasi geşmişi olan şahsiyetlerin kuyruğuna basmadığını onun mücadelesinin mesleğe başlama tarihi olan 2014 olmadığını söylersen bende senin FETÖCÜ olduğu söylerim çünkü anti tez öne sürmüyorsun
  • Hasan kartal

    02 Ağustos 2017 15:04
    9 1
    Savcı rumuz lu adam büyük ihtimalle senin feto ile Yaran var söyle ihraç edenler arasindamisin yoksa akRaban mi icerde
  • Adana

    02 Ağustos 2017 14:51
    8 1
    Savci adıyla yazan fetöcü sende sebebini yaz senide dinleyelim.yalanla iş olmaz.sebebini ortaya koy bakalım.polis bu adamın kim olduğunu tespit etmeli.hesap sormalı kesin fetoşçudur.
  • adalet

    02 Ağustos 2017 14:32
    8 1
    savci rumuzyla yorum yapan efendi bu durum hangi sebepten kaynaklanıyorsa açıkla.altınada adını soyadını yaz.savcı muhtemelen senide rahatsız etmiş sende fetöcüsün.ama hesabınız er geç bozulacak.
  • Savci

    02 Ağustos 2017 14:14
    2 25
    Kurulun hangi gerekçelerle bu işlemi yaptığını araştırma zahmetine girmeden özensiz bir yazı kaleme almışsiniz.yapılan işlem feto ile mücadelenin etkinliği için yerindedir.işin layıkıyla yapılması için zorunluluktan kaynaklanmaktadır.
  • reisçi

    02 Ağustos 2017 13:42
    17 0
    Bu adamı sahipsiz mi zannettinizz.REİS-DEVLET VE MİLLET EMANETİNE SAHİP ÇIKACAK
  • hakikat

    02 Ağustos 2017 13:40
    13 1
    birileri gider hakan fidana saldırır diğeri hulusi akara saldırır bir diğeri böyle savcıya saldırır arkadaş ne oluyoruz.250 şehidi unuttunuz mu
  • doğru değil

    02 Ağustos 2017 13:34
    16 1
    kesin Savcı önemli birine dokunduğu için başına bu gelmiştir.hem fetöyle mücadale edilsin deniliyor hem bu adamlar korunmuyorsa yazık.reis olaya müdahale etmeli ülkenin böyle adamlara ihtiyacı var.reisi fetö ile mücadelede YALNIZLAŞTIYORLAR
  • Bartubey

    02 Ağustos 2017 10:17
    21 1
    Ülkemizde maalesef işini hakkıyla yapan vatansever insanlar bir şekilde engelleniyor ,şu dönemde gerçek vatanseverlere o kadar ihtiyaç varken sayın Savcı hakettiği görevine iade edilmeli ve bu kararnameyi hazırlayan hsk üyeleri iyi araştırılmalı .
  • rizeli dursun

    01 Ağustos 2017 16:23
    7 0
    şimdi 250 şehidimize ve bir o kadar gazimize ne söyleyeceksiniz ben yalnız adam RTE GEÇİYORUM bile onun canına kastetiler ülkeye kastetiler ve siz daha işin başında yalnış yaptınız şimdi ayıkla pirincin taşını
  • le edri

    01 Ağustos 2017 03:14
    8 1
    demekki yeni adalet bakanı\????
  • 15 temmuz gazisi

    31 Temmuz 2017 23:37
    7 1
    Yazıklar olsun bürokrasi ye ve hsk ya
  • Cevdet

    31 Temmuz 2017 23:23
    8 1
    Savcı Mahmut irek feto ile mücadelede bu kadar etkin olmuşken Kozan da ne işi var ey HSK mücadele nerde kaldı.
  • Hacı

    31 Temmuz 2017 23:12
    8 1
    AH bu bürokrasi ah Kararnameden önce araştırsana bu savcı nedir ne yapmış
  • ErHan

    31 Temmuz 2017 23:11
    9 1
    2014 ten bu yana Batman'da feto ile mücadele eden savcı Mahmut ireke yapılan haksizliktir
  • Onur

    31 Temmuz 2017 22:20
    11 1
    Pes doğrusu.Başsavcı olması gereken biri.burc Üniversitesi, napoli Üniversitesi, kırgîzistan manas üniversitesi ve bir çok fetö üniversiteleri ile rektorler anlaşma yaptılar.17-25 aralık sonrası iptal etmediler.üstüne bir de hocaları 1 hafta 2 hafta egitim vermeye gönderdiler.kripto rektòrler daha ortaya çıkmadı
  • Salih

    31 Temmuz 2017 20:43
    9 1
    Yeni HSK nin ilk icrati mücadele eden ve batman da bu savaşın bayraktarligini yapan savcı Mahmut irek i sürgün etmek mi oldu
  • Zübeyir

    31 Temmuz 2017 20:43
    10 2
    Yeni hsk yanlış yapmayacak diye düşünürken şimdi bu neyin nesi
  • Mithat

    31 Temmuz 2017 20:40
    7 1
    Neler oluyor bürokraside
  • Bekir

    31 Temmuz 2017 20:36
    6 1
    savcı mahmut irek e çok yanlış yapmislar
  • Habib allah

    31 Temmuz 2017 20:30
    7 1
    Adalet yerini bulacak.savcı Mahmut irek üzerinde kime ve Kimlere mesaj gonderiyorsunuz.sürgün edilmesi Batman'daki fetocular tarafında nerdeyse davul zurna ve sevinç çığlıkları atacak düzeyde .yaptığın hatanın farkına var HSK
  • Lokman

    31 Temmuz 2017 20:26
    5 1
    HSK neye dayanarak bu kararnameyi yayınladınız ve dikkatimi çeken bişey oldu mahmut ırekin ismi neden mesleğe iade edenler listesine sigdirilmistir acaba birilerine feto terör örgütünü mesaj mı verdiniz
  • Halkın savcısı

    31 Temmuz 2017 20:25
    7 1
    Ey HSK madem diyorsunki temizlenen hain 5000 savcı hakimden geriye kalan hakim savcılarımızla özverili bir şekilde bu mücadelede varr olma savaşı veriyoruz yetişmiş fetö sorusturmalarinda hafıza edinmiş bu savcıyı neden bir ilçeye veriyorsun o zaman sormazlarma NEDEN kafamda bin bir tılki şu an dolaşıyor ama sorularıma cevap bulamıyorum İnşallah bu yanlışınızdan dönersiniz çünkü 250 şehidin yargısal boyutu omuzlarınızdadır
  • Hakan

    31 Temmuz 2017 20:24
    7 1
    Demekki bu ülkede çok namuslu olmak para etmiyor
  • Mahsun

    31 Temmuz 2017 20:21
    8 1
    Vah vah vah memleketin haline bak 2014 ten beri feto ile mücadele eden savcıya HSK nin ilk icrati sürgün etmek oldu.bu devlet sahipsiz değil devlet büyükleri hesap soracak
  • Şerif

    31 Temmuz 2017 20:07
    7 1
    DOĞRU BUGÜN GÜNLERDEN MAHMUT İREK ALLAH KÜFARIN KARŞISINDA DİK DURAN DAHA ÇOK SAVCİ MAHMUTLARI KARŞIMIZA ÇIKARTSIN
  • Mimar

    31 Temmuz 2017 19:34
    7 1
    Bu gün günlerden Savcı Mahmut İREK. Bir Mehmet Kiraz, bir Mustafa Alper kalbimizde, ama bize sahada adam lazım Allah Mahmudumuzu korusun
  • Katmanlı yusuf

    31 Temmuz 2017 19:22
    9 1
    İnşallah büyüklerimiz bu yanlıştan döner.kötü niyet atamayız.peki bunu düzeltme şanslarî varmı
  • Batman Kozan

    31 Temmuz 2017 18:35
    13 0
    HSK tarafından yapılan atama kesinlikle iyi niyetli değil.birileri dur demesi lazım bu kararnameye
  • Hasip

    31 Temmuz 2017 18:33
    10 0
    Yazık çok yazık ettiler savcı beye bu kadar mücadele eden bir savcıya bu yapılmaması lazim
  • Hakan

    31 Temmuz 2017 18:17
    6 0
    Reisin haberi yok duyarsa HSK dan hesap sorar
  • Yılmaz batmanlı

    31 Temmuz 2017 18:16
    6 0
    Yazık çok yazık hala fetö kirintilarimı var yoksa hsk yanlışın yönlendirildi.HSK düzeltmeni bekliyoruz kararını
  • Devlet

    31 Temmuz 2017 18:15
    5 0
    HSK ne yapmaya çalışıyor. HSK da sorun mu var mücadele eden savcıyi sürgün ediyor
  • Batmanlı de tanırlar

    31 Temmuz 2017 17:29
    5 0
    Ey HSK şimdi bana dersinki benim fetö sorusturmalarinda hafızası olan savcıya ihtiyacım var ve ben seni x şehrine fetö soruşturmalarının başına getirdim dersen anlarım ama kozana verirsen iyi niyetinden şüphe ederim.Inşallah yanlışınızdan dönersiniz.
  • Batmanli

    31 Temmuz 2017 16:30
    9 1
    savcının sürgün edilmesi Adil Öksüz ile irtibatlı olduğu öne sürülen eski rektörün tutuklanması ile verdiği ifadelerden dolayı rahatsız olan yerli üst düzey bürokratların rahatsızlığı olmasın. Ama o bürokratlar bilsinler ki devlet güçlüdür. hepsinin üstesinde gelecektir.
  • Ndr

    31 Temmuz 2017 16:04
    5 0
    HSYK değil HSK
  • muhibban-ı reis

    31 Temmuz 2017 15:20
    6 0
    40 senelik ihanet tohumlarının dört senede temizleneceğini tahmin ediyordum. çevremdekiler de bunun on yılı bulacağını belirtiyordu. öyle veya böyle içimizdeki bu aklını kiraya vermiş zavallı kripto paralelleri elbette ÇÖZÜLECEK inşaAllah. Reis ve sevenleri bunları ağır ağır çözecek.
  • 0744

    31 Temmuz 2017 14:03
    5 0
    savcım dikdur,bu ülkenin vatan sever,insanları seninle. umarım bu tayini yapanlar,yaptıkları yanlıştan bir an önce dönerler,ve hainleri sevindirmezler.
  • Barış

    31 Temmuz 2017 13:48
    7 1
    Malesef Bartın' da FETÖ-PDY ile mücadele eden bir kamu çalışanı arkadaşımızda hukuksuz bir şekilde kınama cezası aldı. Devlet devletini sevenlerini koruması lazım vesselam.
  • Hakki

    31 Temmuz 2017 13:17
    8 1
    Savcı Mahmut ıreki mücadelesi ile tanıyan meslektaşları polisi jandarmasi istihbaratı nasıl mücadele edecek.bugün savcı Mahmut irek yapıldı yarın diğer mücadele edenlere yapılır .mücadele edenin çalışma sevkini kiriyorlar.HSK bir an önce bu hatta yi düzeltsin
  • Batman

    31 Temmuz 2017 13:14
    8 0
    Ah reis ah arkandan haberin olmadan ne dolaplar dönüyor .boşuna dememisttin yalnızım feto ile mucadelede
  • 4747

    31 Temmuz 2017 12:10
    7 0
    Dij dur egilme savcim reis duy sesimizi 250 sehidimizi unutma boyle savcilar bulunmaz hemen mudahale edilmezi lazim reissss ywyer artik bu kriptolu serefsizlerden sikildik
  • Selim soyak

    31 Temmuz 2017 12:06
    9 0
    Evet arkadaslar sizin bilmediginiz bir gercegide anlatayim savcimiz m.i 15temuzdan once dwn amansizca bu soyi sopu belli olmayan it aurusuyle ismi duyulan bir savcimizdir boyle bir savciya tayinin cikilmazi aklim almiyor yav kefenin giymis bir savcnin kaybedecegi borseysi yoktur kaybeden buyuk turkiyemiz olur ve bunun icin diyirum savcim dik dur egilme bu halk seninle
  • Halil

    31 Temmuz 2017 12:05
    8 0
    Pes artık HSK ya Reise haber verin reis hesap sorsun
  • Hatip

    31 Temmuz 2017 12:03
    10 1
    Ey HSK nerde mücadele .mücadele eden adamı alıyorsun.savcı Mahmut irek 2014 ten bu yana feto ile mücadele ediyor 15 temmuzdan sonraki sahte kahraman değil. Ey HSK incelesene araştırsana
  • barmanli servet

    31 Temmuz 2017 12:02
    7 0
    Yav arkadas ben birsey anlamiyorum bu devleten amansizca bu serefsizlerle mucadele eden adami nasil harcarlar nerde bizim reis nerde devlet bir an once bu serefsizlere bu kriptolilara mudahale edilmesi lazim dik dur egilme tum batman seninle sayin savcim
  • Yorgun baba

    31 Temmuz 2017 11:51
    5 0
    Ne oluyor HSK da savcı Mahmut irek ten daha mücadele eden savcı var mı. Ey HSK mücadele için atadı sizi reis.mücadele eden adamı sürgüne gönder diye görev vermedi.sürgüne gönderirken savcı Mahmut irekin mücadelesini arastirdiniz mi
  • Hasan

    31 Temmuz 2017 11:45
    7 0
    Savcı çok namusluydu ondan tayini kaldırdılar. Babasının Oğlu olsaydı yine affetmezdi.herhalde batman da bazı eski siyasetçilerin kuyruğuna basmış
  • mehmet doğru

    31 Temmuz 2017 11:28
    8 0
    sizlerin anlattıklarından batman özelinde fetö soruşturmalarının hafıza konumundaki bir savcıyı sizler istek dışı bir atamayla kaydırıyorsanız ben burda art niyet ararım.inşallah HSK bu yanlıştan döner.
  • 44 44

    31 Temmuz 2017 11:24
    9 0
    Bir Savcı düşünün gecesini gündüzünü bu hain yapılanmayla mücadele için harcasın taa inlerine kadar girilsin,15 temmuzdan bu yana her şeyi tek başına göğüslesin. sonra savcımızdan rahatsız olan bazı kesimler haberi olmadan tayinini çıkarsın..böyle fedakar savcımıza bu yapılıyorsa nasıl fetö ile mücadele edilecek nasıl bitecek bu örgüt..umarım bu yanlıştan bir önce dönülür..
  • MUSTAFA ALPARSLAN

    31 Temmuz 2017 11:12
    12 0
    KOCA BİR İLİN fetö YÜKÜNÜ TEK BAŞINA OMUZLARINDA TAŞIYAN SAVCI VE MÜCADELEDE OLAN EKSİKLİĞİ KELLE KOLTUKTA YÜRÜTEN BİR BÜROKRAT ve BÜROKRATLAR TARAFINDAN YAPILAN İSTEK DIŞI TAYİN neyin nesidir
  • vedat bilen

    31 Temmuz 2017 11:08
    8 0
    kaç tane mahmut irek var YEDİRMEYİZ
  • abdullah yetkili

    31 Temmuz 2017 11:07
    6 0
    böyle mücadele eden bir savcının istek dışı tayin neyin nesidir
  • hakkı yıldırım

    31 Temmuz 2017 11:02
    5 0
    yazık çok yazık kime güveneceğiz
  • YILMAZ kırmızı

    31 Temmuz 2017 10:49
    5 0
    tayin istemeden ve fetö örgütünün ölüm listesine girmiş bir savcımız bu kadar kolay harcamak doğrumudur vicdanmıdır ahlakmıdır müslümanlıkmıdır vatan severlikmidir size soruyorum ey büyüklerim.Bir savcıya bu yapılıyorsa polise normal vatandaşa neler yapılabilir varın sizler düşünün mücadele edenlerin şevkleri kırılmazmı.
  • MEHMET EYYÜPOĞLU

    31 Temmuz 2017 10:43
    6 0
    TEK SUÇ MÜCADELE ETMEKMİ
  • mehmet demir

    31 Temmuz 2017 10:40
    7 0
    böyle mücadele eden bürokratların eksikliğini hissederken bu neyin nesidir allah aşkına birileri açıklasın
  • Fatih

    31 Temmuz 2017 10:30
    8 0
    15 temmuz dan önce feto ya operasyonlar yapan bir savcıya ve 15 temmuzda sonrada inlerine giren savcıyı Kozan a sürgün ediyorsan nerde kaldı mücadele
  • muhammed yıldız

    31 Temmuz 2017 10:20
    7 0
    yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır savcı bey teşekkürler
  • mehmet yurt

    31 Temmuz 2017 10:18
    7 0
    böyle vatan evlatlarını doğuran ananın mübarek elleri öpülür.seninleyiz savcım
  • aziz gülhan

    31 Temmuz 2017 10:14
    8 0
    savcımızın yanındayız sonuna kadar
  • mehmet polat

    31 Temmuz 2017 10:13
    7 0
    böyle dik duran savcılarımızın olduğundan haber ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederiz.Böyle savcıların arkasında durmak önce 15 temmuz şehit ve gazilerimiz için sonrada ülke için olmazsa olmazımızdır.HSK'nın bu yanlıştan döneceğinden eminiz sonuna kadar bu savcılarımızla beraberiz
  • Bülent Arslan

    31 Temmuz 2017 10:07
    9 0
    HSK'nın bu yanlıştan acilen dönmelidir, kelle koltukta çalışan Mahmut savcımı daha iyi yerlerde görmeyi beklerken talep dışı tayin edilmesi hiç şık olmamıştır.
  • Bülent Arslan

    31 Temmuz 2017 10:07
    14 0
    HSK'nın bu yanlıştan acilen dönmelidir, kelle koltukta çalışan Mahmut savcımı daha iyi yerlerde görmeyi beklerken talep dışı tayin edilmesi hiç şık olmamıştır.
  • sinan

    31 Temmuz 2017 09:52
    12 0
    bu atamayi dpgru bulmuyorum cok yazik
  • Hakan

    31 Temmuz 2017 09:39
    10 0
    gelecekte HSKya atanacak adam HSK tarafından pasifize edilmiş resmen, üstelik yeni HSK !!! Neler oluyor ???
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;