GÜNCEL

Ali Turhan : KÜRESEL ÜST AKIL EVANJELİZM

Tarih
12 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ali Turhan
 Kudüs, Üst Akıl, FETÖ, Armageddon, Evanjelizm, Oryantalizm, “tanrıyı zorladığını sanan bir grup zavallı”....

Hepsini bir satırda yazınca LGBT derneği tabelası gibi duruyor sanki , sizce de öyle değil mi?

Evanjelizim, “Dünyaya inmekte nazlanan” bir mesihe inanır. Evanjelistlere göre cennete gitmenin yolu, kıyametin gelişini zorunlu hale getirip hızlandırmaktan geçiyor. Bu sapık külte inananlara Müslüman deyince akıllarına hemen öldürmek geliyor, çünkü, daha çocukken potansiyel katil olarak yetişiyorlar. Onlara göre dünyanın geleceği oldukça karanlık. Dünyaya verdikleri fikir ise; dışı Hristiyanlık, içi ise Armagedon, yani, Yahudilerin “vadedilmiş topraklarında” yaşanacağına inandıkları kıyamet savaşı ve bu savaşı hedefleyen düşünce sistemi. 24 ayrı kitapta toplanan mistik kehanetlerden besleniyorlar. Bu kıyamet savaşında Yahudilerin galip geleceğine inandıkları için onlara yakın durarak hizmet ediyorlar. Akılları sıra Armagedon yani kıyameti günü “Biz de sizinle beraberdik hani!”deyip yırtacaklarmış! Çünkü, Yahudi kehanetlerinde kendilerine vaad edilen şeylerden daha fazlası, Evanjelist kehanetlerinde Yahudiler için vaad ediliyor. Sizin anlayacağınız, bu sapkın Evanjelistlerin 24 tane olan kehanet kitaplarını çok sağlam bir Yahudi yazmış. Biz daha medeniyetimizin başlangıç tarihini dahi bilemezken, kim olduğumuzu derinlemesine tarif edemezken bu adamların, her biri “Ben bir Romalıyım, bir İtalyanım, bir Hristiyanım, bir Avrupalıyım, bir batılıyım...İlaveten de 'tanrıyı zorlayan bir tarikatın üyesi' ve Yahudi hayranıyım” diyebiliyor. Trump,Reagan,Bush gibi başkanlar, bu sapıkların atelşi taraftarlarıymış gibi Evanjelistleri ilgilendirecek kararlarda doğrudan başrol oynuyorlar. Kudüs kararının arkasında kendilerini başkanlık makamına getirenlere karşı borçlarını ödeme düşüncesi var. Koltuğu sürekli sallanan, “İyi Noeller Amerika” demeye hazırlanan Trump, Beyaz Saray'ın koridorlarında Başkan Yardımcısı Mike Pence’in yoğun baskısı altında Kudüs kararını imzaladı. Evanjelistler ilk bir yıl içerisinde yeni seçilmiş Amerikan başkanının ekibini tarumar etti, kamuoyu baskısı ile koltuğu sallanıyor algısıyla korkutarak milli bürokratları tek tek temizlediler. Trump da “Yeter ki ben kalayım, sarı öküz feda olsun” mantığı ile hareket etti.

Şimdi gelelim Evanjelizmin Türkiye üzerindeki sahnelemeye çalıştığı son oyuna... Ellerindeki kehanetler kitabının son ciltleri ve uygulanması gereken son bölümlerinin tamamı günümüz Türkiye’si ile alakalı. Örneklemek gerekirse, Hatay ve Şanlıurfa’yı da içine alan Peygamberler diyarında, bir başka deyişle de eski Babil topraklarında, ikinci bir Yahudi devleti kurulmalı ki,Mesih dünyaya insin. Buradaki can alıcı nokta şu, Filistin gibi çöktükleri bir ülkeden değil, fiilen ikinci bir Yahudi devletinden bahsediyoruz.

Yetiyor mu? Tabi ki Yetmiyor! Onları tatmin edecek tek şey Nil’den Fırat’a kadar olan bölgenin tamamında Yahudiler'in hakim olması ve bu hükümranlığın başkentinin Kudüs olmalı.

Sudan’ın bölünmesi, Mısır'da Sisi darbesi ve Suriye’de bitmeyen savaş ile bu hükümranlık sağlandı. Kudüs’te başkent ilan edilince geriye bir tek Fırat yani Türkiye kalmış oluyor. Hikâye gibi değil mi? Bu yazıyı okuyup bitirdiğinizde bunların hikâyelerine ne kadar bağlı bir kere daha düşünün lütfen. Rahmetli Oktay Sinanoğlu Evanjelizm hakkında “Evanjelizm öyle bağnaz bir din ki, Mesih gelecek diye Orta Doğuda savaşlar yapıyor. Mesih yani Hz. İsa geldiğinde sadece seçilmiş olan bu yobazları alıp cennete götürsün diye!” Bu fikre karşı duran ABD’nin vatansever bürokratları, stratejik devlet kurumlarından sistemli bir şekilde tasfiye ediliyor. Yapı tanıdık geldi mi? Türkiye’nin FETÖ'sü gibi değil mi? Örümcek ağı ile ABD’yi her kurumunu ahtapot gibi sarmışlar ve niyetlerinde çok ciddiler. Kıyamet savaşını beklemektense kehanetleri kendileri gerçekleştiriyor ve akıllarınca “tanrıyı kıyamete zorluyorlar”.. İnşallah Allah bunları kendi küçük kıyametlerine doğru zorlarken görürüz.

Bu hikâye den az daha ayrıntı vereyim: yeryüzüne inen Mesih yanında yedi büyük melek getirecek deccalla savaşacak onu öldürecek kehanetlere göre deccal öldürülmeden önce ahit sandığı bulunacak. “Tarsus’ta yapılan kazılarda, ahit sandığının bulunup kutsal emanetlerin yanına yerleştirildiği, iç işleri bakanlığına bağlı Özel Hareket Polislerinden özel bir birimin, Topkapı Sarayına getirip gözyaşları ve tekbir sesleri arasında teslim ettiği söyleniyor.” SonraMescit-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra yıkılacak (Altında yapılmakta olan kazı veya DAEŞ bu işi çözecek) yerlerine de ufak bir Süleyman Tapınağı inşa edilecek ki Mesih Armageddon Savaşını kazansın.

Hikâyenin son detaylarını da verip bitirelim... Mesih, Yahudi askerleri ile birlikte Edom Ülkesiniyani Anadolu’yu fethedecek. Deccal ile de Anadolu'da karşılaşacak. Savaşın en hararetli olacağı yer Denizli de Pamukkale bölgesi oluyor. Son kavga Laodikya kilisesinde … Mesih kılıcını kaldırıp Deccal'ı ikiye bölecek, böylelikle büyük savaş Armagedon sona erecek ve insanlığın üçte biri yok olacak. Kalanlar İsa Mesih’e iman edecek ve arkasından bin yıllık Altın Çağ başlayacak. Şeytan ve cinler bin yıllığına bağlanacak. Bu olaylar İsrail’in kuruluşunun 70. Yılında, yani 2018 de yaşanacak. En geç 31 Aralık 2018 tarihine kadar halletmeyi düşünüyorlar. Şimdi size karşılarındaki en büyük problemi söyleyeyim.

TÜRKLER!

Hak adına tarihi boyunca savaşan, Hira dağının çocuklarının Olympos dağının çocuklarına karşı galip gelmesi için uğraşan, Yüce Allah indinde tek din olan İslam için çarpışan, ölmekten korkmayan ve asker doğan bir millet tüm bu sapık planları başlarına geçirmek için hazır bekliyor. 2018 yılının hak içinde batıl için de kolay geçmeyeceği kesin. Ey sapık Evanjelistler, (Haşa) zorlamaya çalıştığınız Yüce Allah kaderi gayrete getirir ve Murad-ı İlahi sizi zorlamaya karar verirse, işte o gün gerçekten bittiğiniz gün olacaktır! O gün ne bir yardım , ne de bir yardımcı bulacaksınız!

Saygılarımla.

Seslimakale.com
12 Aralık 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Nusret

    13 Aralık 2017 10:45
    5 1
    Özellikle sonu mükemmel olmuş teşekkürler...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;