GÜNCEL

Akif Beki : Teröre epey hizmet ettik desenize Nuh Bey

Tarih
13 Temmuz 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Akif Beki
 BİZDEKİ en küçük olayı bire bin katarak, habbeyi kubbe yaparak abartan Alman medyası, Hamburg olaylarını büyütmemiş, halkın gözüne sokmamış.

O kadar küçük görmüş ki... Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Hamburg’daydı. Gurbetçilerimizin Almanya’daki terör haberlerini Türkiye’den öğrendiklerini, Alman medyasından izleyemediğini söylüyordu.

Nuh Bey, Alman medyasını gerçekleri halktan saklamakla, üstünü örtmekle suçlamıyor. Terörün amacına hizmet etmemek, propagandasına alet olmamak için doğru yaptıklarını düşünüyor.

Ama Türkiye’ye gelince aynı hassasiyeti göstermemelerini eleştiriyor, ikiyüzlü tavra dikkat çekiyor.

HAK VERMEMEK MÜMKÜN DEĞİL DE

Aynı olaylar, Star ve Hürriyet dahil bizim gazetelerin manşetlerindeydi. ‘Savaş alanına döndü, cehennem gibi, Hamburg yanıyor’ başlıklarıyla verildi.

Abartılı mıydı, hayır. Gerçeği yansıtıyordu.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mimar

    13 Temmuz 2017 19:33
    0 0
    Sizi seviyorum sesli makale editörleri. Tam bir yorum yazacaktım, şu Akif Beki ye iki çift laf edeyim diye. Ana sayfadaki Hürriyetin manşetiye birlikte Akif bekinin fotoğrafıyla verilmiş olan linki gördüm, vaz geçtim. siz zaten hem seslendirmiş hemde yorumu koymuşsunuz. lafügüzaf nevinden bir yazı işte...
  • ORHAN

    13 Temmuz 2017 14:34
    1 0
    Patronunun mamasını Almanlar veriyor(Axel Springer şirketinin Türkiye'deki ortağı Doğan Holding'tir. Bild gazetesine yönelik son tepkiler üzerine paniğe kapılan “Yurttaş A.Doğan” kendisini savunmak isterken söz konusu şirketle ortaklığını itiraf etmiştir).Tamer Korkmaz.
  • Asena

    13 Temmuz 2017 11:49
    2 1
    Akif bey, şeytana avukatlık ediyorsunuz? Bayram değil seyran değil neden bu Alman aşkı?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;