POLEMİK

Ahmet Hakan : Lütfen bu adama haddini bildiriniz

Tarih
15 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

BARIŞ Atay adlı bir adam...

Şöyle yazmış Twitter’da:

- Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz.

- O gün geldiğinde affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız!

- Yok öyle “torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz” falan.

- Her şey yeni başlıyor.

- Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!

 

*

Sayın Muharrem İnce!

Sayın Meral Akşener!

Lütfen bu adama haddini bildiriniz!

*

Sakın bana...

“Yahu bu adamın ne kıymeti var ki? Ne diye bu adamın sözlerini önümüze getiriyorsun ki? Bu adamı mı muhatap alacağız ki” falan demeyin.

*

Şunu unutmayın:

Bu adam, bir zihniyeti temsil ediyor!

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • muhendis

    17 Mayıs 2018 16:46
    0 0
    Bay garson muhalefete puan kazandırmak için taktik vermiş aklınca. Ama polis işe el atınca ben öyle demek istemedim ispiyonlamak için yapmadım "barış atayı destekliyorum aynı fikirdeyim" ama siz de böyle deseydiniz halktan puan toplardınız demek istedim kabilinde zırvalamış.
  • mühendis

    17 Mayıs 2018 16:43
    0 0
    Anladık Akşener'e İnce'ye taktik veriyorsun ama seni iplemiyorlar yalandan da olsa insan gibi davranamıyorlar. Ama onlar bile seni adam yerine koymuyor sanki Ahmet Hakan.
  • Okur

    16 Mayıs 2018 01:23
    0 0
    Ahmet Hakan,yazdığını dönüp okumuşmu?Ya o yazdıklarını okumamış,ya da ben yazdıklarını anlayamadım.Kimi kime şikayet etmiş.
  • 21.ORTA

    16 Mayıs 2018 01:14
    0 0
    Bu çocuğu bi ele alın bakalım, Tunceli dağ ekolünden Esad yanlısı bir DHKP-C milisi çıkabilir. Öyle yüksek perdeden iddialı tehditler geçiştirilemez.
  • Yozgatlı Mehmet

    15 Mayıs 2018 14:43
    0 1
    Bu kadına hakkını bildirin Bu adama hakkını bildirin . Bunlar bize hiç yabancı gelmeyen cümleler. Seni bilmem amma bizim inancımıza göre hadleri ve hucutları koyan ALLAH’tır. O öyle bir Allah ki, zalimin de , Kâfirin de ,münafığın da hakkını korur. Tırsmana gerek yok
  • hursit dilaver

    15 Mayıs 2018 14:37
    0 0
    DAHA 15 TEMMUZDA KİMLER HEMEN EVİNİN ÖNÜNDE AGACA ASILACAK, KİMLER UÇAKTAN GEMİLERDEN AKDENİZE ATILACAK AÇIKLANMADI.herkezin bildiği sırlardan biri de bu işte.ülkeye başbakan ve cumbaba olacak isimlere bakın,GÜNEYDEN PKK GİRİNCE ERMENİSTANDA KURULUR, KÜRDİSTANDA.15 temmuz hayalleri şimdilik başka bahara tabi.
  • hursit dilaver

    15 Mayıs 2018 14:33
    0 0
    barış atayı siz GEZİ VE GAZİ OLAYLARINDAN tanımamışsanız havagazısınız. devlet dokunamadı ona be.belki FETÖden garantisi vardır.hemi de tiyatoracıdır,devletten de güzel maaşlar alma hakkına da sahip. istanbul belediye ve devlet tiyatoraları zaten bunlar için.ADAM HAKLI.15 TEMMUZ OLAYDI ÇAR NİKOLA GİBİ İSTEDİKLERİNİN SÜLALESİ BİÇİLECEKTİ SÜLALE. GERİYE O AİLEDEN KİMSE KALMIYACAKTI. MEZARLAR BİLE OLMAYACAKTI.
  • Allah (c.c) Kulu

    15 Mayıs 2018 09:27
    0 0
    Ahmet Hakan sana bu isim hiç yakışmıyor... Senin gibilere ne yapacağını reis bilir. O kadar fazla tırsma. Şimdi mi kardeş olduğumuz aklınıza geldi.
  • Nazan

    15 Mayıs 2018 08:51
    0 2
    Yargıya sesleniyorum şu Ahmet Hakan’ın lütfen haddini bildirin Ahmet Hakan kovuldun hala konuşuyorsun git garsonluk yap doğan holding’in teknelerinde
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;