SİYASET

Ahmet Hakan : Lafı hiç uzatmadan Meral Akşener olayı

Tarih
25 Temmuz 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

- 24 Haziran’dan önce genel kanı şuydu: Meral Akşener’in toplumda bir karşılığı var! İYİ Parti, biraz da işte bu kanı üzerine bina edildi. Yani İYİ Parti’nin en önemli gücüydü Meral Akşener.

*

- Fakat Meral Akşener, 24 Haziran seçiminde kendi adı üzerine bina edilen İYİ Parti’nin bile gerisinde kalınca... Acı gerçek kabak gibi ortaya çıktı: Sanılanın aksine Meral Akşener’in toplumda önemli bir karşılığı yokmuş!

 

*

- Ne büyük talihsizlik! Ne acı bir sonuç! Ne kapanmaz bir yara! O kadar ki Meral Akşener’in bir daha umut olarak belirme ihtimali söndü bitti, kül oldu. Kısacası 24 Haziran, Meral Akşener’in hazin tükenişinin başladığı tarih oldu.

*

- O günden bugüne uzatmaları oynuyordu Meral Akşener...

*

- Seçim gecesi “Bu sonuçlar üzerine bırakıp gidiyorum” diyerek kıymetli bir tavır ortaya koymaktan kaçınan Akşener, ancak seçimin üzerinden uzun bir süre geçtikten sonra partisinin düzenlediği bir toplantıda bir anlık öfkeyle “bırakıp gidiyorum” deyiverdi.

*

- Bir anlık öfkeyle alınan bu kararın, ne kadar kıymeti olur? Bilmiyorum, bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey var: Bu karar Meral Akşener açısından en hayırlı karardır!

*

- Peki Meral Akşener, bu kararının arkasında durur mu? Bakın, ben işte bundan pek emin değilim... Gaybı ancak Allah bilir ama bana öyle geliyor ki Akşener, “Ben bırakıyorum dedim ama teşkilatlarım beni bırakmadı” falan diyecek gibi!

 

İYİ PARTİ İÇİN ÖNERİM: ÜMİT ÖZDAĞ

- Polemik gücü yüksek...

- Bilinirliği var.

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ndr

    25 Temmuz 2018 15:46
    0 0
    A.Hakan şimdi de Ümit ÖZDAĞ'ı yakacak....Kimi işaret etti ise silindi gitti....Sen böyle devam et A.Hakan...
  • hursit dilaver

    25 Temmuz 2018 15:35
    0 0
    umit özdag MBK üyesi MUZAFFER ÖZDAĞIN OĞLUDUR. VE MENDERESİ DEVİREN KOMİTENİN EN GENÇ TEGMEN ÜYESİDİR.ben 1967-68lerde rahmetli albayımız türkeşle konyada yaptığı mitinglerde gördüm onu. türkeşten sonra konuştu ve TÜRKÇE EZAN LAFI ETTİ. nerede mi, KONYADA TABİ..sonra kopan kıyametle lafını geri aldı,adı geçenin kudretl darbecisi babası..unutmayın ÜMİT ÖZDAG KESİN KEMALİSTTİR..YERİ 1930LARI ÖZLEYEN CHP OLMALIDIR.benden tavsiye.ellerine fırsat geçerse türkçe ezan ve ibadete hazır olun emi.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;