GÜNCEL

Ahmet Hakan : Heykel meczuplarına dair neden acabalı sorular

Tarih
01 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

 - ATATÜRK heykeline saldırırken gayet aklı başında görünen heykel saldırganları, yakalandıkları anda “meczup” diye nitelendiriliyorlar... Neden acaba?

*

- Valiliğin akıl sağlığı teşhisi koyar gibi “meczup” dediği adam, bakıyorsun anında mahkeme tarafından tutuklanıyor? Neden acaba?

*

- Hiçbir meczup, ampul patlatmaya ya da AK Parti afişi yırtmaya falan meraklı çıkmıyor... Neden acaba?

*

- Mesela Atatürkçü, mesela ulusalcı, mesela ateist, mesela sosyalist bir meczuba pek rastlamıyoruz. Neden acaba?

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • vatanevladı

    02 Ağustos 2017 09:53
    0 0
    sen varsın ya mesela...niye acaba... memleketteki cinnet cinayetlere bak o senin dediğin çevrelerde kol geziyor. dindar kesime çamur atmak içinde vede memleketin hassas dönemlerinde bu tür provokasyonlarla önü kesilmeye çalışılıyor kafan basıyor mu mesela...
  • Enver

    01 Ağustos 2017 23:33
    1 0
    İslama ve milli değerlerimize saldırmak için böyle bir kılıfa gerek yok. Herkes açıkça yapabiliyor da meczup denilen aklı evveli oraya kim gönderiyor sen asıl onu araştır. Yoksa dindar veya laik provoke edilmeye müsait tonlarca beyinsiz var.
  • hursit dilaver

    01 Ağustos 2017 17:05
    1 0
    bizim dingilimiz, şerefsizimiz çoktur. geçen yıl, hendek devrinde doğuda kaç tane atatürk heykeli yakıldı,yıkıldı ayak altına alındı bu sabah kanal a'da alper tan gösterdi. ama bunlardan hiç haberimiz olmadı. niye. ülkenin hainleri AKP seçim kaybetsin de,HDPliler devleti bölme planları sağlamlaşsın diye mi.hendeklerde şehit olan polis ve askerimizden hiç bahsedilmediği gibi,o aylarda yakılan koca koca m. kemal heykelleri bile haber olmadı.şimdi kimin şeyine parmak basıldı.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;